Тест за овулация - въпроси /тема 2 /

• 130 750
  • 754
  •   1
Отговори
# 60
  • В един копнеж!
Как да свържа настъпваща овулация и температура? Понижение на температурата да го тълкувам като предизвестие на овулация, а след като тя настъпи -покачване на температурата. Така ли? Гледах други графики, четох коментари...не можах яясно да си направя извода какво се случва. Би ли ми разяснила като цяло?!

# 61
ai_vi, имаш страшно голяма разлика от 1,1 градуса между 5 и 8 ден newsm78
Ти къде мериш?

# 62
  • В един копнеж!
Орално. След ставане, в един и същи час, +/- 10 минути.
Аз затова попитах, защото разликата е голяма.  Simple Smile

# 63
За мен оралното е най-неточно, така че единствено мога да те посъветвам да смениш мястото на мерене Peace

# 64
  • София
Орално. След ставане, в един и същи час, +/- 10 минути.
Аз затова попитах, защото разликата е голяма.  Simple Smile

БТ. се мери веднага след сън, преди ставане

# 65
Здравейте , не съм писала скоро , но чета редовно . И да се отчета .Правя тестове за О и меря БТ . Миналият месец на всеки един тест имах втора черта , но не станаха еднакво наситени .  Crossing Arms
БТ я мерих до 17 ден , защото от 15-я ден на МЦ почнах Дуфастон и реших ( а и ставах много рано и нямах възможност да я меря или забравях) да спра . http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=84171
Днес ми е 15 ден от МЦ и за сега е същото положението  ooooh!
Днес няма да мога да спазя правилата за правене на тестовете (май цистита се обажда и не мога да стискам дълго)   bouquet

# 66
тъкмо намерих хубавата ви темичка   bouquet
Разгледах услояията на тестването и понеже си получих ибейските тестове (трябва да изчакам малко докато ми мине цикъла, че сега няма особен смисъл да се тествам)...Но да попитам все пак.. Защо точно следобедните часове? Някъде другаде бях чела, че на една девойка и сутрин и отчитало О с тези тестове..Та затова питам..

# 67
Кремика По принцип така пише, че се тества в следобедните часове, но когато О. ми беше планирана и доказана се тествах вечерта късно след прием на течности от любопитство дали ще се покажат 2 черти и тестовата беше тоооолкова по-ярка, че нямам думи! Така, че смятам, че ако има О.ще я покаже, въпросът е дали няма да изтървеш пика на ЛХ... Успех!     bouquet   

# 68
kremika,и аз бяха задала подобен въпрос на скоро.Ето какво ми отговори Денис Simple Smile

ЛХ се синтезира сутрин, но се отделя в кръвта, респ. и в урината, следобяд - тогава се засича и дневния му пик / най-голямо кол-во/

На картинката е показан пика на ЛХ в серум - докато премине в урината, ще са нужни още 1-2 часа максимум

# 69
благодаря за отговорите Маняна и Дарк ейнджъл Simple Smile
Май ще пробвам сутрин, че имам достатъчно тестчета, ако не съм доволна от резултата и следобяда  Joy

# 70
Записвам се, тази седмица ще започна с тестовете Simple Smile

# 71
Аз току-що поръчах от ибейските тестове. Ние от края на ноември започнахме с бебеправенето, но не сме май много сериозни - само се заиграваме Simple Smile))) Но съм решила, ако до шестият не се похвалим да стана по-сериозна Simple Smile

# 72
Записвам се и аз, от тази седмица започвам с тестовете  Wink

# 73
  • В един копнеж!
И аз съм с ибейски ово-тестове от два дни, но.... да попитам. Току-що видях, че на опаковката на овотеста пише For in-vitro diagnostic use only. При което изтъпях. И сега какво?! Достоверни ли са? Когато ги вземах пишеше, че са за ранна диагностика. Изобщо не ми е направило др. впечатление. Да продължа ли да ги използвам?Много ми е смотано. Не, че нещо, но съм запасена с 100 бр.  #Crazy

# 74
И аз съм с ибейски ово-тестове от два дни, но.... да попитам. Току-що видях, че на опаковката на овотеста пише For in-vitro diagnostic use only. При което изтъпях. И сега какво?! Достоверни ли са? Когато ги вземах пишеше, че са за ранна диагностика. Изобщо не ми е направило др. впечатление. Да продължа ли да ги използвам?Много ми е смотано. Не, че нещо, но съм запасена с 100 бр.  #Crazy

Не знам твоите какви са, може да си стават...,но на моите (също си ги купих от ибей) пише "Test strip for the diagnosis of the ovulation cycle"

Общи условия

Активация на акаунт