Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 48

• 47 408
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
  • у дома
Добро и от мен, ден 16ти общо -7 кг. до днес. Доволно Simple Smile Вчера бях на кивита, ама нещо много ми подразниха, та днес още решавам на какво съм. Круши може би.
Спорен ден за всички Peace

# 76
  • Русе, у дома
И аз тук в новата тема с месечните ми плодови дни - 3, 4 колкото - толкова. Скоро не бях плодовула покрай празниците, но вече имах нужда.
Писала съм и преди, момичета като ви се прияде сладко хапнете 3,4 фурми, много са сладки. Другото, което ме спасява е тахан размесен с мед 1:1, също полезно и сладко, но само лъжичка две. Аз съм на ябълки, фреш портокали, чай, вода. Чая ми е от домашни шипки и мащерка.
Успех и не се давайте. А когато ви писне от плодове, може да включите авокадо с чесън и доматки (вид гоакамоле), авокадото и доматките са плод, а чесъна ще го минем за профилктика срещу грипа...

# 77
  • Балчик
Днес ме боли гърло и нещо носът ми се опитва да потече, та си помислих за салата от ябълки с чесън, дали ще е много гадно? Laughing

# 78
  • Sofia
Няма да е гадно,ако не си на режима...но сега чесън не е подходящ,може да те заболи корема...
По-добре пий прополис, а с тампон си намажи ноздрите или  капни по капка,щипе,но минава бързо хремата

# 79
Здравейте Simple Smile
От днес и аз съм с вас Simple Smile Да видим колко ще изкарам.Не си поставям срокове и конкретни цели,колкото и да успея все ще е нещо Simple Smile

# 80
  • Балчик
Добро утро. Ден 19-ти. Минус 400 грама.Кръвна захар 5.3 Общо свалени кг- 11.2. Много съм доволна. Още един ден и започвам захранването.
Вече не ме боли гърлото и с носа е добре. Чаят с мед действа добре и ползвах едно пръскало за гърлото с невен и прополис.

# 81
  • Димитровград
Записвам се и аз при вас.Днес случайно ви открих,докато търсех повече информация за плодуването.За първи път го правя,мотивирана от приятел,който свали 12кг преди три месеца.Днес ще ми е пети ден.До тук-5,5кг.Значителен резултат,но теглото ми се измерва с трицифрено число,така че все още не ми е проличало.Чувствам се много добре,не ми се вие свят,леко ми е.От време на време-пристъпи на глад,но с чай се оправят.Понеже изпитвам отвращение към билковия чай,варя си плодов,зелен или ройбос и го пия студен,вместо вода.На литър вода-две пакетчета чай,оставям го да изстине,изсипвам в бутилка от 2 литра,доливам със студена вода,добавям малко лимонов сок и подсладител и цял ден си пия от него,без да спазвам часове.
Отначало мислех да го направя за 10 дни,но като ви чета се мотивирам за повече.

# 82
  • Sofia
kakъв подсладител слагаш

# 83
  • у дома
polinabg, слагай мед... необходим ти е, все пак такъв е режимът. Иначе добър резултат, ще проличи всичко - само малко време трябва. Важното е да се чувстваш добре Simple Smile

# 84
  • Балчик
Подкрепям за меда. Трябва ти, иначе може нивата на кръвната захар да паднат критично ниско.

# 85
  • Димитровград
Слагам "Суитли ултра"-купувам го в бутилка от 1 литър с червен етикет.Той е комбинация от цикламат,захарин и калиев сорбат.Най-приятен ми е на вкус и не съдържа аспартам.С мед не ми е вкусен чая,но заради захарта,ще пробвам.

# 86
  • Балчик
Тогава яж меда отделно, не в чая.

# 87
  • Димитровград
Забелязах нещо,не знам дали и при някой друг е така.Преди 4 години спазвах режима на Дюкан.Отслабнах около 30 кг,които в последствие си възстанових.Но междувременно получих възпаление на жлъчния мехур и проблеми с черния дроб.От тогава,всяка сутрин като се събудя,езикът ми е силно обложен,имам изключително неприятен и горчив вкус в устата.След 4 дни на плодове и чай тази сутрин забелязах,че гадният вкус е изчезнал и езикът ми се е изчистил.

# 88
  • у дома
Забелязах нещо,не знам дали и при някой друг е така.Преди 4 години спазвах режима на Дюкан.Отслабнах около 30 кг,които в последствие си възстанових.Но междувременно получих възпаление на жлъчния мехур и проблеми с черния дроб.От тогава,всяка сутрин като се събудя,езикът ми е силно обложен,имам изключително неприятен и горчив вкус в устата.След 4 дни на плодове и чай тази сутрин забелязах,че гадният вкус е изчезнал и езикът ми се е изчистил.
мхм, точно така. Тази година като започнах режима, на 2рия ден толкова повръщах (основно жлъчен сок, сори за натурализма), че чак се уплаших. Но продължих режима, защото той е именно това - очистване от токсини и мръсотии в организма. А аз и без това си имам проблеми с жлъчката. Колкото до твоите проблеми, най-вероятно са от дюкяновия режим, той е безумен. Още по-безумното е, че и аз го бях правила и никога няма да си простя тая вреда, дето си  я нанесох... Плюс тва, че от 15 свалени кила върнах 18 за отрицателно време. Но да не коментирам, това си е мое мнение! Така че продължавай, всичко ще ти се изчисти и ще ти "светне", както се казва Simple Smile - разбира се, наблюдавай се стриктно как се чувстваш и тялото ти как реагира на режима, защото той си е строг все пак.

# 89
  • Балчик
Да, от Дюкан си си докарала проблемите с жлъчката, определено. Но който и режим да спазваш ,за да постигнеш трайни резултати, след това трябва да се ограничаваш и лишаваш. Да броиш калории.Иначе нищо няма да стане. А за изчистването и облагането на езика си го пише за този режим. Peace
Аз обаче за 4-ти път го правя до 20 дни и нито веднъж не ми се изчисти езика, все си е бял и на 20-тия ден. В смисъл,ч е не е целия розов, не и целия бял, но има си доста бяло.

Общи условия

Активация на акаунт