Спешно ми трябва отговор

• 2 396
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
Спешно ви трябва лекар, не отговор тук.  Tired

# 16
При лекар няма да збъркате, но и аз съм че няма бебе Simple Smile

# 17
Няма нищо спешно в случая. След 3 нормални цикъла защо се притеснявате изобщо?

# 18
Няма нищо спешно в случая. След 3 нормални цикъла защо се притеснявате изобщо?

А дали три нормални цикъла са останали само с отварянето?  Whistling

# 19
Авторът си знае  Simple Smile

# 20
Авторът да се "бръкне" и да запише девойката на лекар, а междувременно може да се свърже с Вълшебник Илиян, който в реално време може да направи дистанционен преглед и да извърши няколко пречистващи ритуала....

# 21
Аз имам въпрос! Ние какво обсъждаме? Авторът не пише да е имало секс след "отварянето", имало е три цикъла...

# 22
Точно затова му е необходим Вълшебника - ще огледа аурите на двамата по телефона и ще прецени имало ли е или не предпоставка за "образуване на бебе", дето се казва - при такъв въпрос, такива отговори

# 23
Те са малки, (няма да пиша млади, защото и аз съм млада, все още Laughing) неопитни и най-вече изплашени. Притесняват се заради цикъла, който е продължил по-малко, около 2 дни, и не е наситен, а някакъв кафеникав цвят.
При първа възможност ще посетят лекар, не мисля че с друго можем да им бъдем полезни.

# 24
Те са малки, (няма да пиша млади, защото и аз съм млада, все още Laughing) неопитни и най-вече изплашени. Притесняват се заради цикъла, който е продължил по-малко, около 2 дни, и не е наситен, а някакъв кафеникав цвят.
При първа възможност ще посетят лекар, не мисля че с друго можем да им бъдем полезни.

Извинявай, ама ти откъде знаеш тези подробности  Thinking Момчето каза друго нещо
Цитат
но сега четвъртият е много слаб по-светъл
А за възрастта му можем да гадаем.

# 25
  • София
Ако приятелката ви е бременна и е в 4ти месец няма за за какво да се притеснявате "бременна е/не е бременна" - чакате да роди.
Водите ли я на гинеколог. Ако няма желание да ходи с вас може да отиде с родителите си.
Форумът не може да отговори на въпроса "какво ми е и дали е страшно".

Най-вероятно не е бременна, но какво казват хората "не лежте на тази кълка". Лекар.

# 26
Здравейте!В 18г.с. съм и днес ходих на преглед при гинеколога ми да погледне на видеозона дали всичко е наред с бебето.Каза ми че имала съмнения ,че в главата му има повече течност от нормалното.Не било много над нормата а на границата(каквото и да означава това)Sad...
Прати ме да си направя фетална морфология за по-сигурно.Някой имал ли е подобни проблеми?

# 27
Е, ти беше на гинеколог, той ти е казал тези неща за бебето, а ти нас питаш ooooh! Не се ли сети да попиташ лекаря какво има предвид?
Щом ти е казал, че не е нещо фатално и завишено, не се панирай толкова, мисли главно за бебето и че трябва да си максимално спокойно заради него. Успех на другия преглед. Ще стискам палци всичко да е наред Peace

# 28
И ти откакто я отвори малко, "влиза" ли пак? И тогава въобше свърши ли? Силно се съмнявам да е бременна, освен да е гъл**** и от това може да е, ахххх аман!  ooooh! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 29
molq nqkoi ako znae da kaje koi den sled zakusnenie na cikul  e nai - podhodqsht za ehograf? Imam samnenie za nalichie na bremennost s priqtelq mi  napravihme opit no imam 3 otricatelni testa.  Simptomite mi sa na lice - bolki v qichnicite v gurdite glavobolie zakusneniq na cikal 5 den ve4erno vreme vdigam temperatyra bolki v krusta  gadene i ymora . Veche 3 ta sedmica .

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 03:06 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт