На каква възраст, какви потребности имат децата и с кои от тях сме съгласни?

• 13 948
  • 213
  •   1
Отговори
# 210
Разрешен е, за да се пълнят по-малко затворите. 14-годишните са по-лесна плячка на всякакви недобронамерени типове. Този закон не е в защита на 14-18-годишните и според мен трябва да се промени!

Да се промени, ама тогава над 50% от тийновете ще трябва да влязат в затвора. А ако властта си затвори очите и не ги вкара там ще погребе закона. Неизпълними закони няма как да бъдат спазвани. Нима очакваш забрана на секса до 18 годишна възраст?

# 211
Потърсих, но не видях нищо, относно мобилните телефони за децата. Вероятно е писано много, но не намирам тема. Исках да видя, кой кога купува за първи път мобилен телефон на детето си, вече по-малко интересно е и какъв,  но това е друга тема

# 212
  • София
имаше тема за таблетите и телефоните.

аз съм за това децата да имат телефони като наачин на връзка. Но не бих дала скъп телефон на дете в начален курс. Вече има доста евтини смартфони и последните се налагат вече като стандарт.

# 213
На дъщеря ми купих телефон в 1-ви клас още, но не беше скъп, а съвсем обикновен. После сменихме доста, но също съм за постоянна връзка с детето, без значение от възрастта. Не бих купила и дала телефон на дете в детска градина обаче. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт