ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 134 964
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
О я давайте пак за Бора бора  Grinning

Да ви питам нещо за моята позната. Знаете ли някой добър хипнотизатор, да е професионалист. За Варна питам или за региона.

Гала, за Варна мога да ти препоръчам добър "холотропник", ама на хипнотерапевт да се довериш си е доста сериозна стъпка.....и, макар, че доста се интересувам, понеже и аз искам да се подложа, до сега не съм чувала категорично добро мнение за български хипнотерапевт, дори и от София  Wink

Навремето майка ми, казвала съм за нея, караше много тежка депресия и лежа в психиатрия и там я подлагаха на хипноза, лекар я правеше, не че й помогна де.

# 391
О я давайте пак за Бора бора  Grinning

Да ви питам нещо за моята позната. Знаете ли някой добър хипнотизатор, да е професионалист. За Варна питам или за региона.

Гала, за Варна мога да ти препоръчам добър "холотропник", ама на хипнотерапевт да се довериш си е доста сериозна стъпка.....и, макар, че доста се интересувам, понеже и аз искам да се подложа, до сега не съм чувала категорично добро мнение за български хипнотерапевт, дори и от София  Wink

Навремето майка ми, казвала съм за нея, караше много тежка депресия и лежа в психиатрия и там я подлагаха на хипноза, лекар я правеше, не че й помогна де.

Ами Гала, аз бях споменала, че хипнозите ,които слушам на диск на Пол Макена ми помагат.  Във форума за подсъзнанието също доста хора ги ползват и са доволни. Но иначе професионален хипнотизатор би било добре но....

Шушулина, золофт е един от най щадящите АД, така, че като не се чувстваш готова него спирай...Пък и ще ти помогне по време на бременноста да си поддържаш формата, понеже той е един от малкото АД, от които се отслабва...

# 392
  • София
алина, днес било професионален празник на психолозите: http://www.cross.bg/psiholozite-ryse-praznik-1404438.html#axzz2xuHWTScg
Да вземеш да почерпиш ли...  Sunglasses

# 393
alinnna ооо Алина ,направо ми даваш нова информация  Hug Не знаех за отслабването  Laughing

# 394
Аз пиех по 1 на ден около 9 месеца и понеже реших, че съм се оправила ги спрях отведнъж. Никакъв негативен ефект не усетих. Но половин година след това се върнаха симптомите, но по-страшни и по-продължителни от преди.
Сега пия по 1 таблетка от една седмица. Започнах 4 дена с четвъртинка и още 4 с по половинка. Още не съм усетила ефект обаче. Само съм станала много сънлива. Надявам се скоро да се почувствам добре.

Не че се обезкуражавам, но не знам дали някой се е излекувал от тая гадост. Почти всички пишат, че спирайки АД след няколко месеца мъките започват отново. Вече ми писна да се чувствам по-различна от другите, на всичко отгоре искаме да имаме второ дете, а аз не смея защото не знам как би ми понесло /имайки предвид хаоса, който настъпва в хормоните /. Изобщо на моменти много ми писва.

# 395
Възхищавам се на мамите, които въпреки това и,че пият АД, пак си мечтаят за детенце и забременяват, аз лично за себе си, знам,че не бих посмяла да работим за второ! За нищо на света, може би ако нямах едничко бих се замислила, но сега ,категорично не!

Малко разяснения от моя личен челен опит Simple Smile

Според мен критерия за излекуване е: дали си спрял да се самонаблюдаваш. Всички знаем как е при нас с това самонаблюдение. Дори и съвсем малко да се самонаблюдаваш, само отвреме-навреме, значи пак нещо не е съвсем наред. Не че е лошо самонаблюдаването, просто то е един показател за това къде сме в момента. Така мисля...

Да, но то почти винаги май,като спреш някой АД , не че съм пила много де, освен деанксита, винаги си остава някакъв страх в теб, ей при мен все по осезаем стана страха от психични заболявания, вчера една колежка, като почна да разказва за някакъв подобен случай, и пак като се уплаших да не ми се случи и на мен и получих  страшна паник атака, само ,като чух за какво разказва- не бях имала от много време, но пък след това се успокоих почти веднага, реших,че няма да го мисля, дори реших да се прибирам пеша от работа и си се чувствах идеално, след като вървях почти един час пеша до вкъщи. Всичко си е до внушение!Спомням си още, в началото,като почнах да го пия още след 3-то хапче, как ми изчезнаха страховете и си мислех, боже как съм могла да си мисля такива глупости- но спокойствието ми бе само в началото. И като го спрях, как всички страхове се върнаха още на втората седмица, засега стискам зъби!Абе лично за мен просто е абсурдно как може да имам такъв страх, ама то не пита! Mr. Green

Приятен уикенд на всички изпълнени с много усмивки и много движение!  family

Последна редакция: сб, 05 апр 2014, 09:55 от Анонимен

# 396
Аз изкарах бременност с почти постоянна тревожност и паник атаки , вдигане на кръвно и какво ли не , но се замислям за второ понякога , е не сега точно де . Някак си ми се иска още едно дете , но нека това поотрасне малко . Иначе ме е страх да не се влоша много , но една бременност изкарах с атаки , още една ще преглътна . Трудното според мен е след това , вече с 2 деца не е като да си с едно .

# 397
алина, днес било професионален празник на психолозите: http://www.cross.bg/psiholozite-ryse-praznik-1404438.html#axzz2xuHWTScg

Мдам, така било ,ама виж как се скатах. Друг е въпроса, че вечерта се разпразнувах и днес никак не ми е читаво  Rolling Eyes Така не се прави  ooooh! Ама аз нали на крайностите или не пия или на друг ден глава ме боли.....и не само де  #Crazy

# 398
  • София

Мдам, така било ,ама виж как се скатах. Друг е въпроса, че вечерта се разпразнувах и днес никак не ми е читаво  Rolling Eyes Така не се прави  ooooh! Ама аз нали на крайностите или не пия или на друг ден глава ме боли.....и не само де  #Crazy
То ако е само глава, пак добре. Да не са и задните части, че тогава не се знае от падане ли е или от нещо друго Simple Smile

# 399
Ааааааааааааа задните ми части са добре  Rolling Eyes ама средните  Joy в смисъл сърцето де......така хлопа чееееееееее......ама и си тактува и ми вика, после като ти мине, ако ти стиска пак пий  Mr. Green

# 400
Еееееййййй хора!! Hug Дори не помня кога за последно съм влизала тук #Crazy..Повече от 2 седмици със сигурност...
Толкова много сте изписали, че четох през редовете малко Rolling Eyes
Добре съм(психически)..Иначе доста ми се вие свят...Тези промени във времето ме съсипват!Не ми се четеше нищо,свързано с ПР или каквито и да било други оплаквания!Имах страшно много работа и през малкото свободно време гледах да се забавлявам.Срещах се с едни стари приятели, с които не се бяхме събирали от 10 години сигурно..Много беше хубаво:) Съсредоточих се и върху едно старо "хоби" и се занимавам и с това..Зачетох се и в едни книги(поредицата 50 нюанса сиво) rotfImbo  голяма забава пада там хахахаха Иначе съм си все така- на Золофт и с ПР  hahaha
Гала, ах Лондон...този мой,прекрасен Лондон! Heart Eyes Много се радвам, че си изкарала добре там...то няма начин просто да е другояче FlutterВсяко ново приключение ни кара да се чувстваме добре!Много ясно, че нямаше да ти стане нищо...въпреки всички оплаквания!
Belladonna, знаех си аз, че си се оправила Hug Такива позитивни постове от теб май..никога не е имало Whistling Стига с тая пневмония- досега да те е покосила ако я имаше..Има случаи, в които дори се изкарва и на крак, без човек да разбере- дори и така да е било, вече е минало...Щом работиш толкова много, си здрава!Гледай да се храниш!!!  bouquet
enyo, тия Бахами много те тормозят теб  grinning039 Хващай си куфарите и заминавай! smile3521
Би било добре, ако разведряваме темата малко по-често с такива...приятни отклониения..хихих
Желая на всички ви прекрасен уикенд! Аз довечера пак зачезвам да се забавлявам...Бях забравила колко е хубаво Simple Smile Ако ми стане зле- прибирам се и това е..Какво толкова!Няма да правя драма от това пак!

# 401
Еееееййййй хора!! Hug Дори не помня кога за последно съм влизала тук #Crazy..Повече от 2 седмици със сигурност...
Толкова много сте изписали, че четох през редовете малко Rolling Eyes
Добре съм(психически)..Иначе доста ми се вие свят...Тези промени във времето ме съсипват!Не ми се четеше нищо,свързано с ПР или каквито и да било други оплаквания!Имах страшно много работа и през малкото свободно време гледах да се забавлявам.Срещах се с едни стари приятели, с които не се бяхме събирали от 10 години сигурно..Много беше хубаво:) Съсредоточих се и върху едно старо "хоби" и се занимавам и с това..Зачетох се и в едни книги(поредицата 50 нюанса сиво) rotfImbo  голяма забава пада там хахахаха Иначе съм си все така- на Золофт и с ПР  hahaha
Гала, ах Лондон...този мой,прекрасен Лондон! Heart Eyes Много се радвам, че си изкарала добре там...то няма начин просто да е другояче FlutterВсяко ново приключение ни кара да се чувстваме добре!Много ясно, че нямаше да ти стане нищо...въпреки всички оплаквания!
Belladonna, знаех си аз, че си се оправила Hug Такива позитивни постове от теб май..никога не е имало Whistling Стига с тая пневмония- досега да те е покосила ако я имаше..Има случаи, в които дори се изкарва и на крак, без човек да разбере- дори и така да е било, вече е минало...Щом работиш толкова много, си здрава!Гледай да се храниш!!!  bouquet
enyo, тия Бахами много те тормозят теб  grinning039 Хващай си куфарите и заминавай! smile3521
Би било добре, ако разведряваме темата малко по-често с такива...приятни отклониения..хихих
Желая на всички ви прекрасен уикенд! Аз довечера пак зачезвам да се забавлявам...Бях забравила колко е хубаво Simple Smile Ако ми стане зле- прибирам се и това е..Какво толкова!Няма да правя драма от това пак!

Само се забавлявай по-внимателно от мен, че да не те боли главичка  Joy

# 402
хахахах, ще видим!

# 403
Здравейте и от мен! Аз току-що се регистрирах. Имам този проблем от 4 години... Доста неприятно състояние, но пък всичко е преходно:) Аз съм от Бургас и ако има други, много ще съм щастлива, ако искат да се видим. От скоро стартирах курс за упражнения и психология за хора, които са с тези проблеми, събираме се доста хора и "разнищваме" това състояние. За тези години разбрах, че това не е болест, а има нещо в нас, в характера ни, което ни създава повишена тревожност. Изисква се много работа и сила, за да намерим себе си. Чак тогава може да се изправим срещу страховете си. Целувки на всички и до скоро писане!!!!

# 404
Хорааа, бях на нощен бааааар!!!! Е, не се насвятках както би трябвало и доста залитах на развихрените танци на един подпийнал сваляч, но си изкарах гот!

Общи условия

Активация на акаунт