Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 31 160
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Постен запис. Embarassed

# 136
  • ул. "Мечтание"
Чух се с лекарката (тя е отпуска в момента). За сега ще пазя леглото и ще видим какво ще излезе от тази работа. Ако се усили тогава ще ходя в АГ-то сигурно да ме видят.

# 137
Нощни очи, дано мине бързо, почивай си повече дано не се наложи да търсиш АГ!!  Hug

# 138
Здравейте  ,ходих  в Марковс -но ме  гледа  Атанасова ,много  мила  и  обяснява  подробно .Всичко  е  наред  освен  увеличената  гънка .Остава  ми  да  правя  амниоцентеза  в 16  седмица ,а много  ме  е страх .Еспа    браво  за  чудесните резултати!

# 139
Бени с теб сме и стискаме палци всичко да е наред. Иначе ти как се чувстваш?

# 140
Нощни очи   Hug Надявам се не е нищо сериозно, почивай си и без лоши мисли!
benu7 И на теб много  Hug Макар, че едва ли ще помогнат Sad Кураж и вяра, все пак!
Wickedly Мненията за инфрачервеното отопление винаги са били противоречиви, където и да съм търсила инфо за него. Но явно не съм се разровила достатъчно добре, такова проучване не съм срещала. При всички случаи конвектор беше първия ни избор.

Иначе и аз само по роклички, сукманчета и панделки се заглеждам ... ама ще се разбере във вторник, може би... тогава съм на ФМ.

п.п. А мен как ме боли главата в моментаааа, направо пулсира #Cussing out

# 141
Хуху, честит петък!
Включвам се за овлажнителите. Ние сме на парно и миналата година когато малката боледуваше реших да купя овлажнител с мисълта, че сухият въздух спомага за запушване на носа и слизане на инфекцията от носоглътката към трахеята и дробовете. Та, взех, използвах го месец и половина и видях, че контейнера за вода започва сякаш да плесенясвва и о, изненада - не може да бъде измит механично - няма достъп. Само с препарат ми се струва неефективно и опасно, в случай, че не се изплакне. И така, ако все пак решите да взимате обърнете внимание дали може да се почиства добре.

Относно раждането иска ми се да е нормално, ама не се настройвам, че предния път правих масажи на перинеума, упражнения на Кегел, такива за дишане, подготовки и накрая съкровището се обърна седалищно в края на 8-ми месец. Тогава пак правих техники за обръщане, но не се получи. Та каквото такова. Предишния път станах вечерта след секциото и не съм имала никакви усложнения. Не съм наплашена.
Нощни очи, дай си почивка и всичко ще е наред.
Лека вечер

# 142
svet_23, на ФМ ми го казаха, но аз не се впечатлявам много, спорем мен е рано Simple Smile
Нощни очи, вярвам, че всичко е ок  Hug
Бену, опитай се по-спокойно да изкараш времето до амниото  Hug

# 143
Benu7, стискам палци на всичките си ръце и крака, тая пуста гънка да не създаде никакви проблеми  Naughty Почивай си и дано по-бързо минат тези 3 седмици до амниоцентезата, за да се успокоиш най-накрая. Толкова много притеснения ти се събраха  ooooh! Знам, че е много лесно да се дават съвети отстрани и само ти си знаеш какво ти е, но все пак, ако можеш, опитай се да не мислиш за това  Hug

Нощни, така като те слушам, направо си мисля, че това зацапване ти се е получило от боледуването тази седмица. Сигурна съм, че всичко ще е наред  Hug

Juleto, Цвети, eli_t, благодаря ви,че ме светнахте за ADAX. Още като чух,че са норвежки, ме заинтригувахте, защото скандинавските страни са ми слабост като цяло  Heart Eyes , а след това и като ги видях как изглеждат, съвсем се навих, защото съм фен на максимално изчистения дизайн. Прочетох и всичките им характеристики и си вадя изводи, че ще са и доста икономични  Thinking

# 144
  • ул. "Мечтание"
Нощни, така като те слушам, направо си мисля, че това зацапване ти се е получило от боледуването тази седмица. Сигурна съм, че всичко ще е наред  Hug

Напълно е възможно да е заради боледуването.
В момента няма нищо. Полежах си, дремнах с децата. Не усещам и това напрежение, което усещах по-рано. Ще си кротувам в леглото няколко дни и се надявам да се приключи този въпрос.

