Домакини 31/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 34 830
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Sofia
Вио, много благодаря! Обичам много (затова и ми звучеше вкусно де Simple Smile ) печени цели чушки с доматен сос с яйца (те са разбити предварително и после в доматения сос - става шарен Simple Smile ) и чесън.
Ма ко, верно бе!  Laughing  От твоята идея ще заимствам - пържени на очи заляти или подкрепени с дом. сос.
Чудни идеи ми дадохте, много ви прегръщам и двете, за което!  Hug

Да ви река сега какво става у нас... Crazy
Подхвърлих на Гушкан идеята за преместване в стаята на Миа, пък тя взе, че я хареса.  newsm78  Laughing  Май...
За сега смята довечера да се пробва да спи там, пък да видим... вода има много да изтече до тагава, разбирайте да си смени мнението няколко пъти, макар за сега да е твърда, откакто го реши преди 2 часа някъде.
Та да видим дали няма да изпреварим плановете и предвижданията...  Thinking

# 361
Славе да ти е живо и здраво момчето!!!

Морена и моя кратун е роден на 27.11  Joy Joy hahaha
neli_d   bouquet
Кокона  Hug
Ох колко яйчица сте направили..... Обичам яйца всякакви  Joy
Аз напазарувах, магазина наготви..., сега да пийна кафенцето и да хуквам да прибирам наследника

# 362
  • София
Хортензия, пожелавам ви бързо оздравяване Peace

Стади, аз мисля, че някои хора не разбират, че не е за тях...

Калинка, не съм имала предвид "човешки" разговор. Днес и утре няма да има, защото последните часове не са с нашата госпожа. Не смятам да я прескачам. След като госпожата може да каже - Пепи днес не слушал, така и аз смятам да кажа, че Пепи казал, че сте го нарекла тъп. Че Пепи разказа, че едно от момчетата сте изгонили от класа. Аз си знам какво ще кажа и в зависимост от отговорите й ще протича разговорът...

Коконка, как сте?

Славче, да ти е жив и здрав синът ти! Весел двоен празник!

Нели, добре дошла!

Вио, много интересна и лесна рецепта за яйца предложи Peace

Марче, то е само сън!  
За теб:

Ма ко,
Марче, няма да пускаме повече снимки на мъже  Laughing  
smile3532 smile3532 smile3532

Морена, а сега ще се местим - няма да се местим Peace

Писах на Нощни във Фейса, отговори ми, че е добре, просто не смогва да пише Peace

# 363
  • UK
Момичета, не сте ме забравили благодаря ви!!! bouquet
Ние сме задействали всички въпроси за да се изнесем оттука ... Няма да остана в тази държава особено сега, след като "Бързата ни помощ" не действаше като такава з моята майчица ... дошла вечерта на повикването една ПАТКА  която се чудила ккаво да прави а мама е искала просто въздух ... казала на баща ми, че си е забравила незнам си какво някъде и да търчи посред нощите бос в линейката да и вземе апарата за сърце ooooh! Ми къде е тръгнала без него, на гости ли???

Е няма такава държава! Децата ми НЯМА да израснат тук!!! Досега бранех много тази държава, но сега вече не ...

Славе, честит ти рожденник, много хубаво двоен празник!!! bouquet Hug

За мен поне на този етап няма празници, нищо не ме радва ... всичко ми е толкова мрачно и сиво ... извинете за отклонението, но просто трябваше да споделя, не че ми олеква ...

# 364
Кокона  Hug Hug Hug Разкажи за принцесите!
Лус - не се заяждам - наистина ми е интересно. Писах преди време, че и ние имахме проблем с първи клас. Тогава видях различни реакции и резултати в училището. От хората съм, които си задават въпроси и безмислено разиграват казуси. Написах и какъв е реда тук. И аз като Кокона все съм си защитавала държавата и с гордост казвам, че съм българка, но се питам защо аджеба нещата в бг стават така, та се налага все да въздишаме по чуждия ред и организация. Ще чакам с интерес развитията на нещата при вас и дано да е в добра посока Praynig

# 365
  • София
Калинка, дори за миг не съм помислила, че се заяждаш... Hug
То и другите родители ме питат - как така ще й кажеш, айде направо при директорката...

