Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 52 тема

• 63 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
parusheva, когато пишеш отговор, горе в иконките дето са на 2 реда, кликваш на 2-рата на долния ред и пействаш между ограничителите URL адреса на картинката (трябва да е качена в нета, но щом даваш линк, значи ги качваш:)) Това е.

# 211
parusheva за да ти стане органичен (не съм сигурна че е правилна думата) грима със същите продукти и същата схема, под златния молив само база и сенката трябва да е добре блендирана и съвсем малко като количество, под лилавия черен добре блендиран, но все пак наситен молив и кафявото сменяш с черна сенка. Ако много държиш окото ти да има кафяво правиш така:
от външния край към вътрешния слагаш две трети черен молив, блендираш, не размазваш, а движиш четката само в една посока и то към обем (оф ще трябва да нарисувам или да намеря снимки какво точно имам предвид) като го издърпваш към сгъвката. Като направиш тази форма, вече започваш от вътрешния ъгъл, слагаш златото, после лилавото и тогава попълваш външния ъгъл с кафяво, много внимателно да не се смесва лилаво и кафяво много, само леко в границите си.  bouquet

# 212
Благодаря ти Еванджелин.И аз пробвах нещо такова,ама не се получи.Явно не го правя нещо като хората.Другият пътпак ще опитам.
г-жа Стихийно бедствие-не държа на кафявото.Просто видях грима от една снимка и много ми хареса как стои на кафяви очи( Тъй като всички гримове,които харесвам са със светли очи и почвам да си мисля,че е от очите,не от грима   Simple Smile )и реших да го пробвам как ще стане. Пък и не исках да става прекалено  тежък и тъмен.И така .Не искам да те притеснявам излишно.Просто ще го пробвам с черно,че и  без това ми стана интересно.Мисля ,че ще се получи много по-добре   bouquet  bouquet

# 213
Ако само златото ти е лъскаво а лилавото и черното е мат, няма да е прекалено.

# 214
Ползвате ли индииски каял,знаете ли от каде може да се купи?

# 215
Има много видове каяли, на почти всички марки - от ГР до Герлен.  Peace Аз лично използвам този на Буржоа. Доволна съм.  Peace

# 216
Има много видове каяли, на почти всички марки - от ГР до Герлен.  Peace Аз лично използвам този на Буржоа. Доволна съм.  Peace
Благодаря,случаино чух днес за него,досега не съм чувала,как е откъм траиност,и ако може някаква ориентировъчна цена,благодаря.

# 217
Има много видове каяли, на почти всички марки - от ГР до Герлен.  Peace Аз лично използвам този на Буржоа. Доволна съм.  Peace
Благодаря,случаино чух днес за него,досега не съм чувала,как е откъм траиност,и ако може някаква ориентировъчна цена,благодаря.
Моят е среден клас, цена не помня, съжалявам. Но го ползвам вече повече от година, а е само на половината. Много траен и плътен е. Провери на някой шендер на Буржоа. Ето такъв е:

# 218
Не се вижда снимка Peace,но благодаря ще го потърся.

# 219

Още:

Скрит текст:

# 220
Хмм, не знам защо, аз я виждам  newsm78

# 221
  • в 1001-та нощ
Аленка, да ти пращаме ли вече "мартениците"?Simple Smile))

ДA  newsm68 newsm44

И давайте предложения за анкетата  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 20:28 от a.l.e.n.a

# 222
  • в 1001-та нощ
Благодаря ти Еванджелин.И аз пробвах нещо такова,ама не се получи.Явно не го правя нещо като хората.Другият пътпак ще опитам.

Когато си в албума, отиваш на една снимка, с десен бутон на мишката избираш :"Копирай линк към изображението" или "Копирай URL към изображението" ..... според браузера се изписва различно, но  такъв е смисълът  Peace

Taka: https://lh6.googleusercontent.com/-0O_HcH7_Vr8/UxDWsGfQwVI/AAAAA … h563-no/22222.jpg

С десен бутон можеш да избереш и "Отвори изображението в нов раздел", тогава се отваря само то и около него няма друго Simple Smile => https://lh3.googleusercontent.com/-Tn6VG4uFaIM/UxDWtQ7uYkI/AAAAA … h563-no/22223.jpg

Ето линк към албума: https://plus.google.com/photos/106396392149648566303/albums/5985189551314945761

Когато избереш снимка се отваря така: https://plus.google.com/photos/106396392149648566303/albums/5985 … 96392149648566303

А линкът към изображението, който трябва да се сложи между таговете е: https://lh3.googleusercontent.com/-WBgRGph6oYw/Uw-qMO0y4GI/AAAAA … 3-no/P2270007.jpg

Виж как завършва с името на снимката и .jpg  Blush P2270007.jpg

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 20:36 от a.l.e.n.a

# 223
Хмм, не знам защо, аз я виждам  newsm78
Странно,при мен нищо не се вижда.

# 224
И аз не миждам снимката на Норе...

Аленка, кога ще ги публикуваш снимките от предизвикателството, утре ли?

Иначе за анкетата, аз си оставам с моето от преди (стар грим, нов грим). А може и нещо на конска тематика, заради наближаващия Тодоровден... Или пък нещо "женствено", че и денят на жената е тогава.

Общи условия

Активация на акаунт