Баба Марта мартениците закичи,какво ли ще е септемврийското мъниче!

• 30 963
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Привет,
И мен много ме дразнят миризми. По принцип винаги съм била изключително чувствителна, но сега има моменти, в които е нетърпимо.
По повод хапването, опитвам се да го карам по- леко и аз, обаче ММ като седне да хапва и понякога не издържам. Все още не мога да ям месо, а сами при вида на майонеза и тичам в банята.

# 496
Kama4e, и аз съм на спаначена диета тия дни  Crazy . През деня като прегладнея на работа, хапвам банани и някакви гадни солети (отвреме-навреме), а вечер, след супата, хапвам 2 портокала. ММ е купил 5кг. портокали, нямам представа откъде ги е намерил, но това са най-сладките портокали на света  Crazy

Agness, аз майонеза много мразя по принцип, само като я споменаваш и ми става гадно  Close

Преди да забременея ММ ме наричаше "захарното чудовище"  Embarassed . Ако 1 ден не хапна сладко и направо умирам. А сега, откакто съм бременна, да не видя сладко  newsm78 . Много рядко хапвам шоколад и то, само заради много ниското кръвно  #Crazy . Иначе на месо никога не съм налитала, но ако трябваше да ям месо, винаги предпочитах пилешко, а сега, пилешкото ми мирише на лекарства и изобщо не искам и да го погледна. Но нали трябва да ядем все пак месо, та пробвах заешко, пуешко, свинско, телешко... не ми понасят, никога не съм ги обичала. Единственото, което понясям е свинско или телешко, но под формата на кайма  Wink . Така че сега си меля месо и си правя кайма и хапвам кюфтена на скара   chef
Ох, нещо се отпеснах пак  Whistling

До по-късно   bouquet

# 497
Аз смятам да си направя един таратор сега. На работа съм, ама какво от това  Mr. Green
Така ми се е вдигнало всичко, че съм на ръба да върна. Вместо да намалява, гаденето се усилва  Sick

# 498
Благодаря за отговорите момичета, но явно само дето се зарадвах, че всичко е наред Sad Днес получих обилно кафяво течение. Било заради гъбичната и бактериална инфекция. Ходих в спешното, те ми казаха, че нямали гинеколози и трябва да отида в хирургиите, отидох там, прегледаха ме и казаха, че бебчето е добре, но трябва вместо да влизам в болница да си стоя две седмици вкъщи и да си пия Утрогестана и Но шпа-то. После се оказа, че нямам лична амбулаторна карта и трябва да си изкарам от личната лекарка и пак да ходя до гинеколога да ми напише болнични ! Ужас просто! Стискайте палци, като разбере сега работодателя ми да не ме и уволни Sad

# 499
Благодаря за отговорите момичета, но явно само дето се зарадвах, че всичко е наред Sad Днес получих обилно кафяво течение. Било заради гъбичната и бактериална инфекция. Ходих в спешното, те ми казаха, че нямали гинеколози и трябва да отида в хирургиите, отидох там, прегледаха ме и казаха, че бебчето е добре, но трябва вместо да влизам в болница да си стоя две седмици вкъщи и да си пия Утрогестана и Но шпа-то. После се оказа, че нямам лична амбулаторна карта и трябва да си изкарам от личната лекарка и пак да ходя до гинеколога да ми напише болнични ! Ужас просто! Стискайте палци, като разбере сега работодателя ми да не ме и уволни Sad

Стискам палци  Praynig . Гледай сега само да се оправиш! Работодателя не го мисли. Той няма законово право да те уволни, щом си бременна. Ако се опита или те кара да потписваш нещо, откажи! Чувала съм за работодатели, които карат бременните си работнички да пускат молба за напускане. Няма право на това. Не се притеснявай да му откажеш! Важното е само да не подписваш нищо!

Оправяй се бързо  Hug

# 500
Благодаря много Simple Smile Взех си безалкохолна биричка и цаца за успокоение... и барни за десерт!

# 501
  • ул. "Мечтание"
Ей, тая Марта... луда жена!  hahaha Joy Вчера вя и фуча, днес слънце и топло. Simple Smile

На мен обаче нещо не ми е много слънчево. Чувствам се много изморена и отпаднала. Цял ден се чудя само къде да поседна или полегна, трудно ми е да се съсредоточа.  Tired

МуциМ, дано не е нищо сериозно!  Praynig И дано нямаш проблеми в работата.

# 502
Wickedly, преправих малко твоята рецепта за ориз със спанак, че и пълнени чушки съм сготвила и се притесних да не ми се дръпнат много очите  Mr. Green ееееееееееееееха, колко е вкусно, сега точно го хапвам Simple Smile така че благодаря, че писа за тази рецепта - както казах, за първи път в живота ми се дояде това нещо   bouquet
ПП. Докато успея да публикувам поста си изядох порцията и отивам за нова Simple Smile

MuciM, ако си на постоянен трудов договор работодателят има право да те уволни само с разрешение на Инспекция по труда - така че внимавай какво подписваш ако ти даде нещо.

# 503
Нощни, и аз съм така. вчера бях крива, а днес ми е толкова скучно, че нищо не ми се попипва. скучна съм си сама на себе си чак. Щом започвам втора книга от сутринта смятай. ще взема да отворя наталната карта да видим какво ни мъчи  Laughing Laughing Laughing

ели, завидях за пълнените чушки. от една седмица са ми влезли в главата и все не мога да открия хубави чушки Simple Smile

аз си бях избрала днешния ден. вярно, студеничкък е, но пък е много слънчев и съм доволна. миналата година на деня ми валя сняг цял ден Laughing

# 504
Елч, не знам от къде си, но на Женсия пазар в София се намират страхотни неща
Скрит текст:
преди седмица дори и грозде имаше, а цените не са високи според мен. Ние с ММ ходим към края на деня, когато са останали по-малко неща по сергиите - струва ми се, че са останали най-добрите, защото са тези, които през деня са били най-отпред Simple Smile и мога да огледам какво ще ми сложат... та аз от там си взех чушки в събота Simple Smile

# 505
Момичета, аз ще ви задам един малко глупав въпрос обаче трябва да попитам някой Simple Smile!  
Аз съм в 12 г.с, лекаря казва, че бебо върви със седмица напред.  По принцип имах страшно гадене, ставаше ми лошо, чувствах се изморена. Обаче от два дни нито ми се гади, нито се изморявам, напротив чувствам се много добре. Започнах да си хапвам, не ме боли корем, от време на време кръста. Само гърдите продължават да ме боля. Започнах да се притеснявам, дали всичко е наред, че така изведнъж спряха кофти симтомите. Аз си мислех сякаш, че това ще стане малко, по-малко, но ....... В четвъртък съм на лекар, обаче съм се шашнала доста, затова реших да споделя с вас Simple Smile!!

MuciM, хубаво че всичко с бебо е наред. Не се притеснявай всичко ще се подреди и с работодателя!!

# 506
Рали, явно си му е време вече. Все пак 12-13 седмица сиптомите минават. И аз искааааааааам вече да ми поотминава, но днес съм много зле  Sick Sick Sick

# 507
Рали, абсолютно нормално е в 12 г.с. вече да нямаш или да отминават симптомите. и аз вече съм напълно ок.

ели, аз живея относително близо до женския пазар, ама мноооого ме е шубе да ходя там, малко като в гето се чувствам Simple Smile при работата на мм има много готин плод и зеленчук, зареден с всякакви неща и общо взето от там се снабдявам със зеленчци, че тук в центрото положението с хранителните магазини е потресаващо. разчитам само на един про маркет, който за нищо не става.

# 508
Рали, и аз мисля, че е нормално неразположенията да попреминат Simple Smile
Елч, за съжаление и аз познавам района доста добре, защото офисът ми е на 3 минути от там и докато ходех на работа, ММ всеки ден идваше да ме взима от работа Sad и не ходех сама на пазара, ние ходим с него в събота. Иначе и в големите хипермаркети виждам чушки вече, ама на двойна-тройна цена Sad

# 509
Елч, Ели нали има Карфур на Лъвов мост, там не пазарувате ли, или не сте доволни от магазина?

Общи условия

Активация на акаунт