Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 909
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • гр.Варна
jana 1,наистина ми се струва,че лекарят ти е избързал с вторият скрининг.А кой лекар ти го препоръча,ако не е тайна? newsm78 newsm78

# 661
Хайде да се отчета и аз - вече излезе БХС-то. Комбинираният риск е 1:2600. Това си е добре в сравнение - биохимичният е 1:370. Но нухалната транслуценция е 1.02 та предполагам затова е добрият комбиниран резултат. Другата събота съм на консултация с генетик, че влиза в пакета на Фемина, а на 25-ти на моята докторка.

А за ММ, нашата история не е от най-романтичните - запознахме се на опашката на университета. Буквално беше първият човек от специалността, с който се запознах. Метнах му око веднага, че беше с дълга коса (явно метълите в темата сме доста \m/) Една година се дебнахме и на един 8-ми декември се събрахме. И така вече 13-та година. От 4 сме женени. И сега чакаме да си гушкаме една пухкавелка (ако прилича на нас двамата едва ли ще е сред най-слабите).

jana1, elch: стискам най-силно палци резултатите да са само статистически "лоши".

цвети, matsutka - застреляхте ме, то бива, бива ама чак толкова малък свят  Grinning.

еспа - отдавна съм фен на блога, риспект!

# 662
Халачева от Майчин дом.При нея бях на ЖК и с първата бременност и реших и сега да се запиша при нея но нещо май започвам да съжалявам имам чувството че този път нещо ме претупва на бързо колкото да мине прегледа.

# 663
Lovebug, ама защо реши, че детето ти ще е пухкавелка?  Joy Кумовете ми са доста якички, а малката им принцеска, си е добре, не е дебело детето, нито слабо, ама е малко злояда, не ще да яде много, но пък е такава кукличка. Племенника ми имаше период в които приличаше на човечето на Мишелин, толкова беше пухкав и сладък  hahaha А сега е скелетче, сега е само красив Simple Smile

Момичета, днес чистих вкъщи и кръста още не може да ми мине Sad По принцип мразя да чистя с прахосмукачка, а сега още повече Sad Това приведено стоене, ме убива, само като седя не ме боли, но стана ли, се почва Sad Кога спира тази болка в този таз? Прочетох че някоя от вас е писала за измерването на таза, кога се прави това измерване?

# 664
alaskan summer ако не греша ти ще правиш амниоцентеза към кои лекар се ориентира,в софия ли ще я правиш на мен ми казаха че може да се направи и в майчин дом варна?
 Започвам да се чудя ако се наложи да правя амниоцентеза дал да е в Варна или София?

# 665
Ами гледайки родата (и нас си) все сме гладни и дебели Sunglasses. А ако е злоядо ще ме хвърли съвсем в съмнение дали това дете е наше.  Joy Иначе да е живо и здраво, пък за килата ще му мислим как ще ги държим здравословни.

# 666
 matsutka, alaskan, Нощни очи много интересни истории имате                                                     Елч според мен отиди и на още едно мнение и най-добрия лекар греши ,не се притеснявай всичко ще е наред                                                                                                                           

# 667
matsutka, кога си завършила музикалната академия? Колежка си ми,само че по друга специалност.  Mr. Green

Много хубави истории имате.Обичайте се. Hug На мен и моят приятел скоро ни предстои сватба.Той каза,че иска да се оженим и всичко да си е както си му е реда,но и аз както всички романтични жени чакам официално предложение още.И той знае ,че съм такава.Дано се престраши. Laughing Laughing Малко няма да е изненада,но си е друго като го има предложението.  Mr. Green

# 668
И аз повече ви чета, по -малко пиша, но тази вечер ме е хванала музата за писане Simple Smile
eli_t тъкмо мятам спанака във фурната и сядам да благодаря за рецептата  Hug
Еспа - блогът ти е страхотен   bouquet  Скоро смятам да почвам и с твоите рецепти. Хвърлих око на сладоледа с капини и тия дни ще потърся хубави пловоде , че сигурно ще го сънувам  Crazy

Относно второто БХС, на мен ми казаха, че е по желание , понеже резултатите ми бяха сравнително добри , но въпреки това записах час. Д-р Въжева(генетик)  от Фемина ме посъветва, че най- добре е да го направя около 16 седмица. Живот и здраве съм записала час чак за 25.03 . Но тайничко се надявам докато ме гледат с екографа, да потвърдят и пола. Миналия път Цолова каза,че е рано и не е сигурно , но мисли, че е мъж и сега ММ е полудял и чака потвърждение #Crazy Макар че мисля , че и мома няма да върне  Laughing
Стискам палци на всички момичета , на които им предстои амниоцентеза и пожелавам само положителни новини след нея  Praynig

# 669
  • София
matsutka, кога си завършила музикалната академия? Колежка си ми,само че по друга специалност.  Mr. Green

Много хубави истории имате.Обичайте се. Hug На мен и моят приятел скоро ни предстои сватба.Той каза,че иска да се оженим и всичко да си е както си му е реда,но и аз както всички романтични жени чакам официално предложение още.И той знае ,че съм такава.Дано се престраши. Laughing Laughing Малко няма да е изненада,но си е друго като го има предложението.  Mr. Green
Завърших 2007 или 2008, вече наистина нямам спомен, а и цифри не помня. Завърших с оперно пеене. Ти с каква специалност си?
Колибри, ейх тоя спанак! Супер, аз приключих най-сетне със спаначената супа, че 3 дни я ядем с ММ. Готва като за казарма  Mr. Green

# 670
Жана, 15г.с.+6 дни означава, че си в края на 16 седмица, така че точно сега се прави втори БХС...
Цвети, на мен и двата пъти досега на ЖК са ми мерили таза...

# 671
Момичета, днес ходих за изследване за ТСХ и ФТ4 и ето стойностите:
ТСХ: 2.430   mIU/l
ФТ4: 18.66   pmol/l
ТСХ малко ме плаши, още в понеделник ще се обадя за час при Начев, но ако няма близките няколко дни, ще се чуя и с него, ако трябва да отида без час, че се притесних за тоя ТСХ  Weary И сега съвсем искам да е момиче, след като прочетох, че е проблем за момчетата  smile3518
Само да кажа че преди да забременея ТСХ, беше 1,16, беше добре, ама сега, нещо не ми харесва Sad

Последна редакция: пт, 14 мар 2014, 23:36 от Цветелина Костадинова

# 672
Добра вечер!

Страшно хубави и интересни романтични истории сте разказали! Heart Eyes
Аляска, да ти е жив и здрав мъжът nbirthday, много да се обичате, от поста ти такава любов лъха Heart Eyes
Елч, как мина при АГ то? Как си? Чакам освен това с нетърпение историята дето обеща за това как сте се запознали с мъж ти. А моят все още е с дълга коса, но вече без мотор, слава богу, все умирах от притеснение.
Цвети, не се тревожи излишно, дано Начев те ускопокои
Благодаря на всички за милите думи за блога ми, радвам се, че ви е допаднал Hug
Аляска, питаше за мои снимки - всички снимки в блога са мои, тук има още http://www.flickr.com/photos/58418651@N06/sets/72157642358648033/ снимам предимно храна, детето, семейството и приятели, но най-вече детето. Сега точа зъби на бебо като се роди.

Аз съм със зверски главобол, направо до повръщане го докарах. Имам и леки болки ниско долу в корема и в срамната кост. Мрън! Отивам да лягам исках още да пиша като че ли, но в момента трудно формулирам мисъл в изречение.  Laughing

Лека нощ!

# 673
Еспа, ти освен всичко си и страхотен фотограф Simple Smile Ако не е тайна, и не се занимаваш с това като професия, замисляла ли си се да го направиш, като професия? Възхищавам се на такова творчество Simple Smile И цветовете и сенките и т.н, всичко е толкова добре направено Simple Smile Браво  newsm74 А Сами е голям сладур Simple Smile Мисля че всички момиченца, в това число и аз  Embarassed му завиждат за косата Simple Smile Обожавам такива чупливи косици Simple Smile Ама аз не съм улучила такава коса, за мое съжаление  Wink

# 674
  • Пазарджик
Аляска, за тромбоцитно-левкоцитни агрегати не съм чувала да се правят някъде освен в Плевен. А доц.Конова много рядко отговоря на мейли, за съжаление. Аз с предната бременност ходех да си правя тромбоцитно-левкоцитни агрегати и след 5-ти месец почнаха контракции, наложи се повече да лежа и да не мога да пътувам, имах запазен час за Конова и си го отмених, тя ми се обади по телефона и ми каза да запазя дозата на фракси и аспирин постоянна до края, както се бяхме уточнили последния месец, без да правя повече изследвания и така си изкарах до 9-ти месец + 2-3 инжекции и след раждане. Мисля, че и много други жени са на еднакви дозировки през цялата бременност и не си ги сменят и не се изследват текущо. Естествено е, че е по-хубаво да се прави, но и не винаги може да се пътува по време на бременност, всеки си преценява рисковете. Аз сега си следвам дозировката от нейната терапия от предната бременност и дано всичко е наред.  Praynig Доно и при теб всичко е наред и да не се притесняваш излишно.  Praynig Хубаво е да се прави и доплер за кръвоснабдяване на плацентата, дава добра информация за кръвотока към бебо, ехографските изследвания дали отговаря на седмиците също са показател, стискам ти палци! Дано съм ти била полезна, аз с дъщеря ми бях много стриктна по отношение на терапията, много се страхувах, след това много се чудех доколко всичко е трябвало да се прави, доколко е презастраховане, все още не мога да отговоря, сега не направих вливанията на имуновенин и интралипид, но фракси и аспирин вземам.

Много романтични истории разказвате, много е уютно в темата!  Grinning loveuuu

Общи условия

Активация на акаунт