Любители на котки - тема 82

• 44 330
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
На мен ми обясниха, че мъжките въобще не се разгонват, а реагират на разгонени женски, които може дори да не са в полезрението ви - може да е в съседната кооперация или двор. Така погледнато една по-обилна котешка среда може да направи затворения в апартамент котарак разноглед.
А ако почне да маркира?

Да рапортувам - Малче е напълно добре, яде втори път, ококорен е и си ближи ташунките. Относно упойките - вета му би инжекция да се събуди, но той не се събуди и спа още към 3 часа. Но определено понесе всичко по-леко от батко му. Днес се сетихме, че батко му падна в чинията, както си ядеше, и заспа в храната  Laughing

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 21:24 от B l a n k a

# 601
  • София
На мен ми обясниха, че мъжките въобще не се разгонват, а реагират на разгонени женски, които може дори да не са в полизрението ви - може да е в съседната кооперация или двор. Така погледнато една по-обилна котешка среда може да направи затворения в апартамент котарак разноглед.
А ако почне да маркира?

Точно това имах предвид. Измяука ли котка в квартала и става страшно. Спомням си как некастрираният ми котарак от ученическите години намираше начин да избяга от балкона на третия етаж. Връщаше се мръсен, с бълхи, с рани. Успя да доживее до 3 години. Един ден го намерихме отровен под колата.  Sad Ех, в онези години ако бяхме чували за кастрация, много главоболия бихме си спестили. И най-вече котараците ми щяха да си живеят спокоен и дълъг живот.  Sad

Радвам се за Малчо.  Hug

# 602
  • София
Леле кой знае какво му е на котарака в съседния апартамент до нас...то затова сигурно цялата площадка мирише на "маркировка"....

# 603
B l a n k a, радвам се, че Малчо е добре  Hug Сигурно ти олекна и си вече спокойна  Simple Smile
Стейси, адашката е в петък сутринта.
Така като ви чета ми е по-спокойно за процедурата.

Днес Стейси остана гладна. Вчера не съм купувала храна за нея, защото има гранули. Аз давам два вида - на Роял Канин и едни други, по-евтини. Смесвам ги и ги изяжда, но сега бяха останали само от евтините и вчера цял ден ги подминаваше.
Сутринта пак стоеше пълна купичката. Нарязах малко кашкавал и така я оставих. Довечера ще се реванширам  Simple Smile

# 604
B l a n k a, радвам се, че Малчо е добре  Hug Сигурно ти олекна и си вече спокойна  Simple Smile

Много ми беше напрегнато, защото Малче е крехък. През нощта, в която остана гладен, беше свалил 200 грама. Обаче си отдъхнах, защото понесе всичко много леко, днес сутринта вече животът тече нормално. Радвам се, че приключихме и с това. Сега малко да ми паднат разходите по зимните сметки, наумила съм си да ги ваксинирам и двамата. Заради нещата, които станаха тук в темата, заради това, че все пак ни се налага да ходим до вет, и въобще - не ми се иска да рискувам, ще ги боцна.

Стейси ще е омела и евтините гранулки, сигурна съм  Peace

# 605
  • Be realistic - plan for a miracle.
Стейси Грей, благодаря за отговора Simple Smile

Фрея желае прекрасна седмица на всички ви и ви изпраща слънчеви очички Simple Smile

# 606
Благодарим на красивата Фрея-и ние й желаем прекрасна и слънчева седмица Heart Eyes

# 607
  • На небето
Момичета имам нужда от съвет и то бързо, на някой който е пътувал с коте в самолет???? От авиокомпанията искаха транспортната чанта да е мека от плат, който е водонепромукаем с размер 40х34х20. И сега има ходене по мъките. Няма такъв размер чанта има една с 10см. по широка (не 20 а 30см) иначе дължина и височина пасва. Купих една по малка, но определено е тясна. И не знам какво да правя. Голямата чантата е мека и бих могла да се опитам да я посмачкам в опити да ги заблудя, но се притеснявам да не ни направят проблем. И сега не знам какво да правя, да останем с малката чанта (която е 35х20х23) в която е натясно или да купя малко по голямата. Тази вечер трябва да реша за да я подменя с голяма евентуално утре. Дали някой стои с рулетка и мери транспортните чанти на животното или не обръщат особено внимание, че е с 5-10см по широка?????????

Купих му и каишка за да мога да го вадя от клетката на летището, докато чакаме другия самолет, но се оказа малка и утре ще я подменя.

# 608
  • София
Съмнявам се да ти я мерят Thinking обаче не съм пътувала с животно и не мога да съм сигурна.

# 609
...
Стейси ще е омела и евтините гранулки, сигурна съм  Peace
Тц, не беше  Laughing
Обаче много добре си хапна две пилешки филенца и сега е опънала кълките и спи.

# 610
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Стейси е прекрасна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Намачк, намачк!  Hug

# 611
Голяма красавица е Стейси Heart Eyes

# 612
Хитруша, значииии  Laughing

# 613
  • Варна
Голяма красавица е Стейси Heart Eyes
И кълките не лъжат хич! Laughing За опашката-да не говорим! Hug

Профи, да разбирам ли, че състоянието на Сиско е под контрол? Hug