Лемили срещу Барби

• 23 129
  • 447
  •   1
Отговори
# 75
Доколкото успявам да преценя, почти всички ние като деца сме играли с барбита. Е, до колко са ни се изкривили възприятията за външност и естетика? Мисля, че сме си едни нормални жени. Това, че на някои момичета им е слаб ангелът и не са имали явно родител до себе си, който да го забележи това нещо, няма нищо общо с една или друга кукла.

# 76
Как едно 5-годишно примерно ще се комплексира от една кукла барби като хич не го интересува детето, че куклата е с тънка талия, голям бюст и дълги слаби крака. Че те, докато започнат да се оформят като жени, отдавна ще са преустановили играта с кукли - било то барбита, принцеси, русалки, вампирки и т.н. И защо от цялото разнообразие измислени (да не се засегне някой за приказни) играчки със женски образ точно на барбитата ще искат да приличат като пораснат?

# 77
  • София
wild poppy  Peace

И аз не мога да схвана драмата покрай куклите.

# 78
  • София
Че тая Enchanted Doll за деца ли е? Rolling Eyes

ПП. Разгледах. За психично болни е.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 14:39 от Елица

# 79
Доколкото успявам да преценя, почти всички ние като деца сме играли с барбита. Е, до колко са ни се изкривили възприятията за външност и естетика? Мисля, че сме си едни нормални жени. Това, че на някои момичета им е слаб ангелът и не са имали явно родител до себе си, който да го забележи това нещо, няма нищо общо с една или друга кукла.
Добре, че употреби "почти". И добре, че се/ни самопрецени като нормални  Laughing

# 80

Подобно е и положението с куклите негърчета,

M, влюбени сме в такава. И изобщо в куклите, които произвежда фирмата, произвела нашето негърче:

Скрит текст:

Барбитата не ги харесвам още от ония години, когато аз бях малка и ги имаше в Кореком, а тук още не знаехме, че може да съществува и истински човек Барби.

Аз обичах да си играя с кукли и сега обичам и се заглеждам по кукли, но детето няма много. Барбитата са общо 4, но те са онези приказни героини - руалка, снежанка и още нещо и не ги броя дори за Барбита.
Имаме и бебета.

Но ако трябва да съм напълно искрена, бих купила Барби, вместо бебе, което ака, като преди това трябва да му забъркам някакъв гел и т.н.

# 81
Как едно 5-годишно примерно ще се комплексира от една кукла барби като хич не го интересува детето, че куклата е с тънка талия, голям бюст и дълги слаби крака. Че те, докато започнат да се оформят като жени, отдавна ще са преустановили играта с кукли - било то барбита, принцеси, русалки, вампирки и т.н. И защо от цялото разнообразие измислени (да не се засегне някой за приказни) играчки със женски образ точно на барбитата ще искат да приличат като пораснат?

Подкрепям!
Преди малко показах на дъщеря ми снимката на Барби и до нея новата звезда Лемили. Коментарът беше "това е Барби с дъщеря си"  Mr. Green Логично, по-ниска е, прилича му на детето на щерка. А аз така се надявах да обсъдим бедра, дупе и т.н., ама на. Не го вълнуват детето такива неща. И ще е доста странно, ако някое дете го развълнуват.

Добре, че употреби "почти". И добре, че се/ни самопрецени като нормални  Laughing

Не беше случайна употребата на "почти" и виждам, че съм била права.  Wink

# 82
Ами малките деца не са обременени и предубедени като нас.

Аз навремето потръпнах от едни кукли, които изглеждат като истински бебета. Тук имаше тема. Предполагам, че на дете няма да му направи впечатление.

# 83
  • София
NinoTino, страхотно ви е негърчето.  Grinning Би ли ми казала от къде сте го купили (може и на лични).

# 84
Че тая Enchanted Doll за деца ли е? Rolling Eyes

ПП. Разгледах. За психично болни е.

Глупости. Куклите, които съм показала, са съвсем нормални и са облечени. Но са направени с голямо внимание към детайла и са много по-хубави от пластмасовите.

# 85
NinoTino, страхотно ви е негърчето.  Grinning Би ли ми казала от къде сте го купили (може и на лични).

Разбира се  Grinning

# 86
  • София
И аз като малка най си обичах негърчето. Според мен защото беше рядкост. Wink

Nickkie, че то детето нали ще ги съблече. Сори, кукли със зърна и клитори не ми се нравят. Имаше една и с член.

# 87
А така,и аз за негърчето да питам?Нямате си работа,детето го видя и иска.А аз мислех,че е голяма за кукли...

# 88
  • София
Глупости. Куклите, които съм показала, са съвсем нормални и са облечени. Но са направени с голямо внимание към детайла и са много по-хубави от пластмасовите.
Аз като ги гледам повечето са разсъблечени. А има и тенденциозно разкрачени.  Mr. Green
Изобщо не ми харесват.

# 89
Расовата толерантност ли си чешете с кукли-негърчета?

Общи условия

Активация на акаунт