ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО-Тема№15

• 133 616
  • 764
  •   1
Отговори
# 615
  • София
неолексан не се комбинира с АД, също както и жълтия кантарион.

# 616
неолексан не се комбинира с АД, също както и жълтия кантарион.

Аз не обърнах внимание. Е, то по принцип няма причина да се пие неолексан, щом се пие АД........

# 617
е аз антидепресанта го пих 5 вечери и го спрях а от неолексана нямах достатъчно ефект имах си замаяността плачливост треперене вече се чудя какво да правя омръзна ми от експерименти

# 618
Здравейте, момичета!
Тези дни ми се появи депресия с натрапчиви мисли и от страх, че няма да ми мине никога изпадам в паника.
Личната ми даде направление за психиатър.
Утре имам час, но не ми е ясно какво ще му казвам, че само като почна да обяснявам какво ми е изпадам в рев и почвам да треперя.
По рано съм пила серопрам и деанксит. Но този път имам чувството, че положението е много сериозно и никога няма да се оправя.
Извинявайте, че така нахлувам с проблеми, просто искам да споделя и да се успокоя малко.

# 619
Jerry, смея да твърдя, като "специалист по натрапчиви мисли" вече от 8 месеца, спасение от тях с хапчета няма, всичко е в главата, докато пиеш, ще ги овладееш, но в момента, в който спреш с хапчетата, мислите непрекъснато се роят и идват нови и нови/ пих 8 м деанксит и сега 2 м по късно без него, мислите стават все повече и повече, но знам ,че са натрапливи мисли-/. Незнам и аз кое е точното лечение за тях. Сълзите са си нещо нормално,като имаш лоши мисли, така,че не мисля,че изпадаш в депресия, да гадно ти е, подтиснато ти е,но то е защото мислите са ти гадни- хората изпаднали в депресия не се страхуват от мислите си, доколкото съм чела  и са ми казвали психиатъра и психотерапевта. Аз също в момента не пия нищо. Трябва да знаеш, че тревожност и натрапливи мисли с АД не се оправят, АД само ти потиска тревожността, но мислите си остават. На мен ми се появиха, докато пиех деанксит, и в момента,в който го спрях, от една натраплива мисъл ,  станаха поне 10 Sad

# 620
maria, благодаря за отговора. Знам, че  е така. Мисля да започна с книги, на първо място си разпечатах "Подсъзнанието може всичко". Също обмислям йога, но не вкъщи.
Иначе разтоварвам се, всеки ден ходя пеш, събота и неделя съм в планината, ама главата си знае друго.

# 621
Е и аз не се спирам, ходя си на работа, по разходки, с детето по градинки- но както казваш мислите си остават. Аз съм изчела де що има книжка за положителното мислене, не мисля,че има ефект за натрапливите мисли, но опитай на теб може да ти помогне. Аз сега си поръчах една книжка на Нурбеков -Опитът на един глупак-  пак книжка за положителното мислене и как да се справиш със здравословни проблеми,  погледнато от смешната страна на нещата.

# 622
maria, благодаря за отговора. Знам, че  е така. Мисля да започна с книги, на първо място си разпечатах "Подсъзнанието може всичко". Също обмислям йога, но не вкъщи.
Иначе разтоварвам се, всеки ден ходя пеш, събота и неделя съм в планината, ама главата си знае друго.

Като прочетеш  "Подсъзнанието" Ми кажи как ти се е отразила, защото аз я почвам много пъти, но ми върви тегаво, даже моят половин ми я качи на телефона да я слушам и още не съм успяла да я доизслушам  Mr. Green

# 623
Алина, аз тази книжка си я купих преди 15 години- тогава я четох, и я бях захвърлила, сега за 1 година два пъти я четох- ефект не видях. Simple Smile

# 624
Алина, аз тази книжка си я купих преди 15 години- тогава я четох, и я бях захвърлила, сега за 1 година два пъти я четох- ефект не видях. Simple Smile
Ама дискът е още по-шашав......някакъв хапльо нарича подсъзнанието по хиляда пъти велик мошеник и бъбри с един излишно екзалтиран тон.....абе направо ме изнервя........дискът е от 10 трака, аз още първият не съм могла да изслушам от 3 месеца насам  Mr. Green

# 625
Дано има повече положителни постове в новата темичка  Hug

За първи път се появявам тук, но мисля, че опита ми с такива проблеми може да ви бъде полезен. Накратко - започнах с яки паник атаки, след няколко месеца с натрапливости, което ме накара да отида на лекар. Пих лекарства, които пи помогнаха да приодолея натрапливостите, но по някаква причина ми докара адска тревожност. Нервите ми бяха толкова разбити, физически бях в много тежко състояние - не можем да вървя, нямах нито желание, ни то сила.

