Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 807
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Панадолът е парацетамол,не е задължително да го пие по 2

# 556
Avencis, и аз съм с голямо главоболие от известно време, на моменти дори пулсиращо. Акушерката ми каза,че мога да пия Парацетамол, но така или иначе главоболието е свързано с кръвното, в моя случай ниско, а кръвното с бременността, следователно хапчетата ще премахнат временно главоболието, защото причината реално е друга. Аз не пия нищо за главоболието - чакам да отмине. Единствено съм информирана ако се покачи кръвното много тогава вече да тичам към болницата.

# 557
И аз не смея да пия никакви лекарства сега ще си врътна едно кафе пък дано мине Simple Smile Няма да е зле да оставя компютъра де  Joy  ама ей на пуста пристрастеност Stuck Out Tongue

# 558
Elpet, pleasure ето тук има датите за дните на отворени врати http://www.1agb.com/contacts.html аз също бих се присъединила към вас. По принцип ги провеждат всяка сряда от месеца.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 12:15 от sweetpie

# 559
И аз от време на време изпитвам голямо желание за кафе, а по принцип не го пия изобщо. Като ми се допие взимам няколко глътки кафе, разреждам го с вода, слагам му една лъжица захар и се наслаждавам все едно е най - хубавото нещо на света ...чак не мога да повярвам какво удоволствие ми доставя тази иначе "боза"  Grinning

# 560
pival Не съм малоумна ясно ми е че е парацетамол , казвам на жената името на самата кутия пише с големи букви PANADOL OPTIZORB  за да знае какво да каже като си ги купува

# 561
  • Пловдив
Ади, не ми се спори, но може да си пие и обикновен парацетамол. Да, панадалът е уж по-пречистен

# 562
 на мен скоро ме боля глава ,цял ден не посмях да взема хапчета ,накрая взех един парацетамол и от тогава нямам главоболие,сега за кашлицата си взех небет шикер ,защото от гриин туса явно стана по зле ,та да видим.
Мами да ви питам тези с вече второ или трето дете ,може ли от първото ми дете да ползвам шишетата,гледам другите си ще си купуват нови ,а според мен е излишно.ще ги измия и преваря хубаво.Виж за залъгалки ще купя нови.

# 563
Здравейте момичета и нашата СТРАРОЗАГОРСКА СРЕЩА отпада Simple Smile Надявам се да се съберем повечко мами при следващата насрочена среща, може би има мами, които не са се присъединили към ФБ страницата и не са знаели Simple Smile ще постнем датата и тук следващия път Wink
Аз се преборвам с ниското кръвно и главоболието с много айрян със сол и ми помага Simple Smile

# 564
Авенсис, аз пия само парацетамол. При мен е от ниското кръвно

и моето кръвно е ниско сигурно е от това Simple Smile а парацетамола 1 или  1/2?
Благодаря
Avensis i pival, аз пия айрян със сол и хапвам черен шоколад на Schogetten, любимия ми Wink и успявам да го докарам до 105/65, иначе 90/57 Hug

# 565
Като ви четох ми се допи многоооо кола  Laughing oops

# 566
Пийни си една количка или кафенце Simple Smile
Друга тема искам да подчекна... ами бебефони ще ползвате ли,на мен ми беше много удобен и практичен уред?!
Иначе аз съм ползвала шишета на авент-сега пак такива ще си взема.
Обиколник ползвах,но си го купих от Испаня от икея. Беше по плитък(не от горе до долу на решетката) колкото бебчо да не се удря в решетките когато спи и започне да се върти. сега пак ще си го ползвам него Simple Smile

Аз с баткото си купих дек бебефон на авент и досега си го ползвам - много практичен уред- родих се с него. И в къщи и на вилата много е удобно - преди да го купим ми се е случвало често да будя бебето  от това че ми се е счуло да плаче ( аз съм като слон в  стъкларски магазин ).

Забравих да се похваля - от днес съм в 6 месец  newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68

Ходихме на баткото да гледаме за колело и да му пробвам еи той ме изуми - качихме го и то детето го подкара направо ме отнесе. После ми дожаля- като се разплака че го връщаме и чак след като му обещах че ще му купя съвсем скоро се успокой милото.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 16:26 от MAMA_SANCHO

# 567
  • Пловдив
Lokosff, знам, че айрян и шоколад помагат,но не ми понасят и тази бременност... Ако се сетите нещо друго, аз пия чиста вода.. Моето сега е 80/50.

# 568
Lokosff, знам, че айрян и шоколад помагат,но не ми понасят и тази бременност... Ако се сетите нещо друго, аз пия чиста вода.. Моето сега е 80/50.
Ох, още по-ниско от моето  Confused Движение и чист въздух е другото, но и ти като мен сигурно много не се движиш сега, освен по-солени неща ...А според тази статия    http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4158 още малко ще е ниско,,,само първите 24 седмици Hug

# 569
Аз моето кръвно съм го заковала 110/70, по принцип съм с нормално-клонящо към ниско. Моят основен проблем е ниският хемоглобин. На първите ми изследвания беше 110 при допустима долна граница 120, на сегашните ми изследвания(няколко месеца по-късно) е паднал на 100, при положение, че през цялото време пих Малтофер Фол. Сега ми изписаха Феро-Фолгамма 3X2 на ден и ми казаха да ям месо, само че на мен ми се повдига от месото в магазините, единствено мога да ям ако е от домашно животно, което е трудно да се осигури- нямам села и прочее. Страх ме е да не предозирам с това желязо и пак да няма ефект. Още повече, че аз от малка съм си анемична. Чакам да дойде сезона на копривата, като малка много я ядях. Ако някой може да ми каже от къде мога да си взема месо, което да не е наблъскано с хормони и антибиотици, ще съм много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт