Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 31 171
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Честита Баба Марта, момичета!
Нощни, как си днес?
Днес наистина е новолуние, но такова като днешното е само един път в годината и е подходящо за отказване от вредни пороци най-вече. Желанията се пишат на листче след 10.01ч  Mr. Green
Кременка, Цветенце, честити ви сини гащички  Hug
Цветенце, много се смях с вашия преглед  Mr. Green

# 166
  • have faith and be patient ..
Честита баба марта и от мен ! За мен миналата година беше годината на момичетата -де що познавах родилки всичките с момичета ,вкл и аз ,но уви .. А тази година обратното- на всякъде чувам само за момченца , вкл. и тук като гледам сме вече 4 на 1 Simple Smile
matsutka ,заинтригува ме с това новолуние Simple Smile и като ги напишем желанията на листче ,после какво правим с него ??  newsm78 Лек ден на всички  Hug

# 167
  • София
Ами сигурно го пазим до следващото  Mr. Green Не съм се замисляла, а и никъде не пише какво правим с листчето!  Laughing всъщност го прибираме някъде на тайно място, може и в портфейла, но наистина не знам колко дълго време се пази.

# 168
  • ул. "Мечтание"
Добро утро!
Честита Баба Марта!

Кофти нощ изкарахме. Баткото плака цяла нощ, че го боли ухото. Sad Отдавна не се беше случвало. Пратих ги на рожден ден, дано се залиса в игра и позабрави, че го боли.

При мен нещата са същите, като снощи. Rolling Eyes Обилно на хартията, но пък ме успокоява това, че по бельото няма нищо, тоест е малко като количество. И не е светла кръв. Има малки съсиречета, но предвид, че се задържа във влагалището не ме изненадва. За сега не се знае причината за прокървяването. Правим каквото ни е по силите и се моля всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig
Снощи много се стреснах, когато видях, че е по-обилно отколкото беше следобед, но сега се чувствам съвсем спокойно, което е добре.

Това Новолуние ми идва дюшеш! Simple Smile Желанията си ги пиша в една тетрадка и си ги пазя и си ги преглеждам от време на време. Ако пишеш на листче, пазиш колкото решиш.  Peace После може да го изгориш или да го пуснеш в течаща вода.

Хубав ден на всички!  Hug Аз се връщам в леглото!

# 169
  • гр.Варна
Честита Баба Марта,момичета.Бъдете здрави,румени и засмени!
 Нощни очиHug Hug . Кога възнамеряваш да ходиш на лекар?Стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig
С. Алекс ,една приятелка направила странна статистика.Едното й дете е родено в четна година,а другото-в нечетна.Различен пол са.Като сравнявала и с на други нейни приятелки,в повечето случаи наистина било така.Ако и двете са родени в четна или нечетна година са еднополови.Ако е така,Дай Боже,на мен ми се пада да е мома:)Все на това се надявам,но....статистиката засега е на страната на младежите:)Ех,че ми е любопитно и на мен...
Към разбралите пола,на какъв ехограф Ви гледаха? 2 или 3Д??Влагалишен или коремен? Само за С.Алекс разбрах,че е била с влагалищен!

# 170
  • ГО
Аляска, моите деца са родени в четни години и за от различен пол.  Laughing
За мен март месец е много специален.
Децата ми са родени март, съпругът ми също празнува започването на бизнеса си (силно казано бизнес, по - скоро работата си) март. Женският празник, абе, празници да има!
Още другата седмица, живот и здраве, имаме 2 празника.

# 171
  • have faith and be patient ..
Аляска , и аз имам статистика ,малко е смешно ,  но моята се позовава на нагона Simple Smile Съдя по себе си и по познатите ми - ние си говорим за всичко ,включително и за това  Wink Ако бременната жена е много по -възбудена от колкото в нормално състояние (постоянно и се прави секс , има розови сънища постоянно ,често получава оргазъм докато спи и т.н. ) ражда девойка  Joy ,а ако желанието и е хич го няма или е много по-слабо от обикновено - е бременна с момче  hahaha Не знам дали има някаква закономерност ,или си е чиста хормонална  случайност , но това са моите наблюдения  bowuu

# 172
Добър ден и от мен  Hug

Честита Баба Марта. Бъдете живи и здрави. Леко бременеене на всички и леко раждане на финала!!

Нощни, отиди на лекар да те погледне. Нищо,че е събота, все ще намериш някъде дежурен гинеколог. Стискам палци да си добре  Praynig  Praynig  Praynig и  детенцето ти да се оправя по-скоро. Толкова  е гадно да те боли ухо  ooooh!

