Кажете вашето мнение, моля ви.
Здравей, Таня !
Аз съм малко далеч от дискусията защото другите момичета толкова добре се изразяват, че ми е малко неудобно.
Как да се научи Тек да обича ? Та той е като едно дете в своята душевност - чист и гледащ на живота точно по този начин. Вижда истинското и красивото. Смята себе си / или всъщност другите го смятат за особен /. Защо ? - Защото той приема живота простичко и е щастлив в своето си кътче и с това което прави. То му е достатъчно. Влюбването му обаче е мигновено. А любовта е чисто чувство и именно затова той учи Ейлюл как да обича. Той е нейното чудо.
Тя се появява в живота му като нещо ярко и бляскаво / дори представата, че танцува с нея е обляна в светлина /. Може би нейното присъствие е ... като светлината. И когато тя си тръгва ... настава тъмнина.
Кой може да живее в непрогледния мрак ?
Днес си мислех за пеперудите. Тези красивите които виждаме през деня - будещи възхищение, прелитащи от цвят на цвят, огрени от слънцето.
И нощните - те май всички са тъмни и невзрачни. Кой им обръща внимание ? Но те също се стремят към светлината ... и умират в досега си с нея.
Разсъжденията ми са малко хаотични, за което ще ме извините.
Докато напиша това - 12 нови отговора. направо май да не ме четете.