Ненадейно обаче попаднах на информация, че състоянието ми може да причинено от дефицит на магнезий. Затова направо си взех, съчетах го с витамин В и чудото стана. Разбира се, само едни хапчета не лекуват. Преобърнах цялостната си настройка към света и живота. Не съм чела книги или нещо подобно - просто започнах да гледам положително на всичко и да се радвам на света. Внимавам и какво ям, старая се всеки ден да се разхождам.

Цялата тази история беше съпроводена с невероятна семейна драма, която доста усложни състоянието ми, но се справих. И честно казано съм благодарна, че трябваше да се справя с такова препядствие - чувствам се победител и по- щастлива от всякога.

Преди да си причините ходенето по психиатри и по психотерапии /и на такова чудо бях/, както и пиенето на лекарства, опитайте се да намерите сами баланс в себе си. Правете неща, които ви правят щастливи, защото пиенето на лекарствата може да ви доведе до неприятни изживявания. Най- малкото, някои от тях буквално изцеждат витамините В от тялото ви, които са изключително важни за здравите нерви.

Понякога ме обзема и тревожност, и натрапливи мисли, и адското сърцебиене, но мога да ги игнорна доста бързо и да пренасоча мислите си. Не ми пречат, забавлявам се как ги изритвам от съзнанието и тялото си.

# 626
Здравейте, момичета!
Тези дни ми се появи депресия с натрапчиви мисли и от страх, че няма да ми мине никога изпадам в паника.
Личната ми даде направление за психиатър.
Утре имам час, но не ми е ясно какво ще му казвам, че само като почна да обяснявам какво ми е изпадам в рев и почвам да треперя.
По рано съм пила серопрам и деанксит. Но този път имам чувството, че положението е много сериозно и никога няма да се оправя.
Извинявайте, че така нахлувам с проблеми, просто искам да споделя и да се успокоя малко.

Ако знаете английски, бих ви посъветвала да потърсите информация в сайтове на този език, има много полезна информация, която уви, на български не съм срещала. Именно оттам разбрах как да се справя с натрапливостите

# 627
Привет на всички. Накратко за мен..Приемах антидепресанти година и половина- ципралекс. Причината- паник атаки. Спирах ги мнооого бавно и вече година живея без тях. Наскоро беше първият ми опит инвитро-неуспешен. От седмица се чуствам зле, както преди с ПА. Мисля да пробвам с таблетки жълт кантарион, скоро обмисляме нов опит за бебче, а знам, че АД са противопоказани за тая цел.Вие момичета/момчета/ какви таблетки сте приемали със жълт кантарион..наскоро правеха реклама на подобни, но не им запомних името...

Здравей, докато бях бременна със сина ми през цялото време пиех ривотрил според моя психотерапевт няма проблем в момента детето ми е на две и половина живо и здраво в момента пак съм бременна но съм на диазепам надявам се отново всичко да е ок забранено ми е да пия анафранил и деанксит преполагам че и ципралекс е в група та. Между другото пия капки на Д-р Бах много ми помагат. Успех

# 628
Здравейте!Преди време бях писала за депресията на майка ми.За съжаление положението се усложни и в момента се лекува в психиатрична клиника.При нея липсваха паник атаките, все едно непрекъснато беше в паника, за всичко и от всичко.Спря да се храни и буквално се топи пред очите ни.Ако си я приберем в къщи дали ще успеем да се справим?

# 629
Пали, по-добре да постои известно време там. Навремето майка ми също лежа 1 месец там, но се върна нов човек. Тогава имаше венозни АД, сега не знам как е, но при всички положения ще има повече терапии там.

Общи условия

Активация на акаунт