КАНДИДАТСТВАНЕ СЛЕД 7 КЛАС С РИСУВАНЕ

• 154 205
  • 1 483
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Да и на мен ми е интересно, Лени Wink)

# 1 246
  • на път
Абе не знам колко не учат общообразователните предмети в Приложното. Още в началото ще си имат входни тестове. Констанца се ужаси, че от 9 клас ще учат като втори чужд език руски. За МОН-ското кандидатстване бягаше от тези гимназии като дявол от тамян, а се нахендри баш на руския  Mr. Green

Господинът по руски е любимец на децата в приложното - пише поезия, запален меломан е и си говорят много за музика.

# 1 247
Засега- записан в Св. Лука. От Полиграфията - мълчание, както обикновено. От 51во и Приложното, детето избра второто. Някак спокойно ми стана. Каквото е речено, това ще стане. Ние положихме необходимите усилия. Особено съм доволна Simple Smile от лотарията в третото класиране. Някои доброжелатели твърдяха, че с бала му под 26 няма никакъв, ама никакъв шанс за паралелката с ИИ. Чувствам се добре сега, добре изиграхме картите..лууууда работа.
Момичета, благодаря Ви от сърце за подкрепата през тези седмици, желая на децата да се чувстват перфектно там, където ще започнат новата учебна година!
Викам сега, малко да починем, а? Simple SmileSimple SmileSimple Smile Sunglasses
Браво Лениии ... ако останете там ще се видим на родителската среща Simple Smile много се радвам, че в крайна сметка го приеха в хубави училища, а фотографското направо не заслужават децата ни с това, на което подлагат тях и нас.. ти очаквай да се обадят и те... имам чувството, че всичко се изчислява на ръка с моливчето там ... не може да са толкова бавни с тия компютърни програми ..... то по наше време ставаше по-бързо Simple Smile заслужената почивка си отпочва направо   bouquet

# 1 248
не можех да изпусна шанса в Приложното, грехота.

Детето нали не искаше Дърворезба, с какви доводи го "убеди"?  Laughing
Ами той продължава да не иска, но вчера трябваше или да го запиша или да изгубим тази възможност и той ме прати да го записвам. Simple Smile Иначе продължаваме да си чакаме обаждане от Полиграфията. Аз лично, след толкова четено и мислено, смятам че Приложното е по- добро училище, но ако го приемат Фотография ще го оставя сам да реши, това е негово право, той е ходил на уроци, изпити и т.н. Не си представям да го лъжа, защото аз смятам нещо си..Човек трябва сам да избира. В крайна сметка единственото, което искам е да е щастлив, това е важното! Simple Smile

# 1 249
  • София
не можех да изпусна шанса в Приложното, грехота.

Детето нали не искаше Дърворезба, с какви доводи го "убеди"?  Laughing
Ами той продължава да не иска, но вчера трябваше или да го запиша или да изгубим тази възможност и той ме прати да го записвам. Simple Smile Иначе продължаваме да си чакаме обаждане от Полиграфията. Аз лично, след толкова четено и мислено, смятам че Приложното е по- добро училище, но ако го приемат Фотография ще го оставя сам да реши, това е негово право, той е ходил на уроци, изпити и т.н. Не си представям да го лъжа, защото аз смятам нещо си..Човек трябва сам да избира. В крайна сметка единственото, което искам е да е щастлив, това е важното! Simple Smile
Напълно те подкрепям! Смятам същото! Не искаме ли всички децата ни да са щастливи!

# 1 250
Един пропуснат разговор..Звъня..."Свързахте се с НПГПФ, синът Ви е приет в специалност Фотография"! newsm44 newsm44 newsm44  ura  bigdance2 newsm44 newsm44 newsm44
Е, как да не е щастлив човек, щом желанието на детето се е сбъднало!

# 1 251
Един пропуснат разговор..Звъня..."Свързахте се с НПГПФ, синът Ви е приет в специалност Фотография"! newsm44 newsm44 newsm44  ura  bigdance2 newsm44 newsm44 newsm44
Най-после... Поздравления! Успех на детето!

# 1 252
  • София
Lenni, така си и знаех, че ще стане! Нали ти казах! Честито!!! smile3501 Много се радвам за вас! Ще черпиш  Simple Smile
Само не знам тази година каква беше тая удължена и странна процедура по второто класиране. Преди две години беше по-нормално. Подаваха се заявления, имаше списък на приетите, не са звъняли на всеки поотделно.  

# 1 253
  • София
Лени,честитооооо ,много се радва за вас. Сега вече решавайте  Laughing

# 1 254
  • София
Най-после... Поздравления! Успех на детето!
ЛЕНИИИИИИИИИИИИИ, НАЛИ ТИ КАЗАХ МОМИЧЕ!!!!!!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ!!!! ЧЕСТИТО!!!!!! И НАЗДРАВЕ ЗА ПРОПУСНАТИЯ РАЗГОВОР!!!!!! ДА СТАНЕ СТРАХОТЕН ФОТОГРАФ!!!!!  bigdance2  bigdance2  ura  ura Tada Tada

# 1 255
  • София
Лени,честитооооо ,много се радва за вас. Сега вече решавайте  Laughing
ЧЕ ТО Е РЕШЕНО ОТДАВНА!  Laughing

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 13:59 от INA BAMBINA

# 1 256
Момичета, благодаря Ви от сърце! Наистина много се радвам. Седя в офиса, ама не мога работа да подхвана, така се вълнувам. Младежът едвам повярва, че е истина, вече не се надяваше много. Сега е щастлив. Желая на всички деца да се чувстват чудесно в новите училища, а покрай тях и ние да сме щастливи! Сърдечно благодаря на всички за подкрепата!Целувки!

# 1 257
  • Ланкър, планините Овнерог
Ехааа, супер. Честито 😀

# 1 258
Ехаааа, Лени и аз бях сигурна! Честито на момчето и на теб! Много се радвам  newsm74 . Голямо чакане беше за много от нас, а за теб най-дълго, но всичко приключи повече от успешно Simple Smile . Сега Ви пожелавам хубаво лято и почивка Simple Smile.  Страхотно е когато виждаш, че децата са щастливи Simple Smile И ние сме така, а утре на море   grinning039

# 1 259
Честито Ленииии! Няма по-важно нещо от това един човек да харесва, това което прави... а за децата е от особено значение Simple Smile Сега ще видиш един пълен отличник ... а ние си поръчваме по една фотосесия Simple Smile Тръгвайте на почивка .... аз след като я записах бях като убита една седмица, не вярвах, че всичко приключи... класирания, училища с рисуване ... и то при нас на първо ... а сега си представям ти направо ще заживееш отново .... Simple Smile  smile3501 newsm44 Браво на децата и родителите ... всички успяхме  Simple Smile и най-вече браво на ИНА за много полезната тема ... Simple Smile

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 15:59 от vanceе

Общи условия

Активация на акаунт