6 годишните на предучилищна - 3та тема

• 43 381
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • София
lulumba,за съжаление имам наблюдения върху децата на приятелки.Под лоша слава имам предвид обучението,не друго.Става въпрос за 126 ОУ.В краен случай  и там ще подам документи.Дочух за една учителка,която ще поеме първи клас и била добра.
Иначе моята госпожица е много самостоятелна.Умишлено не я насърчавам да пише или чете/не,че що годе сама не го прави вече/,все пак в първи клас трябва да й е интересно и да научава нови неща,а не да скучае.В езиковата школа на кака й направиха група за предучилищна възраст и я записах,та сега е много щастлива,че ходи на английски.Заниманията са под формата на игра и децата ходят с огромно желание.
Относно отсъствията-ние от 13 Януари не сме били на градина,защото вадихме сливиците и ще тръгва отново от Понеделник.Госпожите ме увериха,че няма нищо фатално,но пък на нея й е криво,че отсъства толкова дълго.....от плуването Wink

# 16
ilianka, сигурно сме съседи, защото и на нас 126 ни е през улицата, но и ние се отказахме от него, поради не добрите отзиви. Confused
А, пък, lulumba, децата ти се казват като моите, само дето нашата мома е по-малката!  Hug
И тук има някаква епидемия от въшки, а аз, честно казано, си мислех, че са отживелица...Не бях чувала за тези твари от моето детство...
Maryse, да оздравява Калина! Явно ѝ е поотслабнала имунната система, че така два пъти един след друг боледува...Сигурно много страда, че ще пропусне тържеството си - моите сега така ги стимулирам да не беснеят много, защото иначе ще си пропуснат тържествата и те слушат...Но и как няма - тук живеят за "утринниците" си - веднага след коледното започнаха репетициите за 8-мо мартенското. Crazy

Simantro, късмет и здраве за порасналото ти момиче!

# 17
Simantro да ти е жива и здрава рожденичката! Много успехи в училище и много да ви радва!

Пристигам с оплакване,че в групата на моя има въшки  #Crazy Той по принцип ходи с много къса коса и то само отгоре  hahaha та дано не успеят да се примъкнат вкъщи.  ooooh!
Леле, тези гадини не са ли изчезнали вече? Има разни лосиони в аптеките, ако искаш купи и мажи за профилактика.

# 18
Честит Рожден Ден на дъщеричката на Simantro! Да е жива и здрава!

За училищата- ние не сме в София, но и при нас има райониране. Нашето квартално училище въобще не ми харесва и това беше една от основните причини да запиша сина ми на предучилищна в училището, което бях избрала. За предучилищната няма голям наплив, защото е по половин ден. Избрах учителка за първи клас, дано имаме късмет и с децата.

За въшки и нашите ги бяха проверявали скоро. Дано да не ни се случи,  аз съм с дълга и гъста коса, и направо нямам очистване.

# 19
  • София
Мерси Simple Smile Наминавам набързо, докато Алекс чете на баща си  hahaha
Честит празник и на сина на sky! Да е жив и здрав, да дава много поводи за радост и гордост на родителите си!   bouquet
При нас в класа имаше дете с въшки преди 1-2 месеца. Слава Богу, подминаха ни. Аз никога не съм имала и ми звучи кошмарно. Макар че действително преди години доста се срещаха. В градината не съм чувала за тях.

# 20
Честит празник, Симатро! Да ти е здрава и много щастлива рожденничката!
Да оздравяват болничките. За въшките, явно наистина има някакъв бум. Моята щерка ми обяснява неотдавна, че идвала в класа сестра да ги проверява. Слава богу, както тя каза "на нашата маса няма въшки".
Ние сме в голямо чудене (ако ни приемат де) между държавно и частно - 104то и Питагор.
О, не ви е лесно! За дете, което обича математиката, Питагор е прекрасно училище.  Peace
За "Питагор" и аз съм в чуденка, като лошото е, че там приемът е изнесен по-рано и не може да се изчака дали ще ни приемат в държавно, а пък сумите не са малки. А лошото е, че на тази възраст не може да се прецени според мен дали има интерес към математиката.
Честит рожден ден и на Нико на Скай! Да е здрав, много късмет и весел купон!

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 16:10 от Mira_p

# 21
ЧРД на Алекс! Желая и успехи и вдъхновение. Весел празник!
Мерси за  поздравите. Отиваме на купоооооооооонн!

# 22
sky* , Честит Рожден Ден и на твоето момче! Много здраве и щастие !

# 23
А лошото е, че на тази възраст не може да се прецени според мен дали има интерес към математиката.

Там всичко е на високо ниво, не само математиката.  Peace
Но всеки си преценява.

Да са ви живи и здрави рождениците и много да ви радват!  newsm59

Моят малчо е на информатика в момента, да видим ще разбере ли нещо.

# 24
Честит рожден ден на дечковците на Симантро и Скай! Да са ви здравички, весели и изпълнени с ентусиазъм за нови знания!
Мариса, бързо оздравяване ! Дано да премине леко.
В нашето училище също имаше въшки. Бяха ни пратили съобщение да проверяваме децата.

# 25
Не ви е лесно на вас в София  Rolling Eyes Ние сме в по-малък град мога да си избирам между няколко училища . Синът ми вече е записан , дори си избрахме  госпожата , познава голяма част от дечицата в класа и така . Скоро ще бъде рожденик и сега съм в мисли за организацията на партито с децата , после с родата , избора на торта , подаръците ... ooooh!

# 26
  • В светлината на слънцето
Честито и от мен на рождениците.   bouquet
marini,  Hug Хубави имена.  Heart Eyes
ilianka, когато обучението не е на ниво е лошо, наистина. Но пък и от преподавател до преподавател има разлика. Ако тази година има добър педагог, помисли. Стига разбира се, и атмосферата в училището да не е лоша. Тоест, да няма побоища най-вече, че като гледам какво разказват мамите от третокласната ни тема, май това в момента е голям хит по училищата в София. ooooh! Всъщност ето това е едно от нещата, заради които много харесвам училището на дъщеря ми - там такива случки няма.

# 27
Днес е пристигнала раницата при сестра ми.
Каза, че си тежи доста и е голяма. Иначе е хубава.
Накарах я да си я сложи и да се снима....ами тя на нея и е ок. Стига и до дупето и е на целия гръб. Сестра ми е 155см и 40кг. Та...Калина май ще я носи в 4ти клас. Simple Smile Преди това не виждам как ще стане, тя ще я събаря.
Ще я видя април месец като си дойде сестра ми от Германия.
Но за всички, на които децата им са дребни, да обърнат внимание на размерите на раниците.
Калина е 115см. и 18кг.

# 28
Maryse   колко ти излезе раницата? Ако решиш да я продаваш ,свиркай. Laughing
Моята Никол е 124 см и 25 кг. Grinning

# 29
vela, за сега не мисля да я продавам. Simple Smile искам да я видя все пак на живо. Но определено ще е голяма на Калина. (

Общи условия

Активация на акаунт