ЕЛП - отчетно-потребителска- 41

• 26 783
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Спанак?  ooooh! Омайкомояродиномила, ако пишех от плитчините, нямаше да си го и помисляш дори  Naughty

# 241
  • Пазете Гор
Аз измислих три сюжета за това къде са се пилели Све и Ники. Първият е любовно-исторически, вторият - съвсем лека еротика на фона на драматичен фалит на завод за фитинги, а третият е пасторал, за две девойки, малиново сладко и ремонт на една стар къща от плет и камъни.

Спанакът да. 

# 242
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чакам Никкки и све, заедно или поотделно Simple Smile
чакам и за Любо Б(П)ръц

и няма да ви кажа за драмата с розовата бебешка количка и синковецът.
то драмата беше само за бащата де - правеше се, че не е с нас Simple Smile

# 243
 hahaha Тия ми ти бащи. Сещам се за една случка, при която Кица, не помня вече как, се удари някъде или котката я одраска, наистина не помня. май се беше ударила, ожулила. Баща ѝ настръхна като един ос и защо? За да не ѝ останел белег, моля ви се. Говорим за охлузване, не за рана, нали разбирате.  ooooh! Отсега ми е жал за момченцата, които ще имат неблагоразумието да проявят внимание към щерка му.

Аз измислих три сюжета за това къде са се пилели Све и Ники. Първият е любовно-исторически, вторият - съвсем лека еротика на фона на драматичен фалит на завод за фитинги, а третият е пасторал, за две девойки, малиново сладко и ремонт на една стар къща от плет и камъни.

Чакам. И трите.

# 244
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Хахах, Добри, твоят кат моят! Купувам аз на мойто мъжко новородено чадо некви дрешки с картинки, като много внимавам за цвета, че с изключение на синьото и доняяяякъде бялото, всички други цветове бяха обявени за "женски". Прибирам се, показвам.  И той: бе какви са тия пиленца, патенца, сърнички! Нямаше ли нещо по-мъжко? Е какво викам, например? Той: ми де да знам! Нещо хипопотам, слон, крокодил нямаше ли? Лъв, тигър? Нещо с багери, кранове поне...

# 245
  • Пазете Гор
Възможно най-мъжкото за апликация върху дрешка, пък и изобщо, е лопата. Още по-най-мъжко е въглищарската лопата.

Аз имам едни хасени гащета - сиви стилизирани въглищарски лопати на тютюнев фон. Неустоими са. Не ги нося, че да не би сам да си посегна.

На ухажорите на щерките ми ще им отеснее urbi et orbi, ако не са на ниво.

# 246
  • София
Сичкуту мъж на този свят е еднакво  Laughing Моята щерка едно време попадна в една група в детската градина с едно момченце, с което заедно се бяха търкаляли по пясъчниците, пък аз си имах приказка с баба му. Логично, децата си запазиха приятелството, търсеха се и извън градината... ММ обаче отсече - този не го ща! Прекалено много боледува!  Naughty

# 247
 hahaha Все някога ше закрепне, де!

# 248
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Възможно най-мъжкото за апликация върху дрешка, пък и изобщо, е лопата. Още по-най-мъжко е въглищарската лопата.

Аз имам едни хасени гащета - сиви стилизирани въглищарски лопати на тютюнев фон. Неустоими са. Не ги нося, че да не би сам да си посегна.

На ухажорите на щерките ми ще им отеснее urbi et orbi, ако не са на ниво.

за щерката съм по-страшна и от баща ѝ  Laughing ама мъжкарите са друга бира Wink

# 249
Куркума, прелюбопитни сме всички да чуем всички възможни сюжети така, както само ти можеш да ни ги разкажеш. Започвай!  Laughing

Не е лесно да си любима жена на баща на син, като ви чета. И на баща на дъщеря - също.  Laughing

# 250
  • Казанлък of all places
Ристе е роден през 1997. Сутрин сиренето струваше 1400 лева, вечер- 3200. Дали сме купували количка? Не, дадоха ни. Какво беше живяло в тази количка две годин преди Ристе. Биляна. Каква беше на цвят количката. Розова. Хем лъскава.
Пукало ли ми е? Ич, ассъмхипар. За сметка на това имахме две кенгурута. Simple Smile

И , ахъм, докато чакаме Куркума да викне, та да запее, дали моем да ударим по едно послучай Герасим? Днес е денят на светията му.

# 251
Жив и здрав да ти е Герасимът, Анджи, момък-планина да израсте и само радост да ти носи!

# 252
  • София
http://inews.bg/Мъже-си-причиниха-родилни-контракции-за-да-установят-колко-боли_l.a_i.254542.html
свърших се!

# 253
  • Пазете Гор
Тия и друго ще си причинят, белким разберат дали е хубаво, чини ми се. Ей, изперка тоя свят.

Наздраве за момчето, Анджи. Да му дава Бог мъдрост и сила. Ама само по едно ще пием, в смисъл едно канче, стандартно. Толкова наточих, изплесна ми запушалчицата.

А историята на Ники и Све в завода за фитинги можеше да започне всякак, но тя взе, че започна с тримата Кольовци...

# 254
http://inews.bg/Мъже-си-причиниха-родилни-контракции-за-да-установят-колко-боли_l.a_i.254542.html
свърших се!

smile3544

Донякъде мога да разбера двамата откачалковци, но не мога да си представя какво трябва да е причинил мъжкият род на трите садистки край тях, за да се усмихват така доволно през цялото време.

А научно погледнато, експериментът е неиздържан, липсва пресъздаване на усещането, че пъпеш с радиус петнайсет сантиметра трябва да излезе през най-чувствителното, пет сантиметра в радиус, място в тялото.

Куркума, да търся ли червена точка?

Общи условия

Активация на акаунт