Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 31 168
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм получавала такива болки в таза,по -скоро като менструални болки два пъти досега.Взимам но шпа и магнезий и на следващия ден постепенно намаляват и спират.В комплект с тях съм имала и кафеникаво зацапване,но моята лекарка ми каза щом не е червена кръв не е страшно,кафеникавата е стара кръв.Но разбира се и двата пъти съм ходила да ме прегледат на ехограф ,за да се видят и бебетата.

# 151

По въпроса с миризливките - преди седмица-две една ми изкара акъла и много ме стресна. Аз също съм с фобия към насекомите. Отратителни са ми.
Към момичетата от Варна - къде ще правите ФМ? Аз трябва да ходя другата седмица при моя гинеколог, той искаше да ме замерва май, но ми се иска и специалист да ме погледне. Явно за Балев няма да успея да си запиша час. Звънях днес в Майчин дом за Яков - развален им бил апарата, другата седмица да съм се обадила за час. Не знам, хем имам доверие на моя лекар, хем все пак ФМ трябва да бъде направена от специалист в тази област. Та се чудя какво да правя.

# 152
И аз съм получавала такива болки в таза,по -скоро като менструални болки два пъти досега.Взимам но шпа и магнезий и на следващия ден постепенно намаляват и спират.В комплект с тях съм имала и кафеникаво зацапване,но моята лекарка ми каза щом не е червена кръв не е страшно,кафеникавата е стара кръв.Но разбира се и двата пъти съм ходила да ме прегледат на ехограф ,за да се видят и бебетата.

Марчела, аз нямам зацапване, просто болките са от таза, който май се разширява ли, не знам Simple Smile Относно кафявото зацапване, когато претъпях аборта, зацапването ми беше кафяво, нямах болки. Нямах изобщо никакви болки и никаква червена кръв. При всеки е индивидоално.

# 153
Олелее, момичета много сте активни Grinning

Много се радвам за всички с добри резултати, а  тези които те първа им предстоят - мислете позитивно и ни се шашкайте прекалено( или поне се опитайте) Hug, все пак цялото това напрежение се отразява и на вас и на бебето

Честито и на всички разбрали пола, вече може спокойно да направите първите, втори, трети покупки Laughing Интересно сестра ми каза, че тази година била на момичетата, а за сега май водят малките мъже newsm78 Аз лично вече се обърках в своите усещания - в началото почти бях убедена че ще е момиче, сега май клоня към момче, ама да е живо и здраво все си го обичкаме

За пишкането - и мен много ме тормози последните седмици, като по часовник съм в 2, 5 и в 8часа всяка сутрин като между ставанията са ми нужни около 10 - 15 минути за да заспя и познайте след това как се кара цял ден недоспала Tired

Болки в областта на таза имах в началото, сега слава Богу не ме тормозят, но за сметка на това сърцето ми така бие, толкова силно и "дълбоко", чак имам чувството, че ще се взриви Shocked

Ох, много още щях да пиша ама май ми се изпариха мислите Grinning

# 154
  • София
Цветелина, не ми говори за смръдливки. Мразя ги, както и всичко де що хвърчи  Sick
редовно ги вкарвах в къщи с количката на детето, защото все по градинките, все по парковете и те явно кацат някъде на количката и бам у нас. По едно време преди да влезнем вкъщи винаги тупах количката  Crazy Веднъж така жужа една и казах на мъжа ми, че докато не я намери и убие, няма да си легна, или ще спя в кухнята.ревнах от нерви, как ще спя с това насекомо гадно. Накрая я уби, след като му обясних какво означават тия животни за мен и какъв ужас изпитвам. Адаптацията пролетно време ми е ужасна. Сега идва моят кошмар, цяла зима рай и сега като наизлизат, докато свикна е ужас. Не че свиквам напълно, ама не подскачам от всяка муха.  Mr. Green

# 155
  • ул. "Мечтание"
Стискайте палци! Тази вечер имах пак зацапване. Дано всичко да е наред! Praynig Praynig Praynig

# 156
Нощни очи  Praynig Praynig Praynig

# 157
Привет номичета и аз да се отчета.Мина и моята ФМ,но без кръвни изследвания док.ми обясни,че при близнаци не се правят кръвни не били реални.Иначе всичко е ок, бебоците са момчета Laughingотносно износването ми обясни,че имало стандарт при близнаци, секцио в първата седмица на 9 месец Thinking нощни очи Praynig

# 158
Нощни очи  Praynig

# 159
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, румени, засмени!

# 160
  • ГО
Добро утро, момичета!

Честита Баба Марта на всички! Да сте живи и здрави, много щастливи и само хубави неща да се случват около вас и семействата ви!!!
Нощни, стискам силно палци! Дано не е нещо сериозно!!! Дано!  Praynig
Кременка, честити ти юнаци, да си растат на топличко и изкарат до края в коремчето на мама!
yoyo09, предната бременност и аз имах много силно сърцебиене. Можеш да си вземеш Седатиф ПС, това е хомеопатичен препарат за успокоение и е подходящ за бременни. Знам колко е неприятно сърцебиенето, но не се тревожи, повечето случаи е безобидно.

Мен вчера нещо ме сряза ниско долу и дълго време ме боля, да не кажа цяла вечер и цяла нощ. Пия си магнезия, сега уж не ме боли, ама ще видим. Много гадно. Sad

Нали знаете, че на 1 март трябва да си намислим ден и какъвто е денят се гадае за годината  Crazy
Аз си избирам 26 март. Simple Smile Ха, да видим какво ще излезе.  Mr. Green

# 161
 Честита Баба Марта!!! Нека всички сме здрави, румени и засмени!  Hug  bouquet

Нощни очи , всички се молим за теб!    Praynig

Kama4e, това за намислянето на ден, за първи път го чувам... Но ест си намислих ден, вече  Mr. Green 4 март
Дано се чувстваш по-добре днес и болките са отминали!

Кременка страхотни новини, честито!  Simple Smile

Аз от време на време чувствам странни бодежи, ниско долу, сякаш във влагалището. Дали Е нещо притеснително, според вас? Във вторник ще питам доки, но до тогава...

# 162
Кременка добре дошла в отбора на мъжките майки  Wink
И аз имам ужасно сърцебиене на моменти, чак не мога да си поема въздух  Confused
Marion_ и бодежи имам, пиши после какво е казал док.
Камаче и аз за пръв път чувам това за деня, но си намислям 18 март  Crazy
Честита баба Марта на малки и големи, да сте румени и засмени цялата година!

# 163
камъче, това за деня го знам от малка и все си избирам ден към края на март с тайната мисъл, че тогава времето ще е по-хубаво...и все са някакви дъждовни дни, затова тази година ще си избера 11 март! Laughing

нощни, ама пак беше мъничко и кафеникаво течението, нали?
как си тази сутрин?

честита ви Баба Марта!
Между другото днес има и новолуние, така че можете и желаниия да си намислите! Wink

# 164
Честита Баба Марта! Бъдете здрави и нека всичките ви желания и мечти се сбъднат!

Общи условия

Активация на акаунт