Аз пък мисля, че и тя е жена, майка на 3 годишно дете, след майчинството, не зная какви чудеса има в семейството... Е така, просто ще и кажа в понеделник. И аз не знам нито как ще реагира, нито какво ще стане.

# 366
Добро утро, прекрасни! Все още съм с едно отворено око, полуспяща:)))

Честит Рожден ден на Славчето и порасналото й момче! Бъдете живи и здрави, ти все така любяща майка, а той все напред към мечтите си!

Коконче, мила, голямо гуш!  Hug Ти отдавна искаше нещо подобно за децата, съжалявам, че поводът сега е този. Никой няма да те обвинява, ако тръгнеш да търсиш нещо по-добро за децата си. Всички обичаме страната си, но не бива да бъдем слепи и за нещата, които се случват.  Peace Как са принцесите?

Други поименно няма да изброявам, че ще изпусна някой, каквато съм отнесена от вихъра в момента. Малко да се поразсъня и ще ви споделя за сушито.

# 367
Ку-ку.....

Гледам яйца сте готвили днес?  Laughing И у нас за обяд имаше бъркани със сирене и една зелена салата..... Grinning

ЧРД на Славчето!

Кой каза наздраве?  Mr. Green От мен мезето 

# 368
Да дам отчет- Гого е 10 кг и е дълъг 75 см. И имам разрешение да пробваме повече храни(постепенно разбира се), че нали е с атопичен дерматит и сме с ограничения. Та дано да си хареса новите неща и да яде с охота, че свършва тиквата и не знам какво ще му предлага.
Марче, с нашите бебешки истории нормално да сънуваш, че си бременна.

# 369
.... че свършва тиквата и не знам какво ще му предлага.

Замрази си сурова да имаш за зор заман.....Аз си замразявам сурова,настъргана за тиквеник.....Нищо й няма и не се променя вкуса.....Ако замразиш на кубчета - после можеш да вариш и направиш на пюре или там,каквото ядете....

# 370
Аз имам още 30 бурканчета от домашна тиква. Заради топлото време бързо се развалиха на баба ми и дядо ми. Трябва да купя, а предпочитам да е домашна.
Иначе благодаря за съвета  Hug

# 371
  • София
Момичета, какво червено и бяло вино обичате?

# 372
Момичета, какво червено и бяло вино обичате?

В смисъл марка или сорт?

Харесвам Контемплейшън на Катаржина: http://www.katarzyna.bg/brands_view.php?id=36, както и Twins: http://www.katarzyna.bg/brands_view.php?id=38
Харесвам и на Ивайло Геновки Санта Сара, особено някои от биновете на Санта Сара - http://www.santa-sarah.com/?go=product
Като сме в БГ, в повечето случай избирам българско вино от посочените горе.

Иначе като сортове ми харесват малбек, сира, каберне совиьон. Тук пием някой от тези сортове или от Чили, или от Аржентина. Бялото вино не ми е от любимите, макар че има разни блюда и сезони, които не се комбинират с червено вино. Ако е бяло, предпочитам шардоне или совиньон блан от Новия свят.

Последна редакция: чт, 20 фев 2014, 19:16 от Смърфиетка

# 373
  • София
Смърфи, хубави вина си показала...

Питам,защото аз съм винар отскоро - 2-3 години. ММ микупува виното от братя Даскалови - мерло, сира, каберне, бяло... Никога не ми боли главата от тях... Та се интересувам, ако отивам на гости да кажем - какво вино да занеса... newsm78 и не в цената е въпроса... просто не знам... ММ също не пие вино, а сега от 3 години въобще нищо не пие Mr. Green Mr. Green Mr. Green - има алергия към алкохола, горкичкия smile3506

# 374
  • Germany
Червено вино не мога да пия, защото ме боли стомаха. От белите, най любими са ми аржентинските.

Общи условия

Активация на акаунт