Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 822
  • 731
  •   1
Отговори
# 330
  • Fort Worth, TX
Люси, според мен, след като търсиш отслабване трябва значително да увеличиш кардио тренировката.Поне 30 мин на пътеката бързо ходене плюс всичко останало.
И мен днес ме боли д-то от велото.Висях на него 45 мин. Mr. Green Mr. Green
Марчето, става по-късно.Мен ако ме оставят мога и да я подмина по късно ставане, но няма кой да ме остави. Mr. Green
Кокончето , много работа има .Децата , татко й , мъжа й плюс къщата да върти.Ще пише като има време.Аз съм сигурна, че са добре.

# 331
  • София
Така е, Креми, ама става много време, не успявам.. Защото в 10 като свършвам 5 минути докато се преоблека, 10 минути бърз ход - до вкъщи и до 12 трябва да съм сготвила, а често имам още 20-30 минути да напазарувам...  Иначе смятам, че си права, може би да махна виброто и да увелича кардио с тези 15 минути...

Вижте колко е сладко това фъстъче:

">#t=80[/video]

Айде, отивам да чистя..., не само да пийна още едно кафе...

# 332
Вчера Миша, а днес Ема...
Адаш, все някой болен като стане време за кафе с теб.Sad
Вио, изтървах те и аз.
Вале, не ми отговори, може би не си ме прочела? А за кг на дъщеря ти - мисля, че е от пубертета. Аз в 6-ти клас започнах да качвам, без да си променям навиците и до началото на 9 клас качих 29 кг (от 40 на 69). После, в началото на уч. година за две седмици свалих 9 кг, а до края станах 45 и досега съм толкова. Ни доктори помогнаха, ни нищо, тялото ми имаше собствено мнение:-).
Отивам да бърша сополи.

# 333
  • Fort Worth, TX
Дано се оправят и успеем да се видим. Grinning

# 334
  • София
Хортензия, извинявам се, пропуснала съм какво си ме питала. Embarassed Съжалявам! Сега ще се върна назада да прочета и ще отговоря. За килограмите- поуспокоих се. Благодаря ти за мнението и дано се размине бързо на децата! Hug
Сега видях- не знам какво е Ева кю, ще се информирам. Като цяло детето има рядко проблеми с изхождането, но поради факта, че има клапа, която е поставена в главата и отива към стомаха, трябва да се изхожда не по рядко от веднъж на два дни. Ако се налага- ползваме глицеринови свещички. Но наистина се случва рядко. А сега ще потърся за тази Ева да видя какво е. Hug

# 335
  • Sofia
Моренка, аз ти писах и в предната тема, ама не знам дали прочете...
Вале, прочела съм, чета всичко, ама като е повече забравям какво съм чела и даже не коментирам, ако нямам какво. наче поне на лично обръщения към мен гледам да отговоря.
    Много се радвам, че съм ти била полезна.  Hug  В случая и ти на мен си, защото не съм ги правила крекерите и гризините, за у-щно време са ми, та още едно хубаво мнение само ми показва, че правилно съм ги преценила.

Люска, направо ме взривява вашата госпожа!  Twisted Evil  За съжаление това е действителността с бг образованието. Учителите с главно У са изключения.
Ще ми е интересн развоя. Мъчно ми е за децата! Sad
За Украйна също!  Sad

Марче, филма, който показа Контеса, наистина го няма, няма и бг суб за него, иначе можеше и да намерим някой релийз за тях.  Simple Smile  Ако ти се занимава, може да пуснеш заявка в замундата.

Сериала, който ти показа, има само 4и и 5и еп. в замунда.
В арена има 5  - http://DMCA-removal-from-Google/torrents/search:True+Detective+/ … :movies/status:0/
И 6ти е излъчен, но трябва да отлежи явно. Wink

Трейлър -

"Историята се върти около двама детективи, които разследват окултно убийство. Отношенията между тях самите обаче са не по-малко интересни. Оплетени са в доста тайни, които зрителят ще се опитва да разгадае.
8-серийната криминална история... ще се излъчва всеки понеделник."

А за Смърф и останалите, които изобщо могат да теглят, ето магнетите на Истински детективи - първите 5 от общо 8 епизода:
Скрит текст:
1.  - magnet:?xt=urn:btih:cdaf2725ae36be968d5191e7c12578bed5670795&dn  +  sub - http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=73412

2. S01E02 - magnet:?xt=urn:btih:359935acd720f1103caec9a616e0c9dd4bd91ff8&dn  + sub - http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=73512

3. S01E03 - magnet:?xt=urn:btih:0661993af145c942997d4bf6f85a469b3d5a7ead&dn  + sub - http://DMCA-removal-from-Google/index.php?act=download&attach_id=73630

4. S01E04 - magnet:?xt=urn:btih:dec95a64bf5943b491a3aaa5040d22c34babdc95&dn  + sub - http://DMCA-removal-from-Google/get.php?id=97471

5. S01E05 - magnet:?xt=urn:btih:94218469caa43fe0497591d94ba975f51e803607&dn  + sub - http://DMCA-removal-from-Google/get.php?id=97492

Болните да оздравяват!  Hug

Славче, Честит Рожден Ден! Здрава, щастлива, обичана и влюбена бъди!   bouquet

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 10:31 от Morena

# 336
Вале, аз ползвам Ева за Миша и ми стана интересно кои са тези, които ползваш ти?

# 337
Славе, ще ме извиниш, мила, днес съм малко отвеяна. Честит Рожден Ден! 18-ти, нали?Simple Smile Да си жива, здрава и много щастлива!

