КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 382
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Руба, беше много приятно. Радвам се и аз, че се запознахме лично най-сетне. Не се притеснявай, че беше с нас за кратко. Сигурна съм, че ще има и други срещи.  Hug

# 721
трябва да има, страхотно си изкарахме и неусетно мина времето  Hug

# 722
       Чудна среща си спретнахме, очаквам следващата!  Simple Smile

# 723
  • София
На 12 декември ще имаме родителска среща в Приложната гимназия. А знаете ли дали ще имат коледна изложба и/или коледен базар? Много бих искала да отида. Дъщеря ми вдига рамене и не знае...

# 724
  • София
Руба, винаги правят коледен базар! Всяка година до колкото знам. Трябва да попитате на родителската среща. Базарът е уникален!!!!!
П.С. Нашата родителска среща е на 03.12.2014г. Да видим най-сетне тия даскали.  Wink

# 725
    Руба, Ели ми каза че в събота (06.12) ще има коледен базар, но децата от 8 клас няма да участват.

# 726
  • Ланкър, планините Овнерог
А до колко часа ще е този базар (ако става дума за Приложното)? На курса в неделя Златанова им казала за този базар, но Констанца не питала до колко часа ще е. До 13.30ч е на математика и за това питам.

# 727
ето какво написа една девойка от училището:
"Скъпи приятели, както повечето от вас знаят, всяка година НГПИ " Св. Лука" организира " Ден на отворените врати", където ще имате възможността да разгледате всички специалности, да зададете въпроси относно училището или специалността, която Ви интересуват и разбира се, да се насладите на Коледният базар от който ще можете да закупите неща изработени от наши ученици и учители. Училището отваря вратите си за Вас на 6 декември (събота) в 10.00 часа до 16.00 часа. Заповядайте и не забравяйте да доведете приятели!  Чакаме Ви!"

# 728
  • София
За съжаление не успяхме да отидем в събота... Но сигурно догодина, когато и нашите деца ще участват, определено ще ни е по-интересно!
Утре имаме родителска среща, нали знаете? Информацията ми е, че е от 18 часа.

# 729
  • Пловдив
Моля Ви, за малко инфо. Какви документи Ви искаха при кандидатстването в Приложното, Художествената и Полиграфията? По специално, бележка за взети матури и оценката от тях искаха ли ви? Благодаря

НЕ, там са важни само оценките от "вътрешните изпити по рисуване  Mr. Green

Моята дъщеря е в 7 клас. Ходи на уроци в художествената гимназия и там ще кандидатства тази година. В сайта на училището прочетох, че взимат само оценката от изпита по рисуване. Да обаче като говорих със зам директора точно за матурите го питах и той ми каза...АА изпита е важен, обаче трябва да са взети матурите и успеха на детето да не е под 4. Но ми го каза някак така все едно при подаването на дикументите ще гледат това, но никаде не го пише като условие за кандидатстване. Дайте малко повече информация моля Praynig

# 730
  • Пловдив
Моля Ви, за малко инфо. Какви документи Ви искаха при кандидатстването в Приложното, Художествената и Полиграфията? По специално, бележка за взети матури и оценката от тях искаха ли ви? Благодаря

Вие тази година ще кандидатствате и къде по специално сте се насочили Wink

# 731
  • I want it all and I want it now.
За много години!
Много здраве и успехи на всички !

мимамима

Би ли ми казала при кой ходи на уроци и съответно и цената на уроците ?
Благодаря. Може и на ЛС.   bouquet
Ние ще кандидатстваме догодина.

# 732
  • Ланкър, планините Овнерог
Моята дъщеря само към Приложното се е насочила и доколкото знам само оценката от изпита гледат + оценката по рисуване от дипломата. Тя ходи на уроци към Приложното и за друго не са им споменавали.

# 733
  • Пловдив
Моята дъщеря само към Приложното се е насочила и доколкото знам само оценката от изпита гледат + оценката по рисуване от дипломата. Тя ходи на уроци към Приложното и за друго не са им споменавали.
Това за кой град е newsm78

# 734
  • Пловдив
За много години!
Много здраве и успехи на всички !

мимамима

Би ли ми казала при кой ходи на уроци и съответно и цената на уроците ?
Благодаря. Може и на ЛС.   bouquet
Ние ще кандидатстваме догодина.

В гимназията ходи на уроци там може да се запише всеки. Зам. директора дава информация. Ако те интерисува мога да ти изпратя на л.с. каква е таксата за цяла година и някои подробности. Пиши ми на л.с., ако те интерисува нещо по конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт