Париж 8

• 75 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Аз за това съм раздвоена основно, защото сме компактна група и ме притеснява паркирането, но моят мъж си го е наумил като по-добър вариант,но има време да го измислим де и да го разубедя Laughing. Ако не взимаме кола, вероятно ще си взема билетите за трансфера онлайн, да съм спокойна. Благодаря ви   bouquet

# 676
Благодаря, но как да разпознаем 'евтините'?
Автобусните няма как да ги объркаш. Купуваш си билет за тях и се качваш. Няма какво да разпознаваш. Там на място са наредени тези автобуси.
За останалите трансфери трябва предварителна резервация.

# 677
Гледаш къде вървят хората.  Пътя е един. Има заграждения! Не може да се объркате!

# 678
Zmimka, и аз така се шашках, имайки предвид едни спомени от Шарл Де гол, но всъщност Бове не е летище с тези мащаби, то си е как да кажа "селско" на фона, така че спокойно, всичко е на една ръка разстояние, и много лесно и откриваемо. Като излезеш от изхода навън в дясно има една единствена спирка за автобуси, всички се устремяват към нея, там има нещо като будка, от която продават и билетите.

# 679
Идеята ми е как да разпозная тия 'евтините' от другите, за да си спестя ситуацията, в която ми искат 30 паунда за трансфера до Париж и четиримата напускаме автобуса под погледите на всички пътници Simple Smile)) Ако си купя билетите онлайн, трябва да разпечатам нещо, което да представя в бусчето ли?

# 680
Билетите се продават предварително на това гише, а и ти докато не ги купиш нямаш достъп до автобуса, така че няма как да стане това да се качите и слезете. А иначе в сайта на Уиз ер  мисля имаше опция как точно да си купиш билети он лайн, но според мен не си заслужава усилието.

# 681
Мацки имам резервация за полет октомври месец от 27-31, имам голямо затруднение с намирането на хотел/апартамент/хостел за 5 човека до 1300лв. можете ли да ми помогнете с хотел 2 звезди или хостел централен или не знам или апартамент с добра локация, предварително Благодаря Ви!

# 682
Аз за това съм раздвоена основно, защото сме компактна група и ме притеснява паркирането, но моят мъж си го е наумил като по-добър вариант,но има време да го измислим де и да го разубедя

Щом сте компактна група, нямате проблеми с ходенето пеша и не мислите да обикаляте извън Париж център / Дисни / Версай, и аз не виждам смисъл да взимате кола Simple Smile В паркирането всъщност няма нищо притеснително, освен цените, иначе е най-лесният елемент на шофирането из Париж Simple Smile Мъж ти какви са му аргументите 'за' - да не би да го притеснява ходенето пеша?

# 683
  • София
хехе, не не се притеснява, ама си мисли, че ще сме по-бързи с колата. Но ние всъщност ще ходим до Дисни и Версай Wink Но ми се струва , че с градския транспорт ще сме по-бързи и няма да я мисля и тази кола.Имам време още да помъдруваме  Simple Smile

# 684
Да де, това казах (или поне се опитах да кажа  Wink)- Париж центъра + Дисни + Версай са с достатъчно добре уреден транспорт. До Астерикс май по-трудно се стига, както и до разни замъци около Париж, до някои по-отдалечени музеи - тогава си заслужава дори човек да е без малки деца. Във вашия случай хем едва ли ще сте по-бързи (освен ако не спрат РЕР-овете), хем само ще я мислите колата наистина.

# 685
  • Хасково
Здравейте, преди няколко дни нашата приказка Париж приключи. Ще се радвам да помогна на всички които очакват своята.
Пътуването- с България еър, кацане на CDG,  трансфер до квартирата с RER за около час. Настаняваме се в удобно апартаментче в 11 район до църквата св. Амброз. На обед сме готови и започваме- твърда програма няма- където ни отведат краката и очите. Като за начало слизаме с метрото до операта Гарниер, после по скъпата улица, през  градините тюилери , конкорд и единия тротоар на шанз-елизе до триумфалната арка. Ден 2- рано до Дисни, предварително купени билети през френския сайт (с адреса на апартамента). Пълно удоволствие + парад до 9 вечерта. Ден 3- събуждаме се и навън вали- посвещаваме деня на музеи- първо Лувъра и в късния следобед Гравен. Ден 4- време е за класиките на Париж- айфелова кула, нотър дам, бастилията. Ден 5- дефанс и монмарър. Ден 6- Версай. Уцелваме музикални градини- приятно е , макар че е малко разочароващо колко малко време работят фонтаните.По-късно Люксембурските градини-очарователно.  Ден 7- с билетите от версай получаваме ваучери за аквариума(1+1) , на децата им харесва. После шопинг по другия тротоар на Шанз-елизе и разходка до Лувъра и покрай Сена.
Ден 8- обратно в реалността.
За една седмица видяхме и много, и малко, но всичко беше съобразени и с децата и с времето, което доста ни изненада. Получи се доста добре, емоции много.

# 686
Идеята ми е как да разпозная тия 'евтините' от другите, за да си спестя ситуацията, в която ми искат 30 паунда за трансфера до Париж и четиримата напускаме автобуса под погледите на всички пътници Simple Smile)) Ако си купя билетите онлайн, трябва да разпечатам нещо, което да представя в бусчето ли?

Аз си купих билети онлайн от този сайт:
http://tickets.aeroportbeauvais.com/Information.aspx
Разпечатах ги и нямах грижи на отиване и връщане, а и спестяват реденето
на опашка. През сайта е 15.90 в едната посока.

# 687
Здравейте!

Заминавам за Париж за седмица и ще имам малко време да разглеждам, а и съм била на повечето места. Някой посещавал зоологическата градина би ли казал дали си заслужава?

# 688
Мацки имам резервация за полет октомври месец от 27-31, имам голямо затруднение с намирането на хотел/апартамент/хостел за 5 човека до 1300лв. можете ли да ми помогнете с хотел 2 звезди или хостел централен или не знам или апартамент с добра локация, предварително Благодаря Ви!
Търсете апартамент, но ако търсите 1300 лв за 5те човека май ще ви е трудничко. Ние също сме октомври и цените са си златни на апартаменти и хотели. Bookinga има тайни оферти, ако се регистрираш. Можеш да търсиш и там.

# 689
  • София
Имам въпрос,относно билетите тип карне за първа и втора зона. Това е един билет,който се валидира 10 пъти или 10 отделни билета? И как точно се предава в нашия случай на 3-ма Wink))? В Барселона купувахме карта за 10 пътувания и си я подавахме,в Париж дали е същото? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт