Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 347
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • Bristol
Ако сте под наем и без деца, по-добре близо до работата. В момента в който решиш да купуваш или си с деца, стават много фактори, с които трябва да се съобразиш и не е толкова просто. В моят офис масово пътуват поне час до работното място хората със семейства и деца. Само младежите живеят локали Wink

# 421
Мда съгласна съм, по-добре малко по-висок наем, но да си на пешеходно разстояние от работа. Ще видим, дано намерим къща, че в Бистър не ми се видя голямо разнообразието. И едно от нещата, които ме дразнят е наличието на мокет по спалните и холовете  Sad. Аз обичам паркет и за мен е по-лесно за чистене, пък и си ми харесва повече. Ама няма как и с мокет ще се задоволя  Laughing на първо време.

Ти се радвай, ако е само в спалнята и в хола мокета ние даже в банята имаме  #Crazy

Да, видях и по баните, но тези обяви директно ги затварям. За мен е освен странно и нехигиенично като пада вода и се наслоява. Нямам думи просто.

Снижи си очакванията, или се приготви за баснословен наем, ако изобщо извадиш късмет да намериш къща на паркет и оцветени в различно от магнолия стени .. да не забравя ниските тавани, спални тип чекмеджета и липсата на смесители в баня и тоалетна.

# 422
Мда съгласна съм, по-добре малко по-висок наем, но да си на пешеходно разстояние от работа. Ще видим, дано намерим къща, че в Бистър не ми се видя голямо разнообразието. И едно от нещата, които ме дразнят е наличието на мокет по спалните и холовете  Sad. Аз обичам паркет и за мен е по-лесно за чистене, пък и си ми харесва повече. Ама няма как и с мокет ще се задоволя  Laughing на първо време.

Ти се радвай, ако е само в спалнята и в хола мокета ние даже в банята имаме  #Crazy

Да, видях и по баните, но тези обяви директно ги затварям. За мен е освен странно и нехигиенично като пада вода и се наслоява. Нямам думи просто.

Снижи си очакванията, или се приготви за баснословен наем, ако изобщо извадиш късмет да намериш къща на паркет и оцветени в различно от магнолия стени .. да не забравя ниските тавани, спални тип чекмеджета и липсата на смесители в баня и тоалетна.

Аз паркета съм го сложила пожелателен, но без плочки и смесители в банята и кухнята просто не си го представям. Стените стига да не са фрапиращо цветни ще ги преживея и тях.

# 423

Ти се радвай, ако е само в спалнята и в хола мокета ние даже в банята имаме  #Crazy

Аз паркета съм го сложила пожелателен, но без плочки и смесители в банята и кухнята просто не си го представям. Стените стига да не са фрапиращо цветни ще ги преживея и тях.

Скоро и на паркет в банята ще се радваш  Simple Smile
На Бистър хубавото са магазините Simple Smile

# 424
  • Cambridge, UK
извинявай - снижи очакванията и за чистота
аз след професионално почистената къща изкарах седмица да чистя
миене на прозорци, врати, стени, кухнята ни е уникално красива, но съсипана от предишните наематели за по-малко от 6 месеца, не искам да си спомням какво премахнах от нея
о, забрави и за абсорбатори, повечето от техните не са свързани с комина, а имат филтър

# 425
Е за чистотата донякъде се предполага. Ние и сега живеем под наем и апартаменът е хубав, защото бяха живели в него собствениците и си личеше, че с мерак е правен. Иначе и в България, като навсякъде, като не е тяхно не пазят хората.

Иначе гледам обявите с къщи и повечето изглеждат ок. Надявам се да не са лъжовни снимки все пак. Има и недоразумения с паркет в цялата тоалетна от горе до долу  Laughing, но си има къщи, за които пише че са обновени и т.н. И изглеждат ок, даже са със смесители, специално се загледах сега  Laughing. А за чистотата, ще се мие и чисти, предполагам. Нямам очаквания да е перфектно.

