Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 821
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
  • Burgas
СРЕЩА НА БУРГАСКИТЕ МАЙЧЕТА
ДНЕС 22,02,2014Г. В МОЛ "ГАЛЕРИЯ", СЛАДКАРНИЦА "НЕКТАР" 13.30 ЧАСА

# 541
  • Бургас
Добро утро мами,
   Относно обиколниците, аз мисля да си взема, защото съм се насочила към дървена кошара. За сгъваемите струва ми се няма нужда от обиколник, изглеждат ми обезопасени .
  Шишетата - не мисля да се хвърлям от самото начало на скъпите комплекти, защото може да не се наложи да ползвам много ако кърмя. За сега се спирам на стъклени на Nuk. И аз като plesure мисля,че пластмасовите се надраскват и остава миризма ако се ползват за АМ. (Макар, че много ми харесват на Avent)
А аз да попитам за бибероните и залъгалките - кои са по-подходящи - силиконови или каучукови. Гледам предлагат едни анти колики - дали наистина има резултат ( не ми се вярва).
  Шезлонга - още докато живеех в Англия много ми допадаха тези на Фишер Прайс и въртележките за кошара, малко по-скъпички са, но живот и здраве ще си взема за бебка такъв шезлонг-люлка.
   Хубав уикенд ви желая. newsm03

# 542
VeryMe Честито нашето Разградско момиче спечели  Mr. Green
Мимето14 Честито!!! И за Крисия и за Лудогорец онзи ден! Абе страхотни бе  newsm44 Много съм се радвала и за детето и за мача. Нека повече хора да знаят кои са капанците  Wink
pleasure при количката дето сме избрали портебето е с ципче отгоре и реално е ето това:

Интересно ми е дали ще запарва лятото иначе до зимата току виж ни отесняло. Чувам, че тези портове отесняват детето като стане на 2-3 месеца. Понеже коментирате отглеждане на две породени малки деца , та се позамислих как мен ме беше много страх в началото, когато научих че ще имаме близнаци. Тогава се появи една приятелка, която ми каза-където едно там и две. С времето някак посвикнах с мисълта, но как реално ще се справям, тепърва предстои да науча.Със сигурност ще е екшън  Laughing
Благодаря на всички, които дадоха мнението си за ползването на обиколници, шишета и шезлонг! Много полезна информация!   bouquet  bouquet

# 543
  • София
VeryMe, каква марка е тази количка? Много прилича на Маг Ингланд, но не съм виждала такава за близнаци  newsm78

Аз пък винаги съм искала да има малка разлика между децата ми, да си пораснат заедно, да са си другарчета. Друго стана Simple Smile Но разбирам за какво говорите. Каката ни вече е по-самостоятелна, няма нужда от денонощното ми внимание, не че не го изисква де. Вече свикна, че бебето ще е момче (ако няма още някоя изненада Laughing), даже е доволна, че нямало да й взима дрехите и играчките. Само за цвета на детската стая не можем да се разберем още. Държи си на розовото и това е.

# 544
  • София
елпет, ако не намериш нищо кажи - ще се обадя на акушерката ми, предполагам тя е знае със сигурност.

diyana_mihova, за въртележките само да спомена нещичко може да е от полза на теб или друго майче. Никак не са евтини наистина Нашата я купих доста късно, бебето беше вече на 5 месеца. Вярно успокояваше го и му харесваше, но беше на батерийки и много-много бързо му падаха батериите, а се използваха 6 от най-големите + за дистанционното 2 обикновени, но те са ок. Т.е. имаш един постоянен разход за батерии, а трябва да се сменят горе-долу всяка седмица. Така че, или търсете вариант с акумулаторна батерия, рядко се срещат, но поне да си заслужава или такава играчка без музика, която само да виси над леглото, механична. Много бързо им омръзва на бебетата и са доста безполезни като цяло.

В случая на летни бебета портбебето , VeryMe, е абсолютно излишно. А и по принцип ми се струва излишно и съм виждала много рядко някой с портбебе. Вместо такова него ние ползвахме коша за кола - бебето го разнасяш накъдето ти душа иска, даже слагахме коша директно на рамата за да не мъкнем цялата количка, че беше по-леко така и удобно. НО. Винаги има "но" Simple Smile Бебето не трябва да седи в такъв кош дълго време, т.е. не повече от 2-3, максимум 4 часа. Колкото и да му е удобно (а поред мен е), не било хубаво. Предполагам защото е леко в сгъната поза.

# 545
Здравейте мами,
Имам ужасно главоболие! Направо ми идва да си разбия главата някъде  Banghead  по принцип не е от скоро ама до сега се траеше и не съм питала докито за хапчета. Вие имате ли такъв проблем и ако да какво пиете?

# 546
  • Пловдив
Авенсис, аз пия само парацетамол. При мен е от ниското кръвно

# 547
Авенсис, аз пия само парацетамол. При мен е от ниското кръвно

и моето кръвно е ниско сигурно е от това Simple Smile а парацетамола 1 или  1/2?
Благодаря

# 548
Пийни си една количка или кафенце Simple Smile
Друга тема искам да подчекна... ами бебефони ще ползвате ли,на мен ми беше много удобен и практичен уред?!
Иначе аз съм ползвала шишета на авент-сега пак такива ще си взема.
Обиколник ползвах,но си го купих от Испаня от икея. Беше по плитък(не от горе до долу на решетката) колкото бебчо да не се удря в решетките когато спи и започне да се върти. сега пак ще си го ползвам него Simple Smile

# 549
ТоНи, pleasure тази количка от снимката се продава с портбебета, а също и с кошчета за кола, просто модела е такъв. Даже мисля, че не може да се купи БЕЗ портовете.Така или иначе ще имам и двете джаджи, просто се чудех дали да ги ползвам за новородени през джулая. За столчетата за кола и аз съм чувала, че не трябва да се ползват дълго.
Модела на количката е Duo Galiani и макар да е тежка -23 кг /няма как-двойните колички са си тежички и тромави/ се оказва че е една от най-избираните от майките. Дори в момента нямаше наличност от нея при вносителя  Shocked, но ще докарат през март. Ето още малко снимчици.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 11:32 от VeryMe

# 550
  • Пловдив
Авенсис, цяла таблетка и се опитай да пиш повече течности. Аз пия по три литра, но пак ми е ниско Sad

# 551
  • София
VeryMe, тогава няма какво да я мислиш - купуваш и това е Simple Smile На мен ми изглежда хем красива, хем удобна. Като гледам и на нея кошчетата се слагат върху рамата. А за портбебето .. абе или ще ги ползвате или ще ги приберете  Laughing няма много варианти. И цвета бордо е убийствен - един от любимите ми  Mr. Green

# 552
Аз точно бордо ще взема май  Grinning

# 553
Avencis за главоболието ми казаха да си взема хапчета Панадол (синя опаковка 1,25лв струва) и се пият по 2 хапчета през 4 часа

# 554
  • Пловдив
ПЛОДИВСКА СРЕЩА

Момичета, поради лошото време Пловдивската среща се отлага за днес.

Много майки също са възпрепятствани да дойдат днес.

Хубав уикенд на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт