Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 671
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Фантазия  Hugблагодаря за чичеците Laughing
Марица,Любов Hug Този колаж съм си го кръстила,,Спомен за любовта"
И понеже сте все романтични души ще ви препоръчам филм по ваш вкус,сигурна съм,че ще ви допадне  .Сега излезе и аз го гледах по традиция да ходя на кино задължително на  14 .02 Wink
Филма за любовта ,за недовършените дела ,за ангели .....от тогава е все в ума ми .Препоръчвам Peace
Скрит текст:

# 451

Текин все още чака да поемем с него на пътешествие... Може би ще успеем да го придружим едва след началото на КРА... Но аз копнея да видя света през неговите очи... и търпеливо ще чакам това да се случи...

# 452
# 453
# 454
  • Пловдив

Елиф празнува 31 РД - вижте свещичката.

# 455
# 456

Елиф празнува 31 РД - вижте свещичката.
Тъй ли? Че какво е правила до трийсет и една, че не се е омъжила? Това за Турция си е направо стара мома...
И не е ли вехтичка за нашия лейтенант?
А като гледам и Небахат, няма да й дадеш годинките...Вижте й стойката само...За разлика от Туба...

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 16:58 от loveofmine

# 457

Прекрасно, Хаяско...  Hug  Kissing Heart

Тануша, благодаря.  Hug

Миранда, току-що приключих с гледането на филма, който препоръча... разбрах защо си се сетила за него. Благодаря. Хареса ми.  Hug

Я да погледнем по-отблизо като какви ги е замислил комисарят...
Радвам се много Маричке Simple Smile   Hug Hug Hug

# 458

Привет отново момичета Енгинки !

Днес явно сте се наговорили всички да пишете толкова хубави  и прочувствени постове, че досега четох и честно казано на почти всичките си поревах.

Големи ревли излязохме всички, но сами сме си виновни, че сме харесали точно Енгин Акюрек за любим актьор. Защо обаче - отговорът е в днешните ви постове и всичките 252 теми.

Комет, Вили, Марица, Мариянка, Любовче, Хаяско, Аурелия, Ками, Тануша,Милка, Елинор, Дилеми, Миранда
Рейна - специални благодарности за подадения клип !
Фантазия взех си китка, ама пак рева ...
Момичета  

Отделно всички прекрасни снимки и колажи, както и новите /кога ги направиха?!/ клипове за "Kara Para Aşk”

Какво да кажа повече ? Радвам се, че съм точно тук и сега в тази тема, защото сте незаменими като събеседници / дори и виртуални /. Винаги има нещо ново, винаги има изобилие от стойностно написани постове.

Между другото - време  е за реклама ...едночасова ! при това  с участието на Керим Ългаз !

Все нямам време да гледам и ми е съвестно.

До после !

# 459
Здравейте! wavey
И аз не мога да се отърся още от емоцията МСП... ooooh! Но си мисля за нас, как ние възприемаме и съприживяваме историята, разказана от Керем Дерен. Спомняте ли си, как се опитвахме да "сглобим" филма по картинки, особено снимките и клипчетата с танца. Танц на двама гледащи се влюбено млади хора сред море от разноцветни светлини... Искаше ни се това да е краят на филма, което предполагаше щастлив край... Истината се оказа друга, но не за това ми е думата... Мисълта ми е, че ние все още имаме сетива да мечтаем, че все още имаме сетива да видим и усетим хубавото, че все още имаме сетива да се затрогнем от чуждата болка, мъката на другия да ни "хване" за гърлото, отчаянието му да предизвика сълзи в нашите очи.. Че все още имаме сетива да  бленуваме и търсим щастието. Обикновеното, човешкото, истинското щастие. И си мисля, че щом има такива като нас, макар някои да ни наричат фантазьори и романтици, животът и светът имат шанс...

Дилеми, Дилеми,  newsm51

Много ме развълнува с поста си. Явно и ти си от тия изчезващи видове от нашия суров живот.Много ти се радвам.  Радваме и това, че сме се събрали в темата повече такива романтички, които могат да се възхищават на един малък жест, на един миг чуждо щастие. Радвам се, че имаме  сетива, както казваш да се трогнем от чуждата болка, че мъката на другия, може да ни хване за гърлото.
     Може би е вярно, че вероятно сме различни от другите  -  прагматичните и не се вписваме в техните разбирания.  Ето, някои след края на КВФ, напуснаха темата, защото за тях това е затворена страница, защото е безмислено да се  "препрочита"  нещо видяно и четено. Други   останаха да преоткриват отново и отново образите на Енгин.
     Сега имам чувството, че в темата са повече тези, които вярват, че  и в най-лошия има нещо добро. Затова ни е обидно, когато понякога ни наричат неразумни, но пак искаме приказката ни да продължи.
      Съпреживяваме историята на МСП и на повечето от нас ни се искаше хубав финал, просто, защото искаме винаги да побеждава любовта без да се замислим, че в живота не е така.
Любовната история от МСП, освен, че е реалистична, поставя много въпроси и търси много отговори, но за това след гледането с превод, за да ни стисне по яко за гърлото.
     Благодаря, че сподели мислите и чувствата си и дано продължим да виждаме цветовете на живота и да  им се радваме, както се радваме на дъгата след дъжд.

# 460
  • Бургас

ENGIN AKYÜREK - GALA  Heart Eyes
Марта  wavey

# 461
[video][/video]http://www.youtube.com/watch?v=48yj9jkg7z8
Опитвам се да споделя една песен с вас.Много ми напомня за Текин.Някяк си я свързвам с него и не знам защо.И понеже съм лаик в тези неща простете,ако не съм го направила както трябва!На Марица специално благодаря ,че има търпение да ми помага!А на всички останали много целувки и обич от мен и от нашия Единствен Енгин!

# 462
  • Бургас

Вили Hug  Heart Eyes

# 463
  • Пловдив
[video][/video]http://www.youtube.com/watch?v=48yj9jkg7z8
Опитвам се да споделя една песен с вас.Много ми напомня за Текин.Някяк си я свързвам с него и не знам защо.И понеже съм лаик в тези неща простете,ако не съм го направила както трябва!На Марица специално благодаря ,че има търпение да ми помага!А на всички останали много целувки и обич от мен и от нашия Единствен Енгин!

Слагаш линка между средните скоби на иконата.
.............................
[video]http://www.youtube.com/watch?v=48yj9jkg7z8[/video]

# 464

http://i.hizliresim.com/eagGEz.jpg -- на линка можете да ги погледнето отблизо в очите... После можете да ми кажете какво сте почувствали...  Heart Eyes

http://www.youtube.com/watch?v=48yj9jkg7z8

Вили,
Скрит текст:
махнах скобките, за да активирам линка. Когато копираш, трябва да поставиш копираното между тези скоби [ video ] ТУК   [ /video ]

Общи условия

Активация на акаунт