На каква възраст, какви потребности имат децата и с кои от тях сме съгласни?

• 13 967
  • 213
  •   1
Отговори
# 120
За мен е осъдително и нередно баща да взима присърце сърбежите на дъщерята. Майката я няма в конфигурацията - още по-зле. Дъщерята обаче се чувства чудесно реализирана във връзката с благословията на баща си. Кой не иска детето му да е щастливо и какво не би направил за щастието му?

Утре на момъкът може да му писне не толкова от момата, а от бащата или майката и да си врътне шапката. Момата ще е нещастна, а бащата да хуква направо да ѝ търси нов мъж за леглото, щото самият той е помогнал дъщеря му да си очертае рамките.

Никаква логика не виждам във всички тези фантазии. Утре момъкът може да си врътне шапката и без момата да има двойно легло. Момъците си врътват шапките и при моми на 16, 26, 36 и .... години. Всичко може да стане в една връзка. Защо бащата да трябва да търси мъж за леглото на щерка си? #Crazy Да пукна, ако виждам логика.  Или логиката е да не се прави секс докато момъкът не бъде вързан с подпис? Ама той пак може да си вдигне чуковете, няма сигурно в тоя живот.

# 121
  • най-шареното място
Кой знае как се е майтапел бащата..... къде отидохте в анализите по две приказки...
Ако детето няма да се изнася на 18, сега е на 16 и ще се купува легло, не е ли най-удачно да е голямо, ако мястото позволява?

Да не говорим колко е комбинативно при гости да има повече спални.
Аз съм спала на спалня на 6г. Познавам малки ученици, които също спят на спални. Къде е сексът тук?!

# 122
  • волно калдъръмче
Е ся, двойни легла. Нещата са далеч по-прости. Не се понася с бащата и майката примерно. Момата не е готова да го последва и да скъса пъпната връв. У дома е толкова хубаво, всичко живо върти на пръста си. Само да каже "имам гадже" и татко ѝ вече купува легло  Peace С друг ще е щастлива, просто трябва да почака Laughing

арт мама, Касита зададе параметрите, а аз си развивам съчинението  Laughing

Което ме сеща за една случка с един ремонт и ново обзавеждане на стаята на 16 годишна. Таткото поръчва спалня, че гаджето на щерка му редовно /разбирай поне четири пъти седмично/ преспива у тях.

Последна редакция: вт, 18 фев 2014, 18:14 от Саморая

# 123
  • Варна
Хайде стига общи приказки де!
Някой да каже неговия пубер какво е направил от потребност( сливане с масата),как родителя го  е разбрал и какво е последвало като разговор,съвет и т.н.? Rolling Eyes

# 124
Кой знае как се е майтапел бащата..... къде отидохте в анализите по две приказки...
Ако детето няма да се изнася на 18, сега е на 16 и ще се купува легло, не е ли най-удачно да е голямо, ако мястото позволява?

Да не говорим колко е комбинативно при гости да има повече спални.
Аз съм спала на спалня на 6г. Познавам малки ученици, които също спят на спални. Къде е сексът тук?!

Именно. И аз не видях връзката - момичето може да няма спалня и да прави секс, както и да има спалня и да не прави секс. Написах го и преди. Спалнята просто си е удобно легло - кеф ти спиш насам, кеф ти натам, кеф ти по диагонал.  Grinning

# 125
  • волно калдъръмче
Съотнесено към конкретния случай има и друг вариант: майката ляга при дъщерята на спалнята в детската, за да се освободи място за гаджето  Mr. Green Вероятно това се мъчите да ми обясните с арт мама

# 126
Съотнесено към конкретния случай има и друг вариант: майката ляга при дъщерята на спалнята в детската, за да се освободи място за гаджето  Mr. Green Вероятно това се мъчите да ми обясните с арт мама

Къде да се освободи? При бащата ли? newsm78

Аз досега само се мъча да ти схвана гледната точка, но ти хвърляш едни думи като самодостатъчност, самоуважение и себеутвърждаване, а като те попитах какво имаш предвид мълчиш като комунист на разпит. Говорим и за преждевременен секс, а ти също така категорично не казваш кога сексът става навременен. Аз не мога да споря при това положение, защото не виждам твоята позиция.

# 127
  • волно калдъръмче
Цялата сюжетна линия ти разкрих. Всичко беше както го харесваш -  с примери от живота, а ти пак не си разбрала. Вече не знам как да ти го обясня.

Да опитам по моя начин. Нуждите са едно, задоволяването им - друго. Сексът не е като а-нето,  напне те и айде. Може и да се въздържиш, когато е за добро.
Не, секс всеки почва да прави когато му дойде музата.
Да я нямаше тая запетая след "не"-то, да си помисли човек друго, ама на - има я. Ако си имала друго предвид, извинявай  Peace

# 128
Нали това питам - кога и защо въздържането е за добро.

# 129
  • където ми харесва
Цялата сюжетна линия ти разкрих. Всичко беше както го харесваш -  с примери от живота, а ти пак не си разбрала. Вече не знам как да ти го обясня.

Да опитам по моя начин. Нуждите са едно, задоволяването им - друго. Сексът не е като а-нето,  напне те и айде. Може и да се въздържиш, когато е за добро.
Не, секс всеки почва да прави когато му дойде музата.
Да я нямаше тая запетая след "не"-то, да си помисли човек друго, ама на - има я. Ако си имала друго предвид, извинявай  Peace
Аз вече се чудя същото-КОГА?
Ти въртиш едно и също нещо, ама само с подмятания теза не се доказва.
Та, на въпроса-КОГА?

# 130
  • най-шареното място
Саморая, точно това мнение на Касита и аз коментирам, затова майтап на бащата споменах.

ПП И на мен, като консерва, ми е интересно кога, докога и за какво добро е добре да се избягва секс.
Сексът поради необходимостта "всички така правят" или "това е подходящата възраст за да не ме смятат за загубен", хич не го споменавай. Но вероятно имаш и друго предвид като пишеш за самоуважение.

# 131
  • волно калдъръмче
Та, на въпроса-КОГА?
Когато видиш секси мъж и ситуацията предполага да се развие според твоите очаквания, мяташ ли му се на врата? А ако е приятел на семейството ти? Разрешаваш ли на младите да имат задръжки?

# 132
Е, щом не ти е нужно, защо ме накара да си губя времето и да ти търся информация, за да си защитя тезата? Пуши си наргилето и се изживявай за велика... Няма лошо. А колко годишна е дъщерята? Интересно ми стана.... Ако нямаш проблем да споделиш.
А ти защо ме караш да повтарям нещо, което съм написала в темата около 5 пъти? Нали четеш? Или водиш спор за спорта? Не се изживявам ЗА велика ( Rolling Eyes), защото пуша наргиле! Ти изживяваш ли се като такава, понеже пускаш линкове?
[/quote]

Не е било в тази тема. А ако дъщеря ти вярно е на 14 години, оставам без думи. Имам дъщеря на почти 13 и не мога да си представя да и купя наргиле и да си пуша с нея.  ooooh! Нито да си правим заедно татуировки.

# 133
  • най-шареното място
Та, на въпроса-КОГА?
Когато видиш секси мъж и ситуацията предполага да се развие според твоите очаквания, мяташ ли му се на врата? А ако е приятел на семейството ти? Разрешаваш ли на младите да имат задръжки?
В примерът на Касита, от който тръгнаха въпросите, няма хвърляне на врат, или вратове както пишеш сега.

Има приятел, официален и одобрен. А ти си се изказала точно като в горния пост с хвърлянето - капризи и т.н. Те затова заваляха и въпросите. А отговор още няма.

# 134
  • волно калдъръмче
Мисля, че вече излязохме от темата за момата на Касита. Започнаха да ми задават въпроси от общ характер. Въртяла съм едно и също и не им харесва, добре - друго давам. Пак ли не сте доволни  Laughing

Та, на въпроса-КОГА?

Общи условия

Активация на акаунт