ФДТ и бази за грим и перфектен тен - 19

• 83 455
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Chanel Vitalumier aqua също може да пробваш, а и lingerie de peau. И moisture surge на clinique.

# 601
Добавям и Parure de Lumiere на Герлен, при мен малко натежа, доста сочно изглеждаше, но аз съм с нормална към смесена.

# 602
Благодаря ви, момичета! Ще разгледам предложенията. Дано този път да намеря най-подходящият ми.   bouquet

# 603
  • Варна
Тъй, сдобих се с достатъчно количество Велвет на Шанел, отсипаха ми в ПШ и го поносих няколко дни. Ами, доволна съм и ще си го купя Simple Smile Перфектно ми пасва на кожата. Вярно, че лъсвам леко към 16 часа, ама с една салфетка или матиращо листче всичко си идва на мястото. Достатъчно покривен е за мен, но аз нямам какво да прикривам кой знае колко. Не ми тежи, кожата има добър жизнен вид. И подходящ цвят има за мен. Той ще е за лятото. Благодаря за препоръките   bouquet Hug

# 604
Пробвах Tenue de perfection. Имам чувството, че ми хареса, но не мога да съм сигурна, защото ми дадоха 3 номер, което уж е beige naturel, а на мен стоеше като течен шоколад. Много ми е тъмен. Съществува ли наистина светъл цвят от този фдт?

# 605
Аз съм светла и двойката ми е съвсем леко по-тъмна.Много е хубав,изглажда добре,има доволно покритие,но мен ме изсушава,кожата ми е ужасно суха.Иначе е хубав доста Simple Smile

# 606
Пробвах Tenue de perfection. Имам чувството, че ми хареса, но не мога да съм сигурна, защото ми дадоха 3 номер, което уж е beige naturel, а на мен стоеше като течен шоколад. Много ми е тъмен. Съществува ли наистина светъл цвят от този фдт?

31 имам аз и си е доста светъл Peace

# 607
Аз съм светла и двойката ми е съвсем леко по-тъмна.Много е хубав,изглажда добре,има доволно покритие,но мен ме изсушава,кожата ми е ужасно суха.Иначе е хубав доста Simple Smile

Благодаря, ще пробвам и двойката, но се съмнявам да ми пасне.  Confused

# 608
  • Враца
Здравейте момичета. Искам да помоля за помощ. Искам да поръчам един ФДТ (http://www.feelunique.com/p/Lancome-Teint-Idole-Ultra-24h-Foundation-30ml) но се колебая за цвета. Аз съм от провинцията и няма от къде да взема проба, за да тествам. Ако някои може да ми помогне ще съм много благодарна - цвета, който ползвам от РЕВЛОН колорстей е 180 sand beige; Bourjois 123 - цвят 53;

# 609
  • варна
Ползвала съм  Ревлон-калър стей 180 и 24часовия в цвят 01.Мисля,че няма да сгрешиш ,ако поръчаш 01.Все пак изчакай и манението на други съфорумки,защото аз трудно избирам в магазин цвета на фдт-а ,та камо ли така по обяснения...

# 610
Аз съм със светла кожа (но не най-светлата и бялата като при червенокоските например) и съм с номер  02  Peace
Не съм ползвала Ревлон и Буржоа и не мога да направя сравнение ...

# 611
  • Враца
Благодаря момичета. аз се колебая между 01 и 02. не съм много светла.

# 612
  • варна
Оооо,тогава може би по-добре 02..

# 613
И според мен тогава е по-добре 02. Може би ще стои по-естествено  Peace

# 614
2-ката на мен ми розовее доста, с жълт подтон съм.

Общи условия

Активация на акаунт