Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията и препоръките за приема на витамини и хранителни добавки по време на бременност?
Какво представлява ин витро оплождането и какви са стъпките в процеса?
Какво е магнезий и защо се препоръчва по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията и препоръките за приема на витамини и хранителни добавки по време на бременност?
Събрани текстове: - Форумът съдържа различни мнения относно приема на витамини по време на бременност. Някои жени приемат само фолиева киселина, докато други изпитват гадене от витамини. Има и такива, които споделят положителен опит с определени витамини, като Пренатал или Pregnacaре. Важно е да се консултирате с лекар, за да изберете подходящите витамини за вас и вашето бебе. - Приемът на витамини и хранителни добавки по време на бременност трябва да бъде консултиран с лекар. Важно е да се избягват витамини, които предизвикват неразположение, както и да се следва инструкциите за прием, предоставени от лекаря.
-
Какво представлява ин витро оплождането и какви са стъпките в процеса?
Ин витро оплождането (IVF) е асистирана репродуктивна техника, която включва комбиниране на сперматозоиди и яйцеклетки извън тялото на жената, последвано от трансплантация на получения ембрион в матката. Процесът включва хормонална стимулация на яйчниците, извличане на яйцеклетките, оплождане in vitro и ембриотрансфер.
-
Какво е магнезий и защо се препоръчва по време на бременност?
-
Как се приготвя домашен картофен чипс и какви подправки могат да се използват?
-
Как се извършва нухалната прозрачност и какви са нормалните стойности?
много етъпо, кръвното ми вчера беше 90/60, а иначе съм си с нормално кръвно. но аз не мога да спя и това допълнително влошава положението. ставам да пишкам през 3 ч., такова чудо не ми се е случвало никога. има ли някой друг като мен?
), аз не съм с обърната матка, но въпреки това и при мен в 10 г.с. с коремен ехограф дори не се виждаше бебе, само някаква неясна неизмерима маса...
Увеличаването на диоптъра наистина не е критерий за състоянието на ретината и очните дъна.
Но откакто започнах да правя упражнения нещата се закрепиха и даже посмъкнах диоптри и очилата са ми без цилиндър за астегматизма.
Всички тук ще сме добре и ще си имаме сладки, спокойни и за в бъдеще послушни деца(ей за това съм голяма оптимистка) 

. Другото, което се сещам е климатик, но стаята е твърде малка и тоя климатик имам чувството, че не е много полезен за детска стая, все пак това е малка стая и не си представям какво ще е постоянно да ми духа климатик в главата

Сетих се, че точно тази рецепта я нямам в блога, като се поосвестя ще направя и снимам за там. Позарязала съм това хоби от както забраменеях за жалост
Мисля на 04.03 да го обсъдя с докито
. Та сега имам друг въпрос към вас. Дали знаете някоя добра марка конвектори, от които вие сте доволни или сте чували. Извинете,че така досаждам, но сега само това ми е в главата