Домакини 32/ с мартеничка на ръка, ще се радваме на пролетта

• 42 398
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Тъй... ние се прибрахме... ще си чакам книжката сега.
Купихме пил. бутчета ще сготвя сега пиле с ориз. Пък утре и пил. супа. Взехме и маруля и репички - зелена салатка към ориза.  Simple Smile
Подписахме се и за Референдума.  Crossing Arms
Ставам да оформя хляба и да слагам закуска на Гушкан.

Вио, псрещна ли дружката?
Калинка голям мързел го удари днес, даже до компа не стига...  Laughing

Вие какви ги вършите, а, а?  newsm78

# 586
  • София
Здравейте момичета!

Днес пихме по едно кафе с Ма ко - страхотно момиче със едни сладки тръпчинки...
Надявам се да се запозная лично с повечкото от вас Peace

Мастърче, много се надявам, че всичко с доФтУрите ще ти е наред!!! Много са ти готЯни постУвете Peace

Вио, сигурна съм, че си намерила алтернатива на кифличките...

Креми, къде се губиш, момиче Hug Оправи ли таблета или ще има нов?

Стади, няма да съжаляваш като разгледаш блога на Моренка, първо е красиво направен, второ - страшно вкусни неша има там Close

Моренка
, ти ли ще правиш погача или питката за 40 дена?

Голям майтап хвърлихте за пращане на яйцата hahaha hahaha hahaha

Коконка, жалко че сте на антибиотик. Бързо оздравяване на малките!

Марче, и аз чакам рецепта Praynig

Плами, радвам се че се включваш редовно Hug

Приятна вечер на всички Hug Hug Hug

# 587
Здравейте и аз съм тук!
Метнах една питка.Пекох свинско месо на грил тигана.Имам и ориз с праз.Вчера правих соленки с кашкавал станаха страхотни.
Детето е на градина.Днес бяхме на лекар каза,че е ок.Малко не им вярвам ама дано да е така както казват.
Прегледа му ушите,гърлото. Мери температура.Преслуша му гърдите.

# 588
Ей, хора, що не казахте, че тая паста толкова се надува. Не за ядене, кучето мога да вържа!

# 589
  • София
Ей, хора, що не казахте, че тая паста толкова се надува. Не за ядене, кучето мога да вържа!

Аз още не я правих Peace От какво ли се надува? newsm78Само яйце и брашно Shocked

# 590
  • Fort Worth, TX
Люси, здр.Да готов е.Аз имам два.Единия си е все още счупен и няма да го оправям☺😉
Асуса го преинсталираха.Осичка е сега☺Ти какво викаш за утре.Аз съм на тренировка.Ако ще е за утре казвайте да знам, за да се организирам.

# 591
Добър ден   bouquet
Верно е, че голям мързел му дръпнах, ама нали го обявих за мързелив ден – трябва качествено да се вършат нещата  Сутринта размятах парцалите, изчистих и като му се опънах с The Da Vinci Code – чела съм я на бг, ама сега се пробвам на инглиш и даже не съм разбрала че дъжда е спрял Сега вън грее слънце, прибрах малкия от училище и ще хукваме към парка да избием днешното олежаване
Мастър  Hug Hug Hug
Лус и Ма ко явно са си изкарали добре!
Тити дай рецептата за кашкавалките.
Хортензия   Joy ами тя се разточва супер тънко, защото се надува от глутена.  Има машинки за точене на паста, че на ръка си е трудно, а и ти си с брашно от твърда пшеница – то се надува повече – ако не става да се яде като паста – прави от него макарони на фурна!
Морена какъв е този референдум?

# 592
  • София
Люси, здр.Да готов е.Аз имам два.Единия си е все още счупен и няма да го оправям☺😉
Асуса го преинсталираха.Осичка е сега☺Ти какво викаш за утре.Аз съм на тренировка.Ако ще е за утре казвайте да знам, за да се организирам.

Креми,
трябва да се уговорим с Марчето, тя каза, че е заета днес и по-принцип иска малко да се постопли... Peace

Аз все така имам възможност всеки ден пн, ср, пт - от 14:00, вт о чт - след 14:30, защото взимам Петьо в 13:30 от училището...

Ние днес се видяхме с Ма ко, както вече писах... Огранизирахме се днес сутринта

# 593
  • София
Изчетох набързо до момента с чийзкейка на Марчето и  ИСКАМ рецептата естествено.В къщи сме фенове на този десерт и имам няколко изпробвани рецепти.Ама и твоята сигурно е супер така че давай
Добър ден ви казвам аз!!  Hug
.....Давааааам, сладурки такива. Той е много елементарен, бърз и евтин.
Бърз чийзкейк
Скрит текст:
Не правете като мен!!! Направих грешка и смлях маслени биксвити, + разтопеното масло и  и видях , че сместа става лепкава , а не като мокър пясък и трябваше да добавям обикн. смлени бисквити за да го оправя. Както си е в рецептата, нека така да си остане.
125 г масло
200 г обикн. бисквити / аз ползвам едни тънички, гръцки са, защото бълг. са много брашнени/
Пълнеж:
600 г Филаделфия / ползвах бълг. Крема сирене от 125 г -  около 5 пакетчета и добавих малко Рикота, която ми се моташе из хладилника. Така че варианти с това може да се направят. Крема сиренето има малко сол, но след това не дразни на вкус, даже не се усеща./
200 г сладкарска сметана
3 яйца
200 г захар
Бисквитите се смилат в блендер , прибавя се разтопеното масло , обърква се до мокър пясък. Намаслява  се тортена форма с диаметър около 24-26 см и се изсипва бисквитената смес и хубаво с една чаша се притиска. Може и да се направи малък борд. Поставя се в хладилник за около 1 час.
Плънка:
Всички продукти БЕЗ сметаната се разбиват на крем с миксер. БАВНО се добавя сметаната и се разбърква с шпатула. Изсипва се в/у бискв. смес от хладилника.
Пече се на 200 градуса за около 15мин, МАКСИМУМ до 20 мин ., докато  центъра не се вдигне леко и леко се запече по краищата. Когато го разклатите в средата трябва да се движи!!! Изнася се на студено /хладилник/  за най-малко четири часа.
Те това е , просто и елементарно.
Коконке, не се притеснявай, антибиотика бързо ще ви оправи. Нямаш избор. Бързо излекуване!  Hug
Креми, къде остана бре, жена, още ли тренираш?? Ти направо ни уби У земята. Браво!
Мастер, ти беше изключително многословна, благодарим, всичко разбрахме, но не разбрахме къде мааш гащи .. newsm78 Приеми го като закачка, да не тръгнеш да ми даваш обяснение, не, не... Grinning Прошка ти е дадена!  Heart Eyes
Людачка + Ма-ко пък пили кафе...а....не.!! Ами сега аз не мога толкова рано да излизам , гледайте  какви сте гадни. Да се поправи грешката!!! Дайте нещо  малко по-късно  , поне около 15 ч.. newsm78
Ста-ди , блога на Моренка е много добър. Гледай и записвай.
Калинче, никога не бих направила сладкиш, ако живеех някъде около теб или някъде другаде. Различни са нещата, мноооого различни. Там , в онези страни се работи с добри продукти, с мерак, с желание да станат нещата и клиентите да се върнат, а тук при нас имат за цел да ни гонят и да не се връщаме обратно. Работят с разни гадни маргарини, лош шоколад, брашна измислени, , да, на вид ги докарват, но не е само външен вид, а има и вкус. Когато се влиза в сладкарница трябва да ухае на сладко, на масло хубаво, а тук не мирише на нищо. Имаме една фирма "100 гр сладки" е няма нищо общо в началото и сега. Развалиха всичко, а цените им са  им... за едни дребни коктейлни сладки килограм от 70-80лв, те луди ли са??? Да, ако беше хубаво да ги даде човек, няма всеки ден да купува, но не са. Затова и правя и се мъча да се занимавам, поне да са ми качествени продуктите.
Нощни, да почиваш и да не се тревожиш за глупости. ЛЛ колкото си искаш и винаги ще те приемат, те се избиват за пациенти. Само да си добре, другото ще се нареди.
Тите, вече сте здрави! Това да се чува!
Поздрав от мен! Маруца.

# 594
  • Sofia
О, Люска, благодаря за хубавите думи за блога!  Hug Приятно ми е, че ти харесва!  Grinning
Не правя аз погачата.

Мушкат, на мен не ми се надува пстата.

Калинка, референдума е за промени в избирателната ни система (мажоритарна да бъде). И май са събрани нужните гласове, но колкото повече - толкова повече...  и най-добре!  Grinning

Душата, много добре си обяснила положението със сладкишите и прочее...
Аз освен вкуса, исккам и да се виджда кака работят готвачите/сладкарите.  Mr. Green   Crossing Arms

# 595
  • София

Людачка + Ма-ко пък пили кафе...а....не.!! Ами сега аз не мога толкова рано да излизам , гледайте  какви сте гадни. Да се поправи грешката!!! Дайте нещо  малко по-късно  , поне около 15 ч.. newsm78

Маруца, ние го пихме много рано сутрин, чак в 13:30 направихме срещата Grinning Laughing Joy
Благодаря за рецептичката Hug

Моренка, казвам истината за блога ти, винаги има това, от което се нуждая...

# 596
Така, половината дето сварих (пак предвидлива излязох), вече е на салатка накълцана. Като руска, но внесто картофи, сложих паста. Другата половина я разточих още и нарязах на ленти от по 1 мм. Като за първи път е добре.

# 597
  • Fort Worth, TX

Маруца, ние го пихме много рано сутрин, чак в 13:30 направихме срещата Grinning Laughing Joy
Благодаря за рецептичката Hug

Моренка, казвам истината за блога ти, винаги има това, от което се нуждая...
Ми гадни са я😃хем им казах , че съм без връзка.Другата седмица отсега казвам ще се пие кафе.

# 598
  • Fort Worth, TX
Тренирам Марче.Шест дни седмично и то яко.Харесва ми и си гоня целта.То с охкане и вайкане колко сланини имам не става.Яко блъскане във фитнеса трябва плюс диетата.Виждам колко млади хора тренират и колко доста над моята възрст има.Не ми харесва това което виждам по улиците.Дебели млади хора, които под конвой трябва да влезнат в залите и да тренират.
След постигането на цел номер едно имам друга😁Винаги съм искала тяло с много мускул по него , но първо да махнем излишните мазнини и кила.
Отивам да къпя Сашо.
В картата ми влиза и групови занимания и съм много навита за Зумба.

# 599
  • София
Ми гадни са я😃хем им казах , че съм без връзка.Другата седмица отсега казвам ще се пие кафе.
smile3534 smile3534 smile3534 - дай телефон за връзката... Peace

Казваш - идвам... Навита съм за кафе Hug Hug Hug

Креми, браво на теб, от понеделник и аз тръгвам пак, чувствам се по-добре наистина...
Сега пак ще прочета това, което си ми пуснала - с какво се отличава от моите... и като във вица...

Аз съм на три диети, защото с една не се наяждам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт