Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 31 120
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
Рали, магнезия го взимам под формата на Магнерич - 1 таблетка дневно. Внимава се да е минимум 4 часа след хормона и поне два часа разлика да има с желязото, в случай, че приемаш такова  Peace

Благодаря ви момичета за подкрепата, май все пак ще чакам 4 март, щото вече 4 пъти съм ходила на ултразвук и малко ме притеснява броя на прегледите с него. Досега винаги съм гледана с коремен...моята докторка не е фен на гледането с вагинален в начална бременност, затова от 6 седмица си ме гледа с коремен. Караше ме да пълня мехура в началото за да се види, последно ходих преди две седмици и си се виждаше нормално дори да не е пълен мехура  Hug

# 91
  • София
Аз имам толкова силно желание да е момиче, че май направо си го предчувствам. Миналия път не съм имала такива натрапчиви мисли като сега за момиченце.
сега си правя втора партида чипс, ама нещо не ми се получи като вчера. Нещо не мога да го опека равномерно.
Елч, чете се Мацутка, ама голяма сложнотия, май ще го сменя  Mr. Green
Ние пия фолиева, защото имам във витамините, а и в закуската, която ям също има. С предната бременност също не съм пила.
Аз пък се съмнявам да успеят и на другия преглед с коремен да ме гледат.
Пола предния път ми го казаха в 17 г.с., но братовчед ми, който е детски уролог и ходих да видим бебчето при него, тогава ми позна още в 14 г.с.. Сега пак ме вика да ходим да гледаме бебето и само ме подканя да ходя да гледаме пола и се бъзика с мен  Mr. Green Ама все пак е още рано според мен.
Брейй днес още не ме е заболял корема, чак се учудвам.  Shocked
Ади, твойта докторка може да не е фен, ама като й дойде някоя с обърната матка, няма как да гледа по друг начин. Миналия път тръгна да гледа с коремен, бях в 10 г.с. и гледа гледа и ми вика ама ти не си в 10 г.с., много е малко бебчето, ама се усети и направо с вагинален ме погледна пак.

# 92
  • ГО
Това за шапката, както казах, е за да излезе бебето с главата напред.  Peace

alaskan summer, моят доктор ми каза, в момента в който разбереш, че си бременна, спираш всякакви женски форуми и ако може всякакви контакти с жени.  hahaha
Вика, чудя се и се мая, как може, жена, да говори пълни глупости на бременна, която сега е много уязвима. Всеки чул, недоразбрал, говори.
Това ми го каза по повод на въпроса ми, дали е 1 бебето, защото няколко познати ми викаха, че понеже ми е 3-4 бременност, било много вероятно да съм бременна с повече от 1.  ooooh!

# 93
Ади, твойта докторка може да не е фен, ама като й дойде някоя с обърната матка, няма как да гледа по друг начин.

Предполагам, че ако бях с обърната матка нямаше да има избор...

# 94
  • София
Ади, твойта докторка може да не е фен, ама като й дойде някоя с обърната матка, няма как да гледа по друг начин.

Предполагам, че ако бях с обърната матка нямаше да има избор...
със сигурност  Mr. Green

# 95
kama4e благодаря за новата тема  Hug

# 96
Рали аз имам проблем с очите, и при всички случаи ще е секцио, но вече съм си наумила да купувам шапка, така че това ще е първата покупка Joy Joy Joy

А това за многото чете и ровене май наистина е и в наша вреда. Като чета какви проблеми и усложнения могат да се получат и почваме да си внушаваме че имаме какво ли не. За това съм се ограничила с темичката тук, за да се разтоварвам с вас, и не се ровя за нищо допълнително, пък каквото стане....

# 97
Добър ден, момичета  bowuu

1 ден ме нямаше и снощи като се прибрах, започнах да ви чета от старата темичка. НЕ се справих  #Crazy Просто заспах. Днес сутринта от 9:30 продължих да чета, та с 300 зора, чак сега стигнах до етапа с писането на нов отговор. Направо ми взехте акъла този път, но от друга страна така като сме по-активни ми е много приятно  Flutter
Вчера бях на бхс и сега си чакам резултатите. Надявам се,че всичко ще е наред. Нухалната транслуценция ми е 1,1мм при големина на плода 65,35мм в 12 г.с и 5д. Докторът, който ми ги измери не беше много словоохотлив и нищо не каза, само нещо измънка #2gunfire Но само чакам да излязат резултатите от бхс и ще звънна на моята аг да споделя резултатите и да ми даде отговор на всички въпроси  Wink Доколкото изчетох нещата за тия нухални транслуценции, моята си е съвсем в норма.

Окончателно забравих всичко, за което исках да пиша  newsm78 

Значи най-добре да се включа пак по-късно, като ми дойде музата  Sunglasses

Успешен ден момичета   bouquet

# 98
Ади, желязо май не приемам, но Л-тироксин да, значи да внимавам да минат поне 4 часа след него, за да го взимам?

kama4e
, все неможех да се сетя, защо пък точно шапка.  Simple Smile

И аз ще купя първо шапка живот и здраве, бих искала да родя нормално ако мога.

flapper, аз също освен в темата тук и групичката във фейсбук не чета нищо странично. Миналия път при неуспешната бременност, четох за мисед аборт, кухо яйце въобразявах си, че ще имам проблем. Е наистина имаше! Гледам ако нещо ме притеснява да попитам тук  Simple Smile!

Някой беше споменал за главоболието, моето продължава с пълна сила  Sad.  Започвам да си мисля, че понеже винаги съм била с кръвно 90/60, откакто съм бременна съм съм 110/70 или 80 може това да е причината. Повръщането мина, но имам гадене, гърдите ме болят, вие ми се свят.

# 99
 Hug запис в темаата

# 100
Ади, желязо май не приемам, но Л-тироксин да, значи да внимавам да минат поне 4 часа след него, за да го взимам?

4 часа след хормона можеш да вземеш магнезия иначе пречи на усвояването на хормона. Тъй рече Начев Simple Smile

# 101
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!  Hug

Най-сетне съм си у дома и що-годе на крак. Все още се чувствам все едно ме е блъснал автобус, но се надявам скоро да се освестя. Довечера съм на боуен процедура и се надявам да ме повдигне малко.  Crazy
Аз също съм свалила килограми. Днес се теглих и съм минус 3 килограма. Но не се учудвам, една седмица почти не съм яла.

Камъче, благодаря, че си се погрижила за новата тема!  Hug Ще ти пратя на ЛС данните на две мами, които искаха да ги добавя, но аз не сколасах.

Старата тема не съм я дочитала, само новата наваксах набързо.

Цветелина, в нахута, бобовите, лещата, в бадемите,  има много добро съдържание на протеини. Би могла да пробваш да си хапваш. Peace В комбинация с пълнозърнести храни се получава супер.

matsutka, благодаря, че питаш!  Hug

Цветенце, ндявам се миомата да не създава проблеми.

flapper, какъв е проблема с очитет ти, че да налага секцио?  newsm78

Добре дошли на всички нови мами!  Hug

Честито на разбралите пола.  Heart Eyes
Аз за момента се колебая искам ли да знам преди раждането.  Thinking

# 102

flapper, какъв е проблема с очитет ти, че да налага секцио?  newsm78

Аз съм късогледа, с голям диоптър и има опасност за отлепяне на ретината при напъване, за това секциото е по медицински причини Grinning

# 103
  • ул. "Мечтание"

flapper, какъв е проблема с очитет ти, че да налага секцио?  newsm78

Аз съм късогледа, с голям диоптър и има опасност за отлепяне на ретината при напъване, за това секциото е по медицински причини Grinning

Със самата ретина имаш ли открити проблеми до сега? Thinking  Rolling Eyes

Аз съм с минус 6,5-7,5 диоптъра късогледа и с астегматизъм. Това, което и двата пъти сме следили са очните дъна и как е ретината. До сега не съм имала проблеми с това!  Peace Ходи се на очен преглед, мисля в осми месец.
Вярно е, че първото ми раждане беше секцио, но не заради очите. Втория път си родих нормално без проблеми.

# 104
  • София
Не че искам да увещавам някого и да съм настроена против секциото, но просто споделям. Моя позната роди второто си дете на 38г. Първото е тогава беше на 18, родено секцио. Жената е с 9 диоптъра късогледство. Роди нормално без усложнения.  Peace
Има 2 приятелки с по 3-4 диоптъра, които направо си ми казаха, че това с диоптрите им е дошло като оправдание, защото ги е било страх да раждат нормално.
Пак казвам, това са просто примери и исках да ги споделя, всеки си има право на мнение и решава за себе си.

Общи условия

Активация на акаунт