Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 909
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
alaskan Да ти е живо и здраво мъжлето и да се обичате все така, както до сега   bouquet

matsutka Аз съм ти кака, била съм в горните курсове по това време Simple Smile Мисля че съм била втори или трети курс тогава  Simple Smile Че и моята специалност си била Simple Smile Спомням си като ходехме на практика в Нестеле, колко много ядохме шоколади, вафли, бисквити, керкери и въпреки това си седях слабичка, а не като сега, все се ограничавам и все съм си дундичка  Laughing  hahaha Ама едно е да си 16-17-18 години, друго си е на 31 вече  #Crazy Имам една съученичка, която казваше на времето едно думи на нейна позната " Що се мъчим да отслабвам, като все съм гладна. По добре да си хубавеея, така или иначе ще умра гладна и дебела" Много се смях  Joy

ООО, вие сте ходили в Нестле, браво, ние ходихме в Анимекс там на надлез Надежда, но пак се счупвахме да ядем. Аз не съм много по сладкото и там винаги ми миришеше много, ама адски тежко и се наяждах само от миризмата. Нжоооо, това не ми пречеше да изяждам огромни количества троен лешник, че не беше толкова сладък  Mr. Green
Може и да сме се засичали 100% ММ беше паралелка месо 3 курс, когато аз бях първи 2000г

Оооо, значи ти си съвсем по мъничка от мен  Laughing Аз 2001 завърших, може би мъжа ти е колкото мен Simple Smile Ако е колкото мен, помня че курса с месото имаха само две момичета и момчетата си ги пазиха, като бисерчета Simple Smile Бяха и доста щури, и момичетата им бяха щури, малко мъжкарани  Laughing  И само се дразнехме, ние в Нестле, те в Тандем и т.н, а другата паралелка в Дарко, на тях завиждах най-много, защото обожавам сладолед  Crazy На нас стажа ни беше в Анимекс и там работих 7 години и там срещнах моето мъжленце  hahaha

# 646
  • София
alaskan Да ти е живо и здраво мъжлето и да се обичате все така, както до сега   bouquet

matsutka Аз съм ти кака, била съм в горните курсове по това време Simple Smile Мисля че съм била втори или трети курс тогава  Simple Smile Че и моята специалност си била Simple Smile Спомням си като ходехме на практика в Нестеле, колко много ядохме шоколади, вафли, бисквити, керкери и въпреки това си седях слабичка, а не като сега, все се ограничавам и все съм си дундичка  Laughing  hahaha Ама едно е да си 16-17-18 години, друго си е на 31 вече  #Crazy Имам една съученичка, която казваше на времето едно думи на нейна позната " Що се мъчим да отслабвам, като все съм гладна. По добре да си хубавеея, така или иначе ще умра гладна и дебела" Много се смях  Joy

ООО, вие сте ходили в Нестле, браво, ние ходихме в Анимекс там на надлез Надежда, но пак се счупвахме да ядем. Аз не съм много по сладкото и там винаги ми миришеше много, ама адски тежко и се наяждах само от миризмата. Нжоооо, това не ми пречеше да изяждам огромни количества троен лешник, че не беше толкова сладък  Mr. Green
Може и да сме се засичали 100% ММ беше паралелка месо 3 курс, когато аз бях първи 2000г

Оооо, значи ти си съвсем по мъничка от мен  Laughing Аз 2001 завърших, може би мъжа ти е колкото мен Simple Smile Ако е колкото мен, помня че курса с месото имаха само две момичета и момчетата си ги пазиха, като бисерчета Simple Smile Бяха и доста щури, и момичетата им бяха щури, малко мъжкарани  Laughing  И само се дразнехме, ние в Нестле, те в Тандем и т.н, а другата паралелка в Дарко, на тях завиждах най-много, защото обожавам сладолед  Crazy На нас стажа ни беше в Анимекс и там работих 7 години и там срещнах моето мъжленце  hahaha
ММ е 82 набор. Наистина имаха мисля, че 3 момичета бяха. Валя, Антония и другата не си я спомням, може и да се бъркам. Валя беше доста пълничка. Бяха дивички, да  Mr. Green

# 647

ММ е 82 набор. Наистина имаха мисля, че 3 момичета бяха. Валя, Антония и другата не си я спомням, може и да се бъркам. Валя беше доста пълничка. Бяха дивички, да  Mr. Green

определено съм учила с твоя мъж, и аз съм 82 Simple Smile Леле, колко е малък наистина света  Laughing И аз си спомням, че едното девойче беше пълничко.

# 648
  • София
Цвети, няма как да не го знаеш, беше единственият луд, който идваше с мотор на училище и паркираше в двора. Правеха номера на тоя по математика с трабантчето, не си спомням името му  Mr. Green

# 649
  • гр.Варна
jana,в Майчин дом ли прави БХС-то?Където и да го направиш,всички проби отиват в лабораторията на Св.Марина.не знам има ли смисъл.Направи си по-натам изследване за интегриран риск.На теб как ти е нухалната и хормона free bCG?
Цвети,матсутка,чудя се до къде ли ще стигнете в разпитването си newsm78 newsm78 Joy Joy
Еспа,имаш невероятен блог!Чудя се какво да спретна за родителите ми,които ще идват в неделя на гости и си мислех да "открадна" някоя идейка от там:)Преди беше писала и за увлечението си по фотографията:)Би ли споделила някои фотоси?Simple Smile Hug Hug

# 650
Ох, ами аз по принцип помня като слон, и като искат да питат нещо съучениците ми и са го забравили и ме питат мен, ама ето на, не помня за момче с мотор  newsm78 Или поне сега се опитвам да си спомня. Ама тоя по математика, голям алкохолик беше, и с него мисля че си пийваха биричка  Mr. Green и все пак, пак не сме били толкова луди и не сме се държали с неуважение към учителите, както е сега Sad Ако знаеш зад едната сграда тренирахме по физическо, отзад е и работилницата на Хенри Форд сегашно, тогава се казваше Вилхелм Пик и като играехме я на волейбол, я на нещо друго, момчетата от това училище се събираха и само ни усвиркваха и ни подхвърляха разни мръсни изказвания. Те нали милите нямат и едно девойче, дори и за цвят  Mr. Green Понякога ми се ще пак да съм си на училище, ама ....

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 15:55 от Цветелина Костадинова

# 651
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Оспамихме темата, дай да спираме, че не са длъжни момичетата да ни четат. Извинете ни, мацки!  Hug

# 652
Сори, мацкиииии  Hug  smihesorry  newsm20

# 653
яна (или жана?), това си го водят рисково Sad предполагам, че ще ти препоръчат да направиш и втория БХС и ако и той е лош тогава амнио. поне така процедират обикновено.

ваничка, дано е само превенция!

цвети, марков ми измери гънката. във вторник с бхс-то пак при него ще тичам, за да го мъдрим по-нататък. днес ще ходя до токуда и мнооого се надявам да хвана моята лекарка там, ама да видим дали ще е на смяна.

ама защо ще спирате, на мен ми беше интересно да чета за учителя по математика Mr. Green

после ще ви разправям затова как се запознахме с мм, от сутринта се каня, ама пусто много съм многословна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 654
Момичета връщам се от ФМ...всичко е наред, НГ е 1,38, има си носна костица, коремна кухина, пикочен мехур,пери крачета, ръчички и е 6,5 см, вече сме 13 гс. Поолекна ми, че както се бях притеснила за това зацапване, беше ме свил и корема чак. Докторката каза, че не вижда причина за това зацапване, нямало отлепвания, може да е от ниската плацента..... А и ще си имам още едно МОМЧЕНЦЕ   love001, то беше голямо въртене и кръстосване на краката, ама поедно време ги вдигна и двете крачета и му се видя много ясно, пилето  smile3521. Дадох кръв и за БХС, и сега ще стискам палци и там всичко да е нормално.
Това е от мен сега отивам да поспя, че довечера пак нощна смяна smile3507
А само да добавя за реакцията на ММ, това му беше първата среща с бебчо, като го видя на екрана, направо онемя, през цялото време не продума нищичко, на излизане от кабинета се разплака и каза само...Жените сте голяма работа....край на цитата  newsm03

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 16:08 от tigar4e

# 655
Еспа, чак сега отворих твоя блог и установих, че аз вече съм го разглеждала и даже съм правила нещо - Нутела мъфини. Много добри Simple Smile, особено за унищожител на сладко като мен Blush
Наистина има страхотни неща - БРАВО!

# 656
да направиха ми повторни изследвания още днес и това също ме притеснява сега съм в 14с и 4 дни а късния БХС не се ли прави в 16-19 седмица?Според ехографа съм в 15с и 6 дни

# 657
На мен от кабинета на д-р Даскалов - Пловдив ми казаха, че късна ФМ се прави 19-20 седмица  Peace

# 658
да направиха ми повторни изследвания още днес и това също ме притеснява сега съм в 14с и 4 дни а късния БХС не се ли прави в 16-19 седмица?Според ехографа съм в 15с и 6 дни

jana 1, то ранният БХС се прави най-късно до 13с.6д. , а излиза, че ти си две седмици напред. Ако поразсъждавам малко логично (защото не съм лекар и само предполагам...), но според мен е много възможно резултатите да са лоши, защото правиш самото изледване твърде късно и според мен данните вече са изключително подвеждащи  newsm78 . Аз като правих моето БХС бях в 13с1д и доктора, който ми прави ехографските измервания ми каза, че най-добре е да се иде в 12 седмица. Тогава резултатите били най-точни. И изрично ми каза, че след 13с и 6д изобщо няма смисъл от замерването на тая нухална транслуценция, защото тогава вече резултата няма да е показателен. За съжаление не помня как се казваше този доктор  newsm78 . Правих си изследванията в майчин дом София. Този доктор беше доцент по фетална анатомия. Ех, много съм застреляна  smile3512 .... не мога да се сетя за името

# 659

jana 1, то ранният БХС се прави най-късно до 13с.6д. , а излиза, че ти си две седмици напред. Ако поразсъждавам малко логично (защото не съм лекар и само предполагам...), но според мен е много възможно резултатите да са лоши, защото правиш самото изледване твърде късно и според мен данните вече са изключително подвеждащи  newsm78 . Аз като правих моето БХС бях в 13с1д и доктора, който ми прави ехографските измервания ми каза, че най-добре е да се иде в 12 седмица. Тогава резултатите били най-точни. И изрично ми каза, че след 13с и 6д изобщо няма смисъл от замерването на тая нухална транслуценция, защото тогава вече резултата няма да е показателен. За съжаление не помня как се казваше този доктор  newsm78 . Правих си изследванията в майчин дом София. Този доктор беше доцент по фетална анатомия. Ех, много съм застреляна  smile3512 .... не мога да се сетя за името

На мен ранния скрининг ми го правиха 11с 4дни от там са резултатите,а сега 14с 4 дни ми правят късния БХС а ми се струва рано за късен БХС.

Общи условия

Активация на акаунт