# 338
  • София
Вале, аз ползвам Ева за Миша и ми стана интересно кои са тези, които ползваш ти?
Хортензия, тъкмо прочетох за Ева. Пише, че са за деца над 14 години. Съставките не са ми познати, ще прочета и за тях. По принцип не бих ги ползвала освен ако нямам друг вариант, защот съставките им и това, че се за над 14годишни за мен означава, че съдържат лекарствени вещества.
Аз за Бояна ползвам от Гърция обикновенни глицеринови свещички. Не съдържат нищо друго освен глицерин. Има и за кърмачета, просто те са по-малки. Консултирала съм се с лекар- безвредни са напълно като се отчете фактът, че честата им употреба не е препоръчителна, за да не свиква организмът . Но все пак са само глицерин, това ми е достатъчно. Иначе Бояна яде мнго плодове, които регулират проблемите ни , но понякога се налага.
Много ти благодаря за информацията!

# 339
  • при късмета
Както беше хубаво времето, се смрачи, ама трябва да излизам.
Хортензия, бързо да се оправят сладураните  Hug
Цял ден съм айляк откъм готвене, довечера пак спагети  ooooh!

# 340
  • Sofia
За готвене днес... може и да сготвя (свинско с прясно зеле), може и да не, не се налага.  Снощи вечеряхме тилапия (много обичам), с картофена и зелена салати, но имам гъбена супа. Хляб също има.
Дали пък да не е днес козунакът?!  Thinking

# 341
Здравейте! Дано не сте ме забравили, ама от мерене на улиците нямам време за сайта. Днес сме на консултация и ще видим колко ми е пораснало момчето. Досега готвих и мих чинии, имам и да чистя, ама ще е после.
Славче, да си жива и здрава. И много, много щастлива.
Тити,бързо оздравяване.
Хортензия, и твоите дечица да се оправят бързо.
Като учител да изкоментирам и аз темата. Нямаме право да ги гоним от час, да прилагаме физическо насилие също. За обидите не съм съгласна, че са допустими. Никога не съм си позволявала да ударя ученик, дори и да са ме ядосали. Трудно е да се работи с деца, но винаги имаш и варианта да не практикуваш щом разбираш, че това не е за теб.
За всички  Hug

# 342
  • Sofia
но винаги имаш и варианта да не практикуваш щом разбираш, че това не е за теб.
Ста ди, така е, но много хора са безочливи и въобще не се вглеждат в себе си.

Пък относно епитетите, само да допълня нещо - по-културно/редно...  е да се окачествява ситуацията/постъпката, а не човека.   С което не коментирам дали имат (абсурдно е да имат рабира се) право госпожите (нарочно не казвам Учителите, защото, както писах и по-горе, не са много хората, които заслужават това... прозвище).

Аз не съм те забравила (никой не забравям, нищо че не питам къде е).  Simple Smile
Да споделиш колко е пораснал Гошко.  Hug

# 343
Добър ден   bouquet
Славче

Лус интересно ми е как смятате да проведете "човешкия" разговор с госпожата - нали и други майки не са доволни - ще предизвикате родителска среща или всеки самостоятелно ще ходи при госпожата да се разправя??? За мен това пък не е нормалното - недоволен си от нещо - сигнализираш на отговорните за това хора - директора е професионалиста, който може да прави качествена оценка на персонала и учениците, както и на ситуациите в училище - той за това е назначен /иначе за какъв чеп са директорите?????/. Родителите не са професионалисти и нямат право да правят оценка, нито да дават съвет на учителя, оценка и съвет се дават отгоре надолу, а не обратното - иначе е анархия - всяка майка тръгва коя с подаръче, коя с някоя кинта в джоба да говори с даскалицата. Знам че ще ми отговорите - тук така се прави, но не ми харесва да се ближат з...ци, когато се чувстваме зависими и да издевателстваме когато се чувстваме силни. Лус наистина ми е интересно как ще подходите родителите.

# 344
Моренка, ще споделя.
Одеве забравих да пиша за храненето. Гого е много капризен, ама много. Почти с всичко имаме проблем. Не ми отказва само круши, сливи и тиква. Уж ядеше кашата си, от няколко дни и нея не иска.

Общи условия

Активация на акаунт