# 426
Мм, да ... Отчайващо е положението с хигиената.
Ние като си търсихме къща беше мн трудно да намерим някоя що годе сносна. Гледаш я на снимките хубава, като отидеш -глад и мизерия трета серия!
Чудя се как живеят така хората  newsm78?! Ма, нА, явно могат! Иначе, нашата къща беше наистина чиста, след почистване от фирма и изискването в договора ни е такова.
Не е с паркет и в банята  е някаква странна настилка между паркет и балатум  newsm78, но е екстра в сравнение с това, което видяхме!

# 427
Ха, ние до сега само на снимки гледаме къщите и такова чудо не бяхме забелязали?!?
Ще гледам по-внимателно... На живо ще има изненади  Grinning

# 428
Споко, според мен новите им реновирани къщи би следвало да са ок. Защото поне на снимки съм виждала с паркет, с бани с плочки и прочее. Въпросът е, че преди наистина са били без смесители, мокетът е мнооооого популярен не само във Великобритания, но и във Франция  Mr. Green

Дано всички попаднем на добри къщи и всичко да е точно, но наемът си е руска рулетка  Sunglasses.

# 429
  Аз само от мокет в банята и две кранчета в кухнята се *потрисам*. Ама се свиква де и така сме живели. Хита ми беше в една къща, доста стара, но уж модернизирана, в банята имаше вана с душ в нея и около нея всички страни дървени дъски  Crazy И сложени три завеси, да се чудиш как да се опаковаш за да не мокриш дъските. Един път беше пропуснало между завесите и атрето на първия етаж беше с вода до колени  ooooh!  На снимки не вярвайте, ама хич...И в нови къщи съм виждала какво ли не, не чакай на това...

# 430
Ох хубавата тема с къщите сте захванали Laughing Аз плочки на пода в банята до сега не съм виждала, все е балатум и всеки път ми обясняват колко е модерно Joy
Мокета и мен ме втрещяваше в началото, но установих че е супер уютно. Между другото пазара доста се е раздвижил и цените са скочили. Днес си говорих с двама агенти и казаха, че сега е за продаване, защото имало голямо търсене.

Голден ние сме с Халифакс, доволна съм. Моргич адвайзърката ни е страхотна. Ще ти пиша на лични.

Момичета какъв матрак имате. Ние трябва да сменяме нашия и много се чудим. Мъж ми е харесам на Дормео.

# 431
  • Нотингам/Пловдив
Шая ние сме със Султан на Икеа, много сме доволни. Избрахме по твърд вариянт и за сега 4 години все още не е мръднал. За къщите нямам думи на какво се нагледах но с много търсене се намират и свестни.

# 432
Миналата година се поболях да търся къща, а и търсех сама предимно, понеже моят ММ работи по 12-13ч. Понеже сме в Лондон и от опит знам, че перфектен вариант няма и такива къщи които ми харесват НЯМА исках просто да е някъде 2ра 3та зона понеже ме е страх да карам и да ми е по-комуникативно.
Та поболях се ви казвам. Накрая се спрях на къщата, в която живеем в момента. Стара, но след ремонт. С нова дограма, мокети и пердета. Боядисана, всичко в бяло и най-хубавото ремонтирана баня +  още една малка тоалетна на първия етаж. Има и консерватория и въпреки, че не е къщата ми мечта се постарах доста да я направя красив и уютен дом. Кухничката е малка, но пък е чисти, няма мишки, хлебарки, дървеници ( да чукам на дърво)

# 433

Зачудих се има ли хлебарки тук изобщо? Една не съм видяла досега, за това пък паяците са безкрайно много. И то едни огромни... Sick

# 434

Зачудих се има ли хлебарки тук изобщо? Една не съм видяла досега, за това пък паяците са безкрайно много. И то едни огромни... Sick
За мишките мога да кажа,че в Англия си има доста ... споделете някое ефикасно средство срещу тях...случвало ми се е 2-3 пъти да видя вкъщи  #Crazy и какво ли не опитах...

Общи условия

Активация на акаунт