Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 588
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Новата седмица започва с очакването на първият трейлър към 1 епизод на КРА. А и новини около МСП.

КРА - преди започване на снимки....
Скрит текст:

Асли/Аслъ - голямата сестра на Елиф.

От Илкин - "На път за снимки."

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 07:34 от mariana51

# 181

Още една зрителка, снимала се за спомен до афиша... Долу,  вдясно, обаче, има кадър, в който Текин пише на пясъка...

# 182
Здравейте обсебени от Енгин!Тануша,много ти благодаря за емоциите ,които сподели с нас!Толкова много съм разстроена,че не искам да повярвам в смъртта на Текин.Буца засежда в гърлото ми и сърцето ми се свива от болка.Не знам какво е това усещане.Знам,че става въпрос за филм,за история,но Енгин ме кара да се вживявам като молко дете,което чака хубав край на приказката.Искам да споделя с вас,че откакто открих темата,вие за мен сте като моето вътрешно "аз"където потъвам и се скривам от грозната действителност.Вие и Енгин ме отнасяте в един по-хубав,светъл,топъл,цветен и чувствен свят!Не мога да пиша винаги,но понякога се опитвам да споделя малко от това ,което ме залива като емоция!Благодаря ви,че ви има и правите възможно да има тази прекрасна тема!Желая ви приятен и успешен ден!

# 183

Добро утро мили момичета! wavey

Здравейте Марта, Мариана, Марица - нашите ранобуднички. newsm51

Нова седмица - нови очаквания и надежди за новини и материали за сериала и
филма на Енгин.
    Танюша я прочетохме, а за  Аурелия е време да се появи.

Лек и успешен ден !  newsm51     Добро утро Вили! newsm51

# 184
v_stefano  Hug

Общата трапеза, за която разказа Тануша...

Аз имам въпрос за тази снимка - от филма ли е, и ако е така, накъде откарва вещите на Текин г-ца Ейлюл?

# 185

Маричке,

мисля си, че е зад кадър. Човека с якето сякаш съм го виждала в други  подобни снимки.
И това черно платно, не служи ли за "засенчване" при снимане?

Компетентен отговор може да получиш от очевидец т.е.  от Танюша или Аурелия.

# 186
  • Пловдив

"В края на краищата, Ай Япъм ще пуснат утре /вече днес/, втори  фрагман на "КРА". Лицето подготвящо презентацията казва, че чакането си е струвало....."

# 187
Здравейте девойки!

Спорна да Ви е новата седмица  и изпълнена само с хубави емоции!!!
Ако в реала ни нещо не върви - имаме си това прекрасно кътче Peace Peace
За всички Ви, които поддържате този прекрасен оазис  с новини,
преводи, колажи, снимки, споделени емоции, анализи:peace: Peace
Скрит текст:

v_stefano споделям поста ти newsm10 smile3525

Снощи - по късни доби Ви прочетох, но признавам на бързо. Blush
Тануша  smile3525- хубаво е , когато човек е емоционален. Когато
емоцията блика - тя заразява . Поне с мен е така. Снощи - макар и набързичко прочела
твоите преживявания - се почувствах така, сякаш и аз съм била там. Просълзих се  Embarassed
/добре, че бях сама в стаята Blush/

И аз ще чакам с нетърпение още разкази, а и самият филм.

Сега съм се заредила с  smile3545 smile3545 и се връщам -
на спокойно да изчета още веднъж преразказа.

marytza  благодаря, че си събрала отделните части от
преразказа на Тануша smile3525

# 188
Аз съм замаяна от филма, но и с голямо нетърпение очаквам и новият сериал Peace Peace

# 189

Маричке,

мисля си, че е зад кадър. Човека с якето сякаш съм го виждала в други  подобни снимки.
И това черно платно, не служи ли за "засенчване" при снимане?

Компетентен отговор може да получиш от очевидец т.е.  от Танюша или Аурелия.

Права си, може да е към подготовката за филма - прекарват вещите към навеса... Но тъй като е от промо-снимките, подадени от стр. на ВКЕМ, а там май всички са от снимачния процес, то аз се чудя в кой момент Ейлюл ще отнася вещите, за да видим после празния навес...

Откраднах си го от РФ. Не знам откъде са го взели, но е страхотен колаж-сравнение на образите на Енгин...

# 190

"В края на краищата, Ай Япъм ще пуснат утре /вече днес/, втори  фрагман на "КРА". Лицето подготвящо презентацията казва, че чакането си е струвало....."

В колко часа да го очакваме, Марианка?  newsm78 Не си спомням - в 20 ч. ли започваше излъчването на др. сериал (Карадаи ли беше?)?

И продължавам да се чудя - колаж ли е това, или част от новия трейлър?

# 191

Харесвам го с тази фланелка,а и той май си  я харесва.
Здравейте ,момичета,хубав ден.

# 192
  • Пловдив

"В края на краищата, Ай Япъм ще пуснат утре /вече днес/, втори  фрагман на "КРА". Лицето подготвящо презентацията казва, че чакането си е струвало....."

В колко часа да го очакваме, Марианка?  newsm78 Не си спомням - в 20 ч. ли започваше излъчването на др. сериал (Карадаи ли беше?)?

Предният анонс го обявиха за четвъртък, по време на рекламната пауза на филма "Вълците....". Пуснаха си го около 18 часа - самостоятелно на официалната страница.
.......................
Сега същото, но за понеделник /днес/ от 20,00 часа, по време на излъчването на "KARADAYI". Ноооо, да очакваме същото.

# 193

[/quote]

Аз, като не специалист залагам на колаж. Още щом го видях, реших, че е колаж.
Ти, като специалист, може да имаш съмнения, а би трябвало да е обратното.  Joy Joy Joy
Да видим кой ще познае ? Grinning Heart Eyes

# 194

Аз, като не специалист залагам на колаж. Още щом го видях, реших, че е колаж.
Ти, като специалист, може да имаш съмнения, а би трябвало да е обратното.  Joy Joy Joy
Да видим кой ще познае ? Grinning Heart Eyes
[/quote]

И аз не съм специалист - но си мисля, че е колаж.

Тя много разголенка, а той доста навлечен!!!!

Аз се върнах да си задам въпросчето към Тануша, когато се появи
- В каква сцена са под водата - той с дънки и блузка, тя по бански
и когато той протяга ръцете си към нейните под водата???

Може и да е писано, а да не съм го прочела Embarassed Embarassed

Последна редакция: пн, 17 фев 2014, 10:44 от PaulaSS

Общи условия

Активация на акаунт