Украйна!

• 242 707
  • 5 641
  •   1
Отговори
# 4 800

chocolate1

Много ми е добър поздрава Wink
 Това също е песен, пеят я в Украйна, та се захласват. Има и още песнички, просто ми кажи, аз ще дам линкове.

Като не искаш да коментираш , просто недей да казваш, че не можеш, просто кажи - сега не ми се изнася. Разбирам много добре, че не можеш, имаш прошката от мен Wink

Още един поздрав, от Украйна, надявам се, че от него ще спиш по-добре

https://www.youtube.com/watch?v=OxssR_H7I_k
 можеш да го сметнеш за рап

# 4 801
руснаците да ходят и да харчат по света , но взеха , че нападнаха съседна страна ,
свалиха самолет с чужди граждани -
Путин видя пари от газта и апетитите му с/у Европа се отвориха ...

# 4 802
руснаците да ходят и да харчат по света , но взеха , че нападнаха съседна страна ,

копипейст

Украинскиете спецслужби обявиха, че не са обвинявали Русия за сваленето на малайзийския Boeing 777 в Донецка област. Те само са оповестили една от вероятните версии заяви на брифинг в Киев говорителят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Андрей Лисенко.

давам български сайт, който иска да потърси и другите

http://www.blitz.bg/news/article/281084

# 4 803
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Може да нямат пари да си платят тока, но важното е, че могат да пътуват свободно из Европа. Явно руснаците нямат тази възможност.
Нинче, руснаците могат да пътуват навсякъде. В момента съм в България, Бургас и ще ти кажа че абсолютно навсякъде се чува руска реч. В цяла Европа руснаците са добре приети. В Испания хиляди руснаци са си закупили имоти (дори в моята кооперация в Пуерто Сегундо - комшия и добър приятел Василий Иванич Wink )
Водице, коя е тази страна и има ли история? А за сваления самолет питай Украинската армия къде скриха снаряжението с което го свалиха.

# 4 804
  • Русе
  Кой точно определя, кое е страна и до къде се простират границите. Нима вчера може да се нарича страна, а изведнъж да излезе, че тя пък нямала история.

За руската диаспора по света не знам до колко добре е приета, но е голяма и доста самостоятелна.Част от нея не говори езика на страната гостоприемник, но пък съм чувала мнението,че като знаеш руски може да се установиш достатъчно добре в повечето страни.

# 4 805
# 4 806
  • Русе
  Нямам възможност в момента да слушам поздравите. Сигурна съм обаче че не е Поручик Галицин.

# 4 807
  Нямам възможност в момента да слушам поздравите. Сигурна съм обаче че не е Поручик Галицин.
Тихо и сърдечно стихотворение на украиска жена.

# 4 808
  • София

Една лъжа няма да стане истина, само защото е повторена сто пъти.

Ето един поздрав и от мен:
https://www.youtube.com/watch?v=oiV5cnl_u5w&list=UUkbhLDyW_3g5_Pxuilzgwmg

# 4 809

Една лъжа няма да стане истина, само защото е повторена сто пъти.

Ето един поздрав и от мен:
https://www.youtube.com/watch?v=oiV5cnl_u5w&list=UUkbhLDyW_3g5_Pxuilzgwmg
Ама как се стараят само... Laughing
Апетита е взаимен между Евпора и Русия.  Само да се усетят европейците, че Америка мачка таралежи не със собствения си гъз и всичко ще си дойде на мястото.

# 4 810
fandango & Co, не разбрах в какво се опитвате да ни убедите - че Украйна е много кофти държава и следователно трябва да бъде унищожена и заграбена от Русия ли?

# 4 811
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Сегодня Бог проснулся утром рано…
Он жалобы и просьбы почитал…
И людям из кувшина без обмана
Желаемое в сердце наливал…
Но не у всех открыто было сердце
И место есть для Чуда не у всех.
То завистью, враждой подпёрта дверца…
То жадность не даёт налить успех…

А у кого-то до краёв разлита
Печаль и безысходность, вот беда.
И Бог жалел, что сердце это скрыто…
Любви хотел налить, да вот куда?
И Бог грустил, что люди не умеют
Сердца и души чистить от обид…
Они с годами в сердце каменеют
И сердце превращается в гранит…

Но Бог ходил, смотрел и улыбался,
Когда сердца влюблённые встречал.
Он брал кувшин и от души старался,
Им счастье в сердце бережно вливал…
А люди постепенно расплескали
Подаренную Богом благодать
И всех вокруг в утрате обвиняли,
Забыв в самих себе вину искать…

Ведь если б мы могли прощать и верить,
Любить, благодарить и отпускать,
То Бог бы мог не каплей счастье мерить,
Кувшин волшебный мог бы весь отдать…
Сегодня Бог проснулся на рассвете.
Огромный ящик с просьбами у ног…
А рядом лишь один без просьб конвертик:
«Благодарю за всё тебя, мой Бог…»

http://www.stihi.ru/avtor/labirint1

# 4 812
fandango & Co, не разбрах в какво се опитвате да ни убедите - че Украйна е много кофти държава и следователно трябва да бъде унищожена и заграбена от Русия ли?
Заграбена? Виж, Русия не призна референдумите. Кръм е друга тема, той си е бил руски и ще бъде.
Вероятно най-правилното определение е разграбена. От хунтата & Co.
Емо, мерси. Не съм я виждала тази страничка. Hug

# 4 813

не съм нещо, което е & Co  Grinning
 Просто казвам, че и украинците са започнали тяхното "настъпление" Преди дори руснаците нещо да са казали.
  Пели са "москаляку ня гиляку", "москалей на ножи", и сега изведнъж са станали жертви.
  Не искат и да воюват.
  разбирам, че не ти харесват последните новини, но аз няма как да влияя на решенията на големи държави.
    Да съществува една държава, на нея й трябват пари - дори ти можеш да ги дадеш и да спасиш Украйна. Стига да имаш толкова. Нищо лично, само бизнес)))  Нали разбираш

# 4 814
Просто казвам, че и украинците са започнали тяхното "настъпление" Преди дори руснаците нещо да са казали.
Украинците са започнали настъпление на територията на Русия, с цел отцепване на части от нея?

Общи условия

Активация на акаунт