Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?

добро утро и добре дошли на
новите май-чета
но може и още
така че нещата и сами се трупат
Днес баща ми е рожденник и сме на гости, а аз нямам подарък, нямам и идея какво да му взема, нямам и кога, а и той не ми помага особено с идеи.

не се притеснявай изобщо 
Някоя от мамите на принцеси има ли "петна"??

След това не знам защо го бях оставила да спи на един стол до леглото, при което то си падна на главата и така седя. След това мъж ми го взе да го разхожда, но преминавайки покрай една стена направо му отнесе главата. Млако по- късно му паднаха мустачките и започн ада прилича на бебе, ама нещо всичко това ми дойде в повече и се събудих. Е няма такива глупости дето сънувам! Сутринта като разказах на ММ така ми се е смял, че няма до къде. 
А пък аз вчера цял ден лежах и пак бях с контракции.Днес съм по-добре .Простете, че ви се наоплаках толкова, обаче ми е много гадно.