ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 47 тема

• 48 027
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Ох, не мога да се стискам трябва да кажа... утре отиваме да видим териера на англичанина и ако всичко е ок ще го вземем Praynig стискайте палци мацки Praynig
Стискам и още как, но ни дръжте в течение. Твоето сегашно куче какво е? Дано се разберат добре животинките и то да си има другарче  Praynig
Моите са три има ги в подписа ми, а това ще е на село при нашите ще стои на двора.

# 616
Тони ,  Praynig Praynig Praynig нека това е вашият кучо   bouquet

Ами за този фурминатор съм чувала, като гледам из нета е около 20-30 лв... не знам дали да не го пробвам и аз.... Просто в послендо време дори и на мен космите ми идват на нагорнище /до сега не е било такова чудо/, просто усещам от време на време как се нагълтвам с косми  ooooh!

Но каква е разликата между обикновената "ресалка" и фурминатора?

# 617
Тони ,  Praynig Praynig Praynig нека това е вашият кучо   bouquet

Ами за този фурминатор съм чувала, като гледам из нета е около 20-30 лв... не знам дали да не го пробвам и аз.... Просто в послендо време дори и на мен космите ми идват на нагорнище /до сега не е било такова чудо/, просто усещам от време на време как се нагълтвам с косми  ooooh!

Фурминатора почиствал и подрязвал и подкосъма, не само мъртвите косми. Основно го взимат за разрешаване на проблема с падането на козината в къщи. Гледах видео, но не съм пробвала още. Като го изпробвам ще дам отзив.

# 618
Тони  newsm44 newsm44 newsm44! Стискам палци!

# 619
 milittana ,колко пари? И за какво куче?

# 620
  • София
Кари, според мен подстригването няма да помогне,
те космите се отскубват, така че ако ги подкъсиш
какво ще постигнеш ? Ще падат, но ще са по къси ?
Няма логика в подстригването...
Лятото сестра ми ме пита, защо не подстрижем Бианка,
хем ще получим лабрадор, вместо голдън.  Mr. Green

# 621
Еми може би ще пробваме напролет, от опит глава не боли... Ще видим  newsm78

# 622
  • виртуално

не знам точно каква е разликата, но фурминатора сваля страхотно много
ето това ще ти свърши работа
http://www.buyincoins.com/item/1990.html

# 623
А, има за малки, големи, средни, за къси и дълги косми. Моят е гигантчо с дълъг косъм, та ми струва към 78 лв май уредът. Другите са по-евтини май. От тук си го поръчах http://zoomagazin.eu/bg/tyrsene, но ги има и в амазон и и бей. Но сравних цените и с доставката излиза почти колкото нашенските.

# 624
Вземи си фурминатор за късокосмести и ще намалиш косопада поне с 80-90%, не се занимавай да подстригваш ефекта ще е никакъв според мен.

# 625
  • Пловдив
Вземи си фурминатор за късокосмести и ще намалиш косопада поне с 80-90%, не се занимавай да подстригваш ефекта ще е никакъв според мен.
Извинявай, ама за неуките като мен ще поясниш ли какво е това, че с тия косми....не мога да се справя. Е, сега през зимата е малко по-добре, но идва пролет и направо ми настръхва косата.

# 626
Извинявай, ама за неуките като мен ще поясниш ли какво е това, че с тия косми....не мога да се справя. Е, сега през зимата е малко по-добре, но идва пролет и направо ми настръхва косата.
Премахва мъртвите косми, разресва и те спасява от чистене, виж в нета има много инфо за фурминатора.

# 627
rrp, добре дошла в клуба... недостатъкът на мопсовете е това  ooooh!

# 628
  • София
Тоя недостатък го имат 90% от кучетата.  Laughing

# 629
Тоя недостатък го имат 90% от кучетата.  Laughing
Потвърждавам. Сума ти прахосмукачки задръстихме, килими и т.н. Сега надеждата ми е в тоз фурминатор, че като сменя козинка мога пуловер да си оплета. Че неговите са и мекички и дълги като на овчица, само дето са черни.

Общи условия

Активация на акаунт