Отговори
# 330
  • Tам през Атлантическия океан
Някои родители разбират от дума само като им бръкнеш в джоба. Би било добре да се въведат парични глоби.
Чудя се те не следят ли ФБ на децата си  Rolling Eyes
гаСи срама , чесно  ooooh!

Такива неща пишат , коментират , заявява/прокламират  че ..... ох  Shocked нЕмам думи , да .

# 331
Ор, случая описан от теб с петте хиляди лева глоба в България ли се случва? Ако е тук, трудно ми е да повярвам.

# 332
Desss, някои родители не само, че не следят, а дори и да видят нещо подобно, не обръщат внимание. Много от въпросните родители са същите като децата си /или по-скоро е обратното/ - прости, агресивни, вулгарни, необразовани.

# 333
  • София
Баси, колко са тъпи! не стига, че се окъкват, амии и държат да има веществено доказателство за това!

# 334

Влезнах в страницата на девойката и като видях коментерите  Shocked
После от любопитство разгледах и профили на 'дечица' и пак така  Shocked

Ама, виж какво става - 40 и кусур харесвания е събрала момата за деянията си! И "дечицата", нейни приятелчета я хвалят колко добре е постъпила.
А тя си е точно от класическите - само като и гледаш снимките, ти става ясно. Другарчетата и, и те класици. Снимките по чалготеки, с алкохоли, в съответните заучени пози с устичките, присвитото погледче, изобщо вид по нищо неотговарящ на годините... няма случайни неща.

Абсолютно съм сигурна, че никакви мерки няма да се вземат, това е България все пак! Девойчицата ще бъде героинизирана дори.  

Родителите са много наясно и всички това се приема за съвсем нормално. Все пак и крушата не пада по-далеч от дървото, родителите едва ли са нещо по.

Лошото е, че това е масовката, не изключение.

Не знам това училище, където се е случило това, дали е "елитно" или от по-крайните, но с годините все повече осъзнавам, че определено има смисъл голямата амбиция на родителите децата им да учат в елитни училища, а не девета глуха. Нивото е друго просто. Не, че и там няма обоклучени, но са много по-малко и такива неща като тази случка просто не се случват.

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 16:43 от AQUА

# 335
  • Пловдив
Баси, колко са тъпи! не стига, че се окъкват, амии и държат да има веществено доказателство за това!
Да не бяха качвали клипа в нета нахлупването нямаше да се раздуе, и можеше и нищо да не предприемат срещу виновната. Разни административни мерки като забележки и предупреждения за изключване, които никого не плашат.

Абсолютно съм сигурна, че никакви мерки няма да се вземат, това е България все пак! Девойчицата ще бъде героинизирана дори. 
Не мисля, нещата се разсмърдяха.

# 336
  • Оптимист по принуда
И аз мисля,че за жалост еднствено с финансови глоби могат да се постигнат някакви резултати.Наскоро в UK имаше разбунване на духовете,защото в едно у-ще започнаха да глобяват тодителите по £60 за закъснение на
децата им.

# 337
Кое толкова ви шокира в профила на момичето ? Повечето снимки дори не са нейни, а просто някакви картинки от нета. А в профила на съученичките й, същата работа. Ех, какви кифли имаше едно време...тези нищо не са пред тях Laughing !

# 338
Едно предупреждение или дори изключване хич няма да ги стресне такива. Докато не се бръкне на българина в джоба му или не го накараш да полага обществено полезен труд за хулигански прояви, няма да има никакъв резултат реално!
Така стоят нещата в съвременното българско общество, че няма подходящото отношение към такива хора - те са толерирани и служещи за пример и натрапвани отвсякъде.

# 339
На мен ми е много любопитно да видя фейсбука на родителите й.  Flutter

# 340
Според мен и двете трябва да си понесат последствията !
Директорът на училището ще поговори за неприличните изрази, които учителката е произнесла.
Но смятам, че е много грозно да обърнеш кошче за боклук върху главата на учителка. Това според мен показва грубо и крайно невъзпитано отношение към учител. Можеше просто да си замълчи и след часовете да иде да поговори с директора Wink Това е моето мнение (:

# 341
Този грозен акт поставя ученичката на много ниско стъпало като индивид в общественото или в личностното и развитие.  Невъздържаните и груби хора в повечето случаи не блестят с особена интелигентност.
 .
Защото днес -кошче на главата, но утре може да извърши някоя подобна глупост от афект, но с много по-тежки последствия.

# 342
  • Ямбол
Този грозен акт поставя ученичката на много ниско стъпало като индивид в общественото или в личностното и развитие.  Невъздържаните и груби хора в повечето случаи не блестят с особена интелигентност.
 .
Защото днес -кошче на главата, но утре може да извърши някоя подобна глупост от афект, но с много по-тежки последствия.
Абсолютно съм съгласна с това.
На някои тук не им стана приятно, когато направих сравнение с кифла.
Утре наистина може да реши да защити семейната чест с нещо по-твърдо от коше...

# 343
  • Оптимист по принуда
Някой по-напред беше го казал,че не само е извършила тази хулиганска постъпка,но е и планирала /защото няма как да бъде направено/ заснемане на деянието.Това означава,че поне с един е споделила намерението,а няма да се учудя,ако и целият клас е бил предупреден за предстоящия сеир.Това си плаче за сериозни последствия.Дано пак не е само раздухване на пепел....

# 344
"Да, наистина в сряда имаше такъв случай, ученичката е извикана веднага при нас да обясни защо е постъпила по този начин, за случая са уведомени и родителите й, които пристигат в понеделник. Взели сме абсолютно всички мерки това да не се повтаря. Не разбирам само защо трябва да изнасяте случая в пресата. Една неправомерно написана двойка на ученичка в 9-и клас ли е най-важното нещо в държавата", троснато коментира зам.-директорката на училището Даниела Цветанова

И глупостите на директорката как да се коментират ooooh!
На самата директорка и е трудно да проумее същината на въпроса и че не двойката е в основата на нещата.
Само гледат да се потулват нещата, да не им се вади наяве мръсното бельо.

Общи условия

Активация на акаунт