БАРСЕЛОНА 4

• 80 466
  • 763
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте. Днес си купихме билетите, така че ходенето е сигурно. В крайна сметка взехме билети на БГ Еър, а не на Уиз, тъй като и като часове и като цена са по-добри. Периодът е 15-19 април. Моля някой ако може да ми препоръча изгоден и удобен хотел или апартамент.
Благодаря

# 46
  • срещу двата комина :)))
някой има ли наблюдение дали из Барселона има безплатен wi-fi  newsm78

# 47
  • София
Ами не е на всяка крачка, в определени заведения има, но общо взето е трудна работа. В хотела ни беше достъпен само в общите части. В стаята беше срещу заплащане. Така , че всеки ден търсихме нет Wink

# 48
  • София
някой има ли наблюдение дали из Барселона има безплатен wi-fi  newsm78

Има няколко точки, едното местенце е на гърба на Саграда-та. Иначе по хотели и заведения.

# 49
благодаря ви  Hug все пак има варианти, а не като в Берлин , където нямаше никъде  Joy за Разлика от Лондон и Будапеща  Whistling

# 50
Здравейте,

Правим си програма за Барселона (3 дни в Порт Авентура + 3 дни в Барселона, 2-ма възрастни + 2 деца 12/14 год.). Последният ден (събота) сме планирали КосмоКайша (музея на науката) за около 4 часа сутринта и в късния следобед летим обратно.

Чудя се дали тези 4 часа са много или малко (горе-долу толкова време ни трябваше за музея на науката във Виена, като някои от „нещата” ги пропуснахме).

# 51
Барселона и другите градове от Испания, според мен е по-добре да не стават технологични. Просто, понякога е по-добре да няма на всеки метър wifi. Отпуснете се, разходите се , хапнете и пийнете, нета няма да избяга!

# 52
Барселона и другите градове от Испания, според мен е по-добре да не стават технологични. Просто, понякога е по-добре да няма на всеки метър wifi. Отпуснете се, разходите се , хапнете и пийнете, нета няма да избяга!

не мисля да си забивам носа в телефона, просто попитах  Peace

# 53

не мисля да си забивам носа в телефона, просто попитах  Peace
Вероятно, но ако има нет, все ще си с едното око там. Аз като ходя по такива места, понякога си "забравям" за 2-3-4 часа телефона и съм много по-доволен от преживяното.

# 54

не мисля да си забивам носа в телефона, просто попитах  Peace
Вероятно, но ако има нет, все ще си с едното око там. Аз като ходя по такива места, понякога си "забравям" за 2-3-4 часа телефона и съм много по-доволен от преживяното.

е да, но Вие не сте мен, и не знаете за какво ми трябва wi-fi   Peace

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 23:17 от Mrs.Turner

# 55
  • Варна
Бях чела мисля, че предварително купен билет за Casa Batllo дава предимство, но сега като реших да купувам видях fast pas 3 евро/човек. Означава ли това, че и да имам билети и да нямам пак ще чакам, ако нямам пас?

# 56
  • София

не мисля да си забивам носа в телефона, просто попитах  Peace

е да, но Вие не сте мен, и не знаете за какво ми трябва wi-fi   Peace

Тъй, тъй  Mr. Green

# 57
Бях чела мисля, че предварително купен билет за Casa Batllo дава предимство, но сега като реших да купувам видях fast pas 3 евро/човек. Означава ли това, че и да имам билети и да нямам пак ще чакам, ако нямам пас?

и аз това го четох и реших, че няма смисъл да купувам предварително  ooooh!

# 58
  • София
За Casa Batlio си взех билет онлайн, за да не чакам на опашка, чакала съм 5 минутки на входа. Има смисъл д се купуват предварително билети за всичко  Mr. Green

# 59
За Casa Batlio си взех билет онлайн, за да не чакам на опашка, чакала съм 5 минутки на входа. Има смисъл д се купуват предварително билети за всичко  Mr. Green

значи , ако си купя билет,без fast line, пак не чакам , така ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт