Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 31 158
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • ул. "Мечтание"
Неприятна работа...  Sad Преди малко като минах през тоалетната имах кафеникаво зацапване по хартията. Усещам и напрежение ниско долу в корема, но за щастие болка няма.
Чудя се сега къде да ходя да ме видят. Tired

# 121
Забравих за пишкането да споделя. И аз съм в отбора на пикливките, и то още от началото на бременността. Нощем ставам на всеки 2-3 часа, но вече свикнах  Wink

Нощни, ами защо не се обадиш на твоя гинеколог да ти каже как да постъпиш?

Стискам палци, всичко да е наред  Praynig

# 122
Нощни очи, нямаш ли АГ, на който се доверяваш?

# 123
Wickedly Ние си купихме за в кухнята ( там нямаме отопление, и зимите не се седи), но марка не мога да ти кажа сега. Ако искаш довечера, когато се прибере мъжлето ще ти пиша на коя марка са и от къде сме го взели. Той доста време се рови. Марката мисля че беше на норвежка фирма. Ако искаш да ти дам адрес и сайт довечера, ако искаш мога и на лични Simple Smile

Еспа, забравих да ти честитя добрия резултат Simple Smile Много се радвам за теб  Hug

Ели много се радвам и за теб, че новините са, както ти казваш, меко казано супер Simple Smile Ти си май мамата с първа мома, която знае пола Simple Smile Много се радвам за теб, тайно и аз искам дълбоко в мен да е мома Simple Smile За момичета дрехи винаги ми харесват повече, покрай мен има повече момичета и ще получа повече дрешки Simple Smile Искам да имам една кифличка да си й правя прически, да си я обличам в роклички  Heart Eyes Ох, размечтах се нещо  Blush Но бързо слизам на земята и си пожелавам да е живо и здраво най-вече, каквото ще да е Simple Smile  Praynig Няма да го върна я  Joy

# 124
Неприятна работа...  Sad Преди малко като минах през тоалетната имах кафеникаво зацапване по хартията. Усещам и напрежение ниско долу в корема, но за щастие болка няма.

Наистина неприятна работа Sad Дано всичко да е наред  Praynig Бързо отивай на доктор и ще стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 125
Нощни, лягай докато отмине напрежението и звънни на доктора или напарво ходи в спешния на някоя гинеколожична болница. Всичко ще е наред, не се панирай
Аляска, няма бонус Sad за нашите ширини се оказа. Май ни третират като 3 тия свят или арабска старна, дето имат забрана за информиране за пола, заради твърде много аборти на момичета. Както и да е - аз знам, че ще е момиче, нищо че докторите виждат момче Crossing Arms. Иначе ще трябва да потретваме за момиче (пусто много искам да връзвам панделки), а тая бременност ми е толкова лошо, че не мога да си представя още една Laughing

# 126
Marion, аз като стана да пишкам и никога не мога да заспя. затова спя до 2-3 ч., после чет акнига и що цял ден ме цепи главата от недосиване. просто идиотски затворен кръг...

еспа, браво за чудесните резултати! завидях благородно! мен сега тази параноя започн да ме тресе Simple Smile
а нали знаеш, че лошите неша по време на бремнността бързо се забравят Wink

нощни, какво е пък това зацапване по никое време!
да кажеш после, че всичко е наред! Hug

# 127

Според мен е добре да не отлагаш преглед, ако ще да е просто за твое спокойствие. Може да пробваш в АГ да ги помолиш някой лекар да слезе да те види (което е по-добрия вариант), но ако искаш да стане по-бързо...Майчин дом (не че си нямам своите предубеждения за там, ама и на мен ми се е налагало да ги посещавам). Стискам палци, всичко ще е ок.

# 128
  • София
За отоплението на спалнята- с две ръце съм за норвежките конвектори "ADAX"!  Peace Peace Това ни е четвърта зима с тях- поддържат постоянна температура, не изсушават въздуха, не правят конденз, а топлината е мека и приятна. Не сме имали нужда от овлажнители за въздуха.  Peace Може да се закачи за стената /под прозореца/, а може и на крачета. Ние си взехме крачета.

http://konvektori.bg/adax/seriya-neo/s-digitalen-termostat

Мен вече ме гледат с коремен ехограф (от 12г.с.).

За секциото- помня добре, че след като ме отпусна упойката, първата ми мисъл беше: "-Боже, как може някой да иска ТОВА по свое желание?!?"  Но ето на, сега пак ще съм секцио. Преживява се, но това си е коремна операция. И, както казва мъжът ми: "-Ако това беше естественият начин, Природата/Господ щяха да ви сложат по един цип на корема."  Joy

# 129
Espa, Цвети хубаво се каните да имате момиченца и да им правите прически, дано тогава нямате като моето сверче Grinning Иска и има дълга, до кръста коса, но прическите, които и правя са с много молби, и най вече ако има някакъв повод. Иска да си я носи пусната без нищо(като каките hahaha)  и даже като се заинати не дава и да я решат(особено при бабите,  че там минава номера) В градината я карам с диадема, и тока защото съм я заплашила, че ако не си прибира бритона, ще й я пострижа късо.   Joy  А за шапки, ленти, фиби и т.н. няма да приказвам, само си харесва, аз купувам и си ги събираме в една кутия.

Относно тоалетната, болна тема направо. Обикновено много рядко, да не кажа че хич не ставам вечер. От един месеца на сам ми се случва по 3-4пъти на вечер да го прав, независимо дали съм пила или не течности. Дано да е само временно явление, че ако трябва още 7-8месеца да съм така тотално ще каталясам без пълноценен сън.

# 130
За отоплението на спалнята- с две ръце съм за норвежките конвектори "ADAX"!  Peace Peace Това ни е четвърта зима с тях- поддържат постоянна температура, не изсушават въздуха, не правят конденз, а топлината е мека и приятна. Не сме имали нужда от овлажнители за въздуха.  Peace Може да се закачи за стената /под прозореца/, а може и на крачета. Ние си взехме крачета.

http://konvektori.bg/adax/seriya-neo/s-digitalen-termostat

Мен вече ме гледат с коремен ехограф (от 12г.с.).

За секциото- помня добре, че след като ме отпусна упойката, първата ми мисъл беше: "-Боже, как може някой да иска ТОВА по свое желание?!?"  Но ето на, сега пак ще съм секцио. Преживява се, но това си е коремна операция. И, както казва мъжът ми: "-Ако това беше естественият начин, Природата/Господ щяха да ви сложат по един цип на корема."  Joy

Точно това е фирмата, значи не е само нашия е такъв Simple Smile И ние сме доволни, даже една приятелка сега строи къща и моя мъж я обеди да си сложи такива радиатори Simple Smile Ние го купихме от магазин Магазин BERG - София, бул. „Мадрид” 35 и даже моя мъж го взе с отстъпка Simple Smile Разгледай и двата сайта, които и аз и Юлето сме дали и дано да сме ти били в помощ Simple Smile

Ето и сайта:
http://www.bergbg.com/

# 131
Нощни очи, надявам се всичко да е наред!

Ели, честито за момиченцето  Simple Smile. Ти май наистина ще си първата мама от тези които вече знаят пола, с момиченце.

За ехографа - мен досега са ме гледали само на вагинален, дума не е станало за коремен. Ама аз съм от тези с обърната матка, може би затова...

# 132
Пишкането и мен ме мъчи нощно време, въпреки, че гледам да не пия вече течности след 8 часа вечер, но към 4 часа е закон, ставам и след това до към 5 и половина няма заспиване .... Не знам дали ще отмине, според мен това ще се засилва с нарастването на плода и матката щото те все повече ще притискат ...  #Crazy

Нощни, бягай на лекар, въпреки, че кафеникавото не било толкова опасно. Стискам палци  Hug

# 133
svet_23, първа съм, защото терминът ми е 1-ви септември Simple Smile
За ADAX подкрепях с 2 ръце Simple Smile
Аз също съм с обърната матка, но на ФМ вече ме гледаха с коремен ( в 12г.с.+2 дни по размер на плода_. Доколкото разбрах има много голямо значение как точно е застранал бебчо Simple Smile Моят се беше настанил и заспал тамън като за преглед и не създаваше проблеми  Heart Eyes

# 134
Ели, а на ФМ ли ти казаха пола на бебчето, или по-късно на обикновен преглед?

Общи условия

Активация на акаунт