Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 852
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 920
Pi6ete molq kakvo to4no se slu4va vav varna.jertvi v asparuhovo?
Blagodarq.
Какво по точно те интерисува за Аспарухово ?
Ти не живееше ли във варна ? Rolling Eyes newsm78

Аспарухово къде е? Квартал на Варна.

Попитах понеже в интернет , също и тук има много инфо за бедствието.
Знам , че е квартал на варна.

# 1 921
# 1 922
# 1 923
Iskah nqkakvi otzivi za bedstvieto.
Kakto i da e.
Ne sam vav Varna v momenta.

# 1 924
  • Варна
Kakto i da e.
Лъки, отзиви много ще намериш, версии също всякакви. За шока и жертвите не ми се говори, трудно ми е още. Мога да ти кажа за "крайния резултат" за квартала - съсипан. Прах до небесата, не вярвам скоро да се изчисти, парка никога няма да е същия, до плажа още не съм стигнала, не смея. Улиците са разбити, надали ще видят асфалт.. Страх от повторение.. Всички неща, които сме изтъквали тук като плюсове, вече ги няма.

# 1 925
Мъка, мъка. Положението е страшно, наистина. Живея в Аспарухово, отраснала съм в Аспарухово и сърцето ме боли.
Вълната я преживях едната, бях на ул. Кирил и Методий беше страшно, стресът е огромен. Да гледаш как се носят коли като детски играчки, как се разбиват витрини на магазини от огромни дънери и се помита всичко, неописуемо  Shocked
Но ми се върна вярата, че може да се оправи тази държава, толкова много хора от цяла България помогат. Скоро няма да се възстановим напълно, но вярвам, че и това ще стане .

# 1 926
Kakto i da e.

Във фейсбук има страница " да помогнем на Аспарухово" там публикуват доста.

# 1 927
Blagodarq   bowuu

# 1 928
Имам аз едни размисли и страсти , че май намериха начин да изчистят циганската махала. Сега в Максуда и Владиславово има багери да рутят  newsm78

# 1 929
  • Варна
Имам аз едни размисли и страсти , че май намериха начин да изчистят циганската махала. Сега в Максуда и Владиславово има багери да рутят  newsm78

В Максуда не знам да бутат, засега само във Владиславово и то, доколкото разбрах от прочетеното в местните новинарски сайтове, са само 12-ина постройки. Инак колко са там - нямам идея.

# 1 930
Не съм стъпвала в махалата да знам реално какво правят това чета, и за Максуда пишеше .

# 1 931
Къде ли ще отидат тези от съборените къщи? Направо се ужасявам при тази мисъл, защото до скоро имаше махала до нашето лозе и си беше страшно.

# 1 932
Говорим за къщи строени от боклуци и за зверска бедност . Нямат право да строят незаконно , но пък все нейде трябва да отидат , те друго и нямат.

# 1 933
  • Варна
Притеснява ме да не се ядосат и да тръгнат по-усилено да крадат напук.  Rolling Eyes

# 1 934
Говорим за къщи строени от боклуци и за зверска бедност . Нямат право да строят незаконно , но пък все нейде трябва да отидат , те друго и нямат.

Не всички къщи за събаряне са незаконни. Погледнете групата във фейсбук, колко български къщи са за събаряне с подкопани основи. Тези хора са градили дом с години и сега трябва да живеят във фургони. Освен това им дават 2 часа само да се изнесат.

Общи условия

Активация на акаунт