Бену, надявам се да мине леко амницентезата и резултатите да са чисти!  Hug

Еспа, радвам се много, че резултатите от твоя тест са хубави.

За конвектори - ние сме с конвектори на Теси и сме доволни. Но два от три са от стария модел и определено са по-хубави от новите. Иначе в бившия ми офис бяхме с Адакси (механичен термурегулатор), не бих казала, че бяха нещо кой знае колко по-добри от Тесито. Thinking Може би по-скъпите да има вече някаква по-съществена разлика освен в цената.

# 145
Здравейте, моят термин е на 02.09.2014 г. Успех и лека бременност на всички.

# 146
Здравейте. Включвам се и аз след вчерашната ФМ. Доста съм объркана. Нухалната ми я мериха 3 пъти: 2.18; 1.40; 2.60. На тези стойности средно аритметично ли се взима? Док каза, че всичко е наред, но ме вика отново между 16 и 20 г.с. седмица. Вчера останах супер спокойна след прегледа, но днес нещо ме хвана паниката ...

# 147
  • ГО
Не се тревожи, повод за притеснение е, ако е над 3мм. Така ми каза моят доктор. Нещото, което на мен ми направи впечатление е, че в 60% от случаите с Даун нямали костица на носа. Това означава ли, че има едни 40%, които хем си имат костица на носа, хем са с Даун?

# 148
Момичета, благодаря ви!

Semplice, според мен щом доктора е казал да не се тревожиш - не се тревожи. Какво ти написаха на листа като краен размер. Мерят по няколко пъти, защото някой път има случайно трепване на ръката.
Едката, добре дошла
Камаче, да означава. Има случаи на Даун без ехографски находки, те за това освен костицата, мерят нухалната и още 3-4 неща - някаква вена в черния дроб и още неща, но не помня кои. И въпреки това има случаи без никакви данни, за това пускат и БХС, за да подобрят вероятностите в познаването.
Нощни, лежи си повечко, дано бързо премине напрежението

# 149
Момичета, да ви споделя какво ми се случи днес в банята.  #Crazy
Както си нагласям водата и с периферното зрение ми се вижда нещо и дочувам жужене. Нищо не видях след това, но започнах да се цъкля и какво да видя, точно над хавлията ми една гадна смръдливка!!!! Убих я и десетина минути вонята от нея се носеше Simple Smile Казах на моя мъж и той пак ми се смя  Laughing  hahaha Аз живея на първия етаж и когато имаме пране на простора и вкарваме от тия гадости. Това ми се случва за първа година с тия смръдливи животни. На някоя от вас това нещо да се е случвало?? пролетта към края, и началото на лятото много ме тормозят щипалките  #Cussing out Даже като си облека дреха с която е вкарана и ме щипне и направо после цял ден ме боли и ми е червено. много мразя насекоми, направо, това са ми най-омразните животинки, след змията, жабите и гущерите  Sick От последните има панически ужас  smile3512

Да питам тези от вас, които имаха болки в таза, продължават ли болките? При мен даже май се засилват Sad Ужасно, вече и като ходя ме боли  smile3518
Особено като легна по гръб, после раздвижването е много болезнено Sad Ужасно е, дано само да не е до края така, или да става по-зле, че не знам как ще издържа  newsm78 Чувала съм от приятелки че или се получава на по късен етап или изобщо не получават такива болки. Дано поне като боли, да си родя нормално Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт