Любители на котки - тема 82

• 44 341
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Силвестър доброволно и с кеф хапва само едни много скъпи витамини. Всички останали не ги ще независимо, че са овкусени специално за животни. Да припомня, че си е вадил хапче от купичката и го е местил да не му се пречка на храненето.  Laughing Няма друг начин освен да му ги муша в устата.  Sad

Стейси, чудесно чу Магчо бързо се е съвзела. Сега трябва да я опазиш. Hug
Впрочем днес са кръцнали и "внучката". Сега била с яка и направо страшно й се ядосвала. На "баба" душицата сладка и пухена.  Heart Eyes

# 571
  • Пловдив
Стиснати палци и лапи и от нас със Зарчо.  Praynig

Ето го и него, че отдавна не съм го показвала

Спящата красавица

Дамата с камелиите

Ламята и златните ябълки. Те ябълките хич не са златни, ама и ламята не е ламя, ами змей и то кастриран.

# 572
ама и ламята не е ламя, ами змей и то кастриран.
hahaha hahaha hahaha

Змеят е много готин! Hug

Кравичката с Мъро е супер! Peace

Стискам палци за всички малчовци, на които им предстои кастриране. Hug

# 573
С въпрос влизам,може пък някой да даде идея.
Тази вечер намерих а** от моята страна на спалнята,близо до възглавницата. Тоалетната на Финдъс вчера е сменена изцяло, не изглежда да ми е сърдит-постоянно върви до мен,лежи там,където съм аз и общо взето ми е като конвой. А**** си беше нормално.т.е няма как да е не е могъл да се почисти и да го е изнесъл с опашката. Няма проблем с изхождането. Никога до сега не е правил нещо извън тоалетната си- дори в началото,когато се страхуваше от вратичката на тоалетната си,ме чакаше да се събудя и да му я държа отворена,докато той си върши работата.
Това днес си беше чиста демонстрация,но незнам на какво..?!

# 574
  • sofia
Пожелавам на всички котараци, котки и техните мами, предстоящите процедури да минат леко и безпроблемно! Болните да оздравяват и да си пият хапчетата! Wink
Относно хапчетата...не бях давала толкова трудно хапче, колкото на Маккуин, а бая животни сме отглеждали. То не е плюене, мяткане и ритане...ужас. Единствения вариант е да сме двама, единия завил Мак с хавлия, другия бута хапчето...Оф, добре че само за паразити даваме, та не е ежедневно.
Снощи му смесихме бебешкия Р. К. с такъв за големи котки и той много хареса новата храна. Явно усетил, че е от неговата марка, щото друга не яде.
Котките са ви много фотогенични!  Hug

# 575
  • София
Може би сте видяли във фейсбук, но реших и аз да покажа:

Тук има повече информация.

# 576
Мисля, че лобелията също е отровна.

# 577
  • На небето
Здравейте момичета. Днес водихме Мърчо при ветеринара да го подготвим за пътуването, сложиха му ваксина, микро чип и му попълниха паспорта. Моя юнак пищя и трепери като лист в колата, но като стигнахме при ветеринара се държа много мъжки. Другите котки и кучета мяукаха, виеха лаеха, забиваха нокти в масата и т.н., а моя изобщо не реагира нито на ваксината нито на чипа. А ни предупредиха, че слагането му било болезнено. Не просто не трепна ами дори взе да обикаля кабинета любопитно и да оглежда. На връщане умря от кеф в колата разглежда колите, дори се излегна на прилична височина върху мен за да вижда добре и да се препича. Голям герой. Браво на момчето ми. Гордостта на мама.
Само ме притеснява тази ваксина да не го увреди нещо. Аз принципно съм против ваксините. Той е 5г. с нас и никога не е боледувал. Дано си остане така.  Praynig
Сега остава въпроса как да го запиша в паспорта би трябвало да го пиша Marcho. Ама е ужасно тъпо.  ooooh!

Тaня67 много ти благодаря за информацията, не знаех. Ще се постарая да запомня.
Mariankova страхотен белчо, много е красив.

# 578
Estell, запиши го Murcho. Peace

В България имахме много лилиуми в градината и котка, която си живееше навън през лятото.
Не знаех, че са толкова отровни.
Но пък котките са умни животни, едва ли ще ядат нещо, което е отровно.

# 579
  • sofia
Ядат...Аз знаех, че Коледната звезда е отровна и я бях заточила на един недостъпен шкаф...Оказа се че не е толкова недостъпен. Хванах го, когато я опитваше и му дадох активен въглен. Жив и здрав си е!

# 580
  • Пловдив
Сега остава въпроса как да го запиша в паспорта би трябвало да го пиша Marcho. Ама е ужасно тъпо.  ooooh!

Това ми припомни за моите приемничета. Аз не исках да ги кръщавам, да си ги кръстят осиновителите им. Децата им бяха дали "работни" заглавия - Любчо, Жени и Кокорка  Laughing И в клиниката, като ме питаха как да ги пишат в паспортите и аз  Rolling Eyes И станаха Lupo, Jeni и Kokorana.

Как са прясно кастрираните? Надявам се, че всичко е наред.

# 581
  • На небето
Estell, запиши го Murcho. Peace
........................................

Благодаря Izma.   bouquet Tака ще го пиша, мисля, че така най се доближава до името си.

# 582
  • Варна
Как са прясно кастрираните? Надявам се, че всичко е наред.
Магито беснее от втория ден. Laughing Пречи ми да чета книга-постоянно нещо прелита над, около и т. н мен.
А иначе - работим пак за кълки hahaha Че малко отслабна покрай гладуването.

# 583
И Малчони остана без топки. Върнахме се преди около 2 часа, той още спи. Доктора му би инжекция да се събуди и дори го позачака към половин час, но после видя, че ще е дълъг сън и ни прати вкъщи.
Този път използва друга техника, кастрирането действително продължи 2 минути (в целия ми живот на каквото съм се учудила, това ме е стигнало  ooooh! ), и видимо се вижда къде са отрязани торбичките. На големия котарак торбичките бяха непокътнати, но там беше някаква друга техника, защото продължи към 30-40 минути. Докторът е същия, но миналия път се включи негов колега от Ст.Загора.
Тегаво ми е така, искам вече да се събужда..

# 584
  • Варна
Леко възстановяване на Малчони! Hug
Магито беше излязла от упойка, като си я взех. Щом се прибрахме, заспа и с леки прекъсвания(от моя страна, че трябваше да я мажа с кремчето, а тя после да си го изближе), спа до другия ден, чак до надвечер. Повече от 24 часа.

Общи условия

Активация на акаунт