На море в Гърция 2014 - II

• 73 023
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Пуснах сайта с температурите на водата, защото ще е полезен  за ориентир, в темата често се пита дали морето става за къпане през май или ранния юни. За мен си остава доста смело начинание, дори на юг, но нека всеки реши за себе си.
Сега намерих нещо друго интересно, снимки от полет с  хеликоптер - дават реална представа какво може да се очаква при избор на ново място. За съжаление  доста непълно-само Корфу,Родос, Санторини, Миконос, Закинтос и Крит. Приятно гледане
http://www.heliview.de/Korfu.html
Излизат и хотели, те могат да се разгледат допълнително.
Извини ме за слабата памет - не си спомних, че ти пусна сайта с температурите.   Embarassed

Kari2bouquet! Много хубава екскурзия си направих с твоя сайт!

И аз.  Grinning  Жалко, че снощи беше много късно и само на 2-3 места отидох, но днес ще продължа с пътешествията.  Laughing Лятото като е далече, поне виртуално да попътуваме.  Wink

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 12:05 от Тaня67

# 436
Здравейте,
влизам с едно питане -с дете на 3г сме и ми се иска да не пътуваме доста ,та затова някой ,който е почивал на Керамоти с някакво конкретно мнение или предложение  от 12ти юли за седмица поне мисля !
Благодаря ви ,ако има такива ,които да се включат по въпроса ми!

# 437
Ако питаш за място за настаняване - препоръчвам хотел Афродити, много близо до плажа е, буквално през улицата и си на пясъка.  Peace

# 438
  • София
Здравейте,
влизам с едно питане -с дете на 3г сме и ми се иска да не пътуваме доста ,та затова някой ,който е почивал на Керамоти с някакво конкретно мнение или предложение  от 12ти юли за седмица поне мисля !

ichkata83
За теб, от миналата година.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718206.600  пост 604
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718206.600  пост 614
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718206.615  пост 621
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=718206.630  пост 630

# 439
Здравейте,
Подкрепям 100 % desex за Афродити. Мястото като локация е перфектно. Стаите са сносни и има барбекю вече. Само, че бързо свършват местата. В Керамоти плажа е мн добър, но аз не харесвам самото селище, защото заради близостта на Места/Немос на гръцки/ има много комари, ама наистина много.
Иначе ресторанта на кака Ваня е супер, като ни правят и отстъпки.

О bled и ти си писала за същия хотел, пропуснах те

# 440
  • София
Всъщност на гръцки Места е Нестос.  Simple Smile
В Керамоти можеш да погледнеш освен Афродити, също така Ирини http://www.irini-apartments.gr/index.php?lang=en&sec=9&ctg=4
Аnna apartments http://www.anna-keramoti.gr/index.php/bg.html и Белвю, на които собственикът е българин.

# 441
Благодаря за информацията ,
това с комарите ме притесни доста .....понеже ни се иска да е тази година Гърция ,но да е близичко като пътуване .....предложете ми и друго ,тъй като вече имате опит!
Тъй като за този период за този хотел остава само 1 стая в booking.com ще си я резервирам ,но ще мисля  и оглеждам нещата ! А бихте ли споделили цените в хранителните магазини и изобщо изхранването с малко дете като разход какво би ни коствало ....досега винаги сме ходили с нея с включена закуска и вечеря минимум .....

Последна редакция: нд, 09 мар 2014, 16:07 от ichkata83

# 442
  • София
ichkata83 Във въпросния хотел имаше мрежи, нямахме проблеми. Стаите са с кух.бокс.
Ето този хотел, съвсем близо до предишния, има и заведение и голям двор за децата:
Скрит текст:
Храненето е относително нещо, на нас спокойно ни стигат 20 евро на ден, без заведения.
Със заведения значително повече, от 20/пици-гирос/30-40 и нагоре, за ядене.
За друго място, Керамоти, вие сте почти на Тасос, пробвайте там, избор огромен.
Ако проследиш пътуването, което ти дадох, ще видиш и другите места, да не се повтарям.

# 443
Здравейте, преди няколко дни имах питане, но никой не ми отговори. Сега отново се включвам - направих резервация в Хотел Симеон в Метаморфози, но силно съм притеснена от негативните коментари из нета за него и се колебая дали да не я отменя. Някой може ли да ми каже (може и на лични) какъв е проблемът конкретно с хотела? Ще ни е първото море в Гърция, но сме с ограничен бюджет и силно се надявам все пак да не останем с лоши спомени.
Благодаря на отзовалите се!

# 444
  • София
.....предложете ми и друго ,тъй като вече имате опит!
В Керамоти можете да починете и да продължите с ферибот оттам до Тасос. Плюс, е че ще избегнете комарите. Недостатък - плащате за ферибот, но получавате достъп до зелен остров, на който има и много евтини и по-излъскани места. Тасос е чист, зелен и спокоен, доста по-хладен от Халкидики и аз лично препоръчвам за новаци с деца.
Концепциите за храна са много - от носене на пакетирани продукти от Бя до изцяло хранене навън (любимо за нас, но ние сме с големи деца, които се обслужват и сами). Прочети малко назад из темите, ще се ориентираш за цените.
С лесен достъп от вашия град е районът около Кавала. Също зелен и много подходящ за семейства. Ключови думи са ти Кавала и Неа Ираклица.
Буукинг не е супер вариант да търсиш извън големите хотели. Препоръката ми е да се заровиш в тази тема и специално първата и страница. Гледай, избирай, питай, момичетата тук са отзивчиви.
Още нещо - цените в активния сезон са по-височки. Прегледай и ще се ориентираш за по-изгодни варианти в края на юни, ако това изобщо ви пасва.

# 445
  • София
petia_vj Проблема в този хотел е , ако попаднете в не реновираната част. Трябва изрично да знаете, че резервацията ви е за новото крило. Ако не сте сигурни, по-добре го сменете.
Току що попаднах на хотел 3 звезди в околността, на цена 10 евро на вечер /края на май-двама/с добри отзиви, но не на брега.

# 446
За хотел Симеон съм съгласна, че е хубаво да си в реновираната част, която е и по-висока като цена.
Ако сте били досега на "All inclusive" в Турция, то тук може да Ви се стори, че храната е недостатъчно богата и разнообразна Simple Smile

# 447
Kari2bouquet! Много хубава екскурзия си направих с твоя сайт!

Аха  Peace И не са само в Гърция. Португалия - отдавнашна мечта и все още неосъществен план.

# 448
Благодаря ви много, понеже направих резервацията през booking.com и не съм сигурна в коя част сме им писах през формата за обратна връзка на сайта им. Да видим дали ще ми отговорят... Thinking

# 449
  • София...........
Не откривам цени фериботи до Корфу, моля за съдействие? Виждам , че има два варианта от Игуменица и от Платария?

Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт