Отговори
# 105
Привет дружки! Hug
Още малко снимки

със стрелката е посочен операторът, който в момента е гадже на Фарах

Аз пък да ви кажа, докато четях книгата, пред погледа ми беше само Киво ... нито майка му, нито баща му, нито Шура съм си ги представяла конкретно като някоя актриса или артист. Честно казано, малко ме интересува коя ще играе майка му ... hahaha Важно ми е с Фарах да ме убедят в тази незабравима тяхна любов. И съм сигурна, че ще го направят. Peace
Хубава вечер, дружки! Hug

# 106
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И аз много харесвам Вахиде Гьордюм. Не знаех, че играе във ВВ. Питам се, дали има турска актриса, която да не е играла във ВВ?

Но се радвам за Вахиде. Щом се снима, значи е преодоляла болестта. Много ми беше жал за нея.

Пожелавам ви хубави празници!

# 107
# 108
И аз много харесвам Вахиде Гьордюм. Не знаех, че играе във ВВ. Питам се, дали има турска актриса, която да не е играла във ВВ?

Но се радвам за Вахиде. Щом се снима, значи е преодоляла болестта. Много ми беше жал за нея.

Пожелавам ви хубави празници!

Светле Hug, мислех си, че и ти гледаш ВВ. Именно Вахиде замени Мерием Узерли като Хюрем султан във ВВ. Аз спрях до 86 серия...

# 109
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ами не, Шани, не. Отказах се още на десетата серия. Много ми дойдоха харемните интриги. Аз си мислех, че ще е исторически сериал и понеже историята на Турция ми е мътна Индия, го почнах, мислейки, че ще позапълня малко празнината в знанията си. Но видях, че ще е повече разхождане на красиви костюми и плетени на интриги, та се отказах. Бях чела "Роксолана" и книгата много ми хареса, но сериалът не ме "хвана".

Много се надявам, обаче, нашият да ме "хване" и да не ме пусне. Защото, колкото и да обичам Къванч, ако историята не ме грабне, няма да мога да гледам само заради него.

# 110
Добър вечер !  Hug

Пише, че снимките са от първи епизод !  Peace

Не остана, дружки, още само 4 дни и ще се наслаждаваме на една вълшебна приказка !  Heart Eyes

# 111
 gospojata  Hug момичета  Hug ако снимките са от 1 еп., значи ще има ретроспекции. И по-добре, така постепенно ще научим всички членове на семейството, приятелите от детиство и историята на рода.

# 112
gospojata  Hug момичета  Hug ако снимките са от 1 еп., значи ще има ретроспекции. И по-добре, така постепенно ще научим всички членове на семейството, приятелите от детиство и историята на рода.

Peace Точно това си помислих и аз, Вале !  Hug Ще има връщане във времето, в спомените, ще ни надникнем в сънищата и мечтите им !  Heart Eyes

Дива,  Hug аз от бързане да сложа снимки от 1 еп., съм пропуснала да ги видя на предната страничка! Благодаря ти, че си ги споделила !   bouquet

# 113

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 22:28 от gospojata

# 114
# 115
ЗДРАВЕЙТЕ! wavey wavey wavey

Кратко съдържание на първи епизод на „Курт Сеит и Шура”

Източник: http://vk.com/kurtseyt_official

Курт Сеит е по-големият син на кримско-татарско семейство, което строго съблюдава традициите. Израснал с дълбоко уважение към баща си Курт Сеит, както и баща си преди време е много уважаван ерген. И когато му дойде времето, той ще се ожени за уважавано турско момиче.

Щастливият живот на руската красавица Шура бива помрачен от новините за неизлечимата болест на баща й. Заедно със сестра си Валентина тя пристига в Петербург, където ще се проведе лечението му.  Те се настаняват в дома на Петро, който се оказва другар по оръжие на Курт.

Петро, който заради грешка,която е допуснал на бойното поле по време на битка и по-късно е принуден да направи избор между униформата и честта, се явява като  мост между Курт Сеит и Шура. Скритата вражда и ненавист на  Петро към Курт ще създаде непреодолима бариера между двамата влюбени.

На вечерята, на която и двамата са поканени, очите на Курт Сеит и Шура се срещат за първи път, а тяхната съдба се променя в съвсем различна посока. Голямата любов, която те изживяват заедно, ще бъде единствената им причина да живеят.

За повечето от вас едва ли има нещо ново в това, но аз не съм чела книгата и всичко за героите на сериала ми е много интересно. Няма проблем да ме поправите.. или добавите нещо.

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 23:22 от * Дъга

# 116
Дъга,  Hug благодаря ти за резюмето !   bouquet

Веднага откривам различен прочит на сценаристките - Скритата вражда и ненавист между Петро и Курт ще създаде непреодолима бариера между двамата влюбени.В романа, враждата между Петро и Курт Сеит, започва по време на революцията, когато Петро предава другарите си, преминава в лагера на болшевиките и дори ги включва в списъка за унищожение .

# 117
Привет, дружки! Hug
Дъга  Heart Eyes благодаря! Скритата вражда и ненавист обаче е на Петро към Курт Сеит, а не е взаимна. Peace
ето, може да прочетете, пост 1898
http://www.ashkimsin.ru/chayxana/topic22363s1890.html
Хей, момичета, наистина време не остана  newsm44 newsm44 newsm44
още само 3 дни чакане ...

# 118
queen_fenka  Hugблагодаря за поправката.
Абсолютно си права,то другото просто няма смисъл.
Вече се коригирах. Сори!  Praynig

# 119
Леле, какви новини! Имаме си вече 1 епизод.
Дъга, благодаря! Hug

Фенче, госпожата, и аз веднага хванах разликите.  Simple Smile Петро харесва Шура. Отначало изпитва ревност и завист към приятеля си, но по-късно характерът му съвсем се изкривява и стига до ненавист и открито преследване, с цел убийство.
Но за епизод от войната, в който Петро допуска грешка, не си спомням. Това ще да е принос на сценаристката.

Общи условия

Активация на акаунт