НВ-ВМХ, част 74

• 36 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • В центъра на мръсотията
Бих искала да попитам тези от вас, които киснат ядките: след това сушите ли ги и ако да - как: във слаба фурна или просто на стайна температура...  newsm78 И за колко време изсъхват?
Предварително благодаря!

# 571
  • Варна
След като са киснати, никога не ги суши на стайна температура, защото развиват плесени. Може във слаба фурна, а може да ги държиш в буркан в хладилника. Аз като цяло всички ядки и семена държа в хладилник.

# 572
Днес ми премериха две госпожи на улицата с едно уредче телесните мазнини.  Crazy Оказаха се 44 %. В най-черната графика попаднах, с опасно високо затлъстяване. 29 ми е ИТМ.

# 573
облачето хей, на кои места те "щипаха", вижда ми се малко безумно на улицата ... На колко гънки ти взеха размерите ?

# 574
Грийн, не ме щипаха. То беше едно такова малко апаратче, държи се с две ръце изпънати напред, зададоха му ръст, кг и години. На какъв принцип точно действа, не разбрах. Марка Омрон.

Аз съм висока 163 см, тежа 79 кг, на 37 години съм.

Жената преди мен също имаше някакви повечко проценти, и обясни, че много странно защо ги имала, след като не ядяла месо, следователно мазнините й били малко в храната.  Wink

# 575
 Thinking Hmm.. тия уредчета не мисля, че са най-