Мен пак ме подгони адска хрема, гърлобол и кихане до пръсване  ooooh! Направо ми писна вече  #2gunfire Вече месец и нещо се влача с тия пусти настинки  #Cussing out

Честито на всички, научили пола  newsm10. На мен нищо не ми казаха при последния преглед, а бях точно в 11 г.с. тогава. Следващият преглед ми е яак в 15г.с., ако всичко е наред разбира се. Тогава вече се надявам, че ще ми го кажат и на мен

Приятен ден момичета   bouquet

# 173
Честита БАБА МАРТА момичета Simple Smile
Пожелавам ви бели и слънчеви дни, изпълнени с много хубави новини и червени бузи от много усмивки, щастие и здраве Simple Smile

# 174
Добро утро!
Честита Баба Марта!

При мен нещата са същите, като снощи. Rolling Eyes Обилно на хартията, но пък ме успокоява това, че по бельото няма нищо, тоест е малко като количество. И не е светла кръв. Има малки съсиречета, но предвид, че се задържа във влагалището не ме изненадва. За сега не се знае причината за прокървяването. Правим каквото ни е по силите и се моля всичко да е наред!  Praynig Praynig Praynig
Снощи много се стреснах, когато видях, че е по-обилно отколкото беше следобед, но сега се чувствам съвсем спокойно, което е добре.

При мен се случи същото, което обясняваш , в 6-а седмица и понеже съм паника излязох от работа и при док. , изписа ми да си слагам утрогестан , не ходих на работа 5 дена  и си лежах в къщи  и всичко мина и сега съм ок. Надявам се, че и при теб не е нищо страшно и с малко почивка всичко ще отмине бързо и ще забравиш притесненията. Simple Smile

# 175
Момичета, излезнаха ми резултатите от бхс:

Риск за Даун            1 от 16000
Риск за Едуардс      1 от 100000
Риск за Патау          1 от 100000
Риск за Търнър        1 от 100000
Риск за Триплоидия 1 от 100000

РАРР-А МоМ   0,39 /част от медианата/
Free bCG МоМ  0,56 /част от медианата/
NT            1.1
NT MoM    0.68

Някой може ли да ми каже дали сойностите на РАРР-А и Free bCG са добри? Опитах се да намеря някакви референтни стойности, но не успях.

# 176
Честита Баба Марта Simple Smile
Честита Баба Марта!
Баба Марта с усмивка посрещни и мартеничка си вържи.
Нека тя със здраве те дари, с любов и нежност озари.
Щастливи и незабравими дни, много сбъднати мечти.

Камаче, Аз всяка година си избирам една и съща дата, днес се замислих дали да не избера някоя от датите на които съм на преглед, но реших да не изневерявам на себе си и пак си избрах 24 март Simple Smile последните години на тази дата времето е страхотно, надявам и тази да е така Simple Smile

Нощни, стискам палци да се оправяте по бързо с баткото 

Wickedly, напълно те разбирам за кихането. Аз съм така, но при мене алергия. Личната лекарка каза че имам най-вероятно алергичен ринит  #Cussing out И трябва да ходя сега и на алерголог Sad

Преди време бях питала, ама да питам пак, знаете ли добър алерголог в София?

# 177
alaskan summer, мен  ме гледаха с коремен Simple Smile
Wickedly, за тези хормони и аз нищо не намерих вчера. Док по-късно ми писа, че резултатите са ок. Моите са доста високи (над 1 са и двете, но не прочетох да е лошо да са под 1, така че споко)

# 178
Честита Баба Марта! Да сте здрави, весели и засмени!
От дните в март, традиционно си избрах 11-ти, тогава ми е РД
Нощни очи, дано детенце бързо се оправи и при теб зацапването отмине.
Аляска, мен ме гледаха с коремен, обикновен ехограф, когато докторката каза че се обзалага, че е момче – в 11 и 6 дни. На феталната нищо не ми казаха 11 и 3 дни. Мъж ми като чу, че е момче директно и каза – не е вярно, не виждате добре, аз момиче съм правил и приключи разговора Laughing, докторката умря от смях и каза, че на другият прегелед ще го разочарова отново Mr. Green. По това дето пише Алекс – момче ще е – по асексуална не съм се чувствала от първата бременност
Wickedly, не мога да комнетирам резултатите ти, на моят БХС освен тях пише и риск от ретардия на плода и риск от пееклампсия на база тея показатели, но няма референтни стойности. Предполагам няма нищо притеснително при теб, иначе биха ти казали, рисковете за тризомиите са ти повече от чудесно ниски
Цвети, като бях дете обиколих всички алерголози в София, по онова време много беше добър Мустаков-баща, сега знам че синът му е много добър и хвален, но не съм ходила лично при него. Ходенето като дете по алерголози ми стига за цял живот, така или иначе няма да ме излекуват, отказах се от тях
Кременка, до колкото знам при липса на усложнения и правилно предлежание няма проблем да се родят близнаци нормално, имам приятелка родила нормално близнаци без шеф даже. Някъде из форума тук съм засичала такава тема, може да се разровиш за повече информация. Ако и на мен ми попадне – ще ти пратя линк

Сдобихме се с количка втора ръка и ние – червена  - сега съм пъхнала целият текстил в пералнята и си гледам влюбено рамата Laughing. Първата покупка за беб номер 2 е на лице, на ред е столчето за кола. Планувала съм също читав бебефон, че предишният беше отвратилен, а ми беше много нужен. С него чувах всички бебета във околонстта и всички таксита. Случвало ми се е да скачам  нощем да успокоявам ревящо дете, а да се окаже, че Сами спи спокойно, но реве бебето на някои съседи.  ooooh! Някои има ли впечатления за читав бебефон

# 179
  • София
Еспа, похвали се каква е количката, де.  Flutter

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!  bg От дните в този месец си избрах 25 март- Благовещение.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт