Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 815
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Да се позабавляваме малко  Sunglasses
тук ми пуснаха една табличка за определяне на пола. Нека майките, които имат информация да споделят дали им излиза правилно  Thinking За пумпал позна, за второто ще видим след седмица:

[url][/http://www.beu.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BE-news9215.htmlurl]

# 676
  • Телиш/Плевен
plesure, оправи линка, че така не излиза директно. Махни url-тата и скобите. Peace
Иначе на мен ми показва момче, а според докторката е момиче. Laughing

# 677
тук ми пуснаха една табличка за определяне на пола. Нека майките, които имат информация да споделят дали им излиза правилно  Thinking За пумпал позна, за второто ще видим след седмица:

[url][/http://www.beu.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BC-%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%82%D0%BE-news9215.htmlurl]

Не излиза вярно в моя случай.

# 678
  • Пловдив
И на мен ми показва момче пък и така го усещам винаги съм си мислела че ще имам момче,но ще видим в сряда на 26.02. съм на ФМ дано всичко е наред   bouquet

# 679

По този ми излиза пак момиче  Confused, така че си харесвам този китайски http://www.moetospisanie.com/index.php?option=com_content&vi … st&Itemid=137         , той ми дава момче...Вторник на 4Д ще разбера и ще кажа  Simple Smile Simple Smile

# 680
При мен каквото и да излезе ще са познали наполовина. А, излиза момиче  Mr. Green Ама това всичко е в кръга на забавлението, все пак.
pleasure четох в наредбата че може до три месеца да се отложи ваксина, ти колко си я бавила? Иначе това с ПКК и урината е много правилно, само дето още дълго ще е на нащи разноски.
Запека аз го овладявам със закуска топло прясно мляко с овесени ядки/мюсли/. Пропусна ли-лактулозата и свещичките ЕваКю стават задължителни.
Спането винаги се старая да заспивам наляво или в краен случай надясно, ноо се будя като тюлен пльоснат по гръб  Laughing Имам чувството, че изглеждам все едно съм в шести месец вече...Спя с цели три
възглавници, от които две са анатомични и сутрин поне една от тях намирам изхвърлена на пода  Laughing

*Забравих да ви питам-всеки ден ли усещате ритничетата?

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 20:13 от VeryMe

# 681
mini_moni , много хубаво, че вече си си вкъщи ! а също и контракции нямаш ! най-сетне хубави новини ! айде вече все такива да са !    Praynig

Monik@,    да ти е жив и здрав рожденикът !  много разбирателство и любов ви желая ! и прекрасни мигове !    nbirthday

# 682
*Забравих да ви питам-всеки ден ли усещате ритничетата?
[/quote]

Аз незнам дали усещам още със сигурност  Sad Уж усещах, сега дякаш почти не...Леко съм притеснена, но до вторник на ФМ ще устискам, дано вс е ок Praynig

# 683
  • Варна
Мамчета с опит, аз пак имам въпроси  ooooh!
* Знам, че на бебетата се дава преварена вода, обаче чешмяна или минерална?
*Вярно ли е че новороденото трябва да се слага да спи корем или настрани? Предполагам, за да не се задави  newsm78 Как спяха вашите котета?
*до каква възраст новороденото се мие само с водичка, без шампоан?

Ние спяхме настрани, а понякога го слагах по корем, че така облекчавахме и коликите. Но това не продължи дълго - дали имаше и 2м. и взе да се върти и често го намирах и по гръб легнал. Относно водата аз давах изводна на Девин, без допълнителна преработка. Ама то и кой ли я отразяваше.  Laughing За козметиката е много относително, но ще се постарая повечко да я избягвам, че предния път ни навлече проблеми, макар и Мустела..  Naughty

Monik@ да ти е жив и здрав мъжа! Винаги да ти помага, глези и обича.   bouquet

raika доста стресираща ситуация, да не дава господ. Но повярвай ми и да знае човек за първата помощ, понякога от паника и стрес пак не реагира адекватно.  Confused  Hug

Предаването за ваксините съм го изтървала. Може да го потърся тези дни в нета, ако ми остане време. Макар че във всички предавания от този тип май сценария е един и същ..  Confused Тук поне има и гледната точка на родители/пострадали, а не само теории.. Много трудна тема.

leaaa за бебефоните както някой беше писал в нета има доста прилични оферти, дори на тези с камера. Ето този например http://www.amazon.co.uk/Motorola-MBP20-Digital-Video-Monitor/dp/ … ds=motorola+video - купувахме за подарък за 40 паунда. Майката е доволна.

Матрачето и нашето е кокос и пяна. Ама кой ли го ползва. Хич не е експлоатирано особено. Като нищо няма да купя ново за бебето.  Laughing

VeryMe последните дни - вечер като легна - задължително усещам ритниците.  Heart Eyes

mini_moni радвам се, че си добре. Стискам палци изследванията да са добри. Почивай си.  Hug

# 684
  • Пловдив
Предаването за ваксините съм го изтървала. Може да го потърся тези дни в нета, ако ми остане време. Макар че във всички предавания от този тип май сценария е един и същ..  Confused Тук поне има и гледната точка на родители/пострадали, а не само теории.. Много трудна тема.

Не се  каза кой знае какво и беше много кратичко времето.Но се инциира обеществено говорене по темата,което според мен е много важно.

Това е предаването

Monik@,честит ти рожденик !

# 685
  • Варна
♥Elfita♥  Hug

# 686
  • Телиш/Плевен
Забравих да ви питам-всеки ден ли усещате ритничетата?
Да. Heart Eyes Но в повечето случаи са много слабички. Силни ритници усещам предимно вечер, особено като съм легнала на една страна. Two Hearts

# 687
Аз още нищо не усещам Crossing Arms

# 688
Тези от вас, които пиете желязо на таблетки, колко мг приемате на ден? newsm78
На мен ми изписаха комбинирани таблетки съдържащи 105мг желязо + 350микрогр фолиева к-на. И ми казаха да пия по две на ден, сутрин и вечер, пих 15 дена и забелязах, че изпражненията са ми въглено черни  Confused Embarassed при което заключих, че не усвоявам желязото както трябва и дозата ми е в повече (на кутията пише по 1таб дн. )и не пих 3 дни,  и от вчера почнах да приемам само по една таблетка вечер, но цвета като ходя до тоалетната си остана същия и се чудя какво да правя, а и не знам дали си втълпявам, но пак ми започнаха симптомите на слабост и виене на свят, понеже съм с мн нисък хемоглобин, а уж ям какви ли не препоръчителни храни , вече се чудя какво да правя. Sad

# 689
  • Пловдив
Аз още нищо не усещам Crossing Arms
И аз нищо не усещам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт