Отговори
# 555
Нали имаше "щастлив петък" /нещо такова/  Rolling Eyes

# 556
  • Пловдив
то това е ноември (май тогава беше... newsm78... със сигурност е през късна есен)- на рождения им ден Peace

# 557
...
На мен ми е много по-лесно да следя тази тема и да научавам интересните промоции в различни магазини, отколкото да ставам разногледа и да чета 100 теми за различни магазини Whistling

+1
Това е причината, и аз да следя тази тема-лесно, удобно и обхваща много магазини, цени и мнения!

+1
И аз съм за това, темата да остане така, както е в момента.

По темата  Grinning В Кауфланд отново е намален на 50% Персил 60 пранета за 13.99лв  Peace

За Хиполенд - освен специалният каталог за 1-ви юни, през сайта им може да се поръча Лего с 50% намаление  Peace

Последна редакция: вт, 27 май 2014, 11:24 от Baby Mon

# 558
  • 1st floor

По темата  Grinning В Кауфланд отново е намален на 50% Персил 60 пранета за 13.99лв  Peace

И аз съм се засилила днес да взема, дано има...

# 559
  • Пловдив
За Хиполенд - освен специалният каталог за 1-ви юни, през сайта им може да се поръча Лего с 50% намаление  Peace
За информацията имаш бира от мен Hug

# 560

По темата  Grinning В Кауфланд отново е намален на 50% Персил 60 пранета за 13.99лв  Peace

И аз съм се засилила днес да взема, дано има...

По наблюдения от последните 2-3 такива промоции - не свършва. Взимала съм и последния ден.

# 561
  • 1st floor
Супер. Сега остава и да има тъмно син! Mr. Green

# 562
  • Варна
В Пени има Бонукс 2 кг за 4,49 лв. Изгодно ли ви се струва? Самият прах пере ли добре? Едно време го ползвах, но беше доста отдавна.

# 563
  • София
Киса, доколкото знам Бонуксът вече не е хвален и препоръчван. Вземи се Ариел, Персил или Май форест, има ги във всики вериги.

# 564
Май Форест гледах, че имат и малки разфасовки в Била, може да го пробваме някой път ... някой с  впечатления? Thinking

# 565
  • София
Аз съм доволна или по-точно не видях разлика с Ариел и Персил. Ползвах такъв за цветно. В крайна сметка не го купувам, защото ми излиза по-скъп дори и на промоции.

# 566
  • 1st floor
Давай смело в Кауфланд - има Персил за 60 пранета само за 14 лв. По-горе писахме! 23 стотинки излиза прането! Аз успях да си взема тъмно син, вери хепи съм.

# 567
Киса, наблюдавала съм в лаборатория изследвания за Бонукс, Рекс... никога не би си го купила, ако видиш "колко много" пере  ooooh! ooooh! Никога не купувам вече от тях  Naughty Naughty

Моринга,  Май Форест - качеството им на пране е наравно с Ариел , но е изцяло natural, т.е. е много по-подходящ за хора с чувствителни кожи, алергии , а до колкото знам  и за бебчета  Hug

bouquet

# 568
Благодаря за инфото за Май Форест  Hug

# 569
  • Варна
Киса, наблюдавала съм в лаборатория изследвания за Бонукс, Рекс... никога не би си го купила, ако видиш "колко много" пере  ooooh! ooooh! Никога не купувам вече от тях  Naughty Naughty

Точно с течен Рекс пера в момента, голяма разлика не виждам с Персила.  Rolling Eyes По принцип не виждам разлика в праховете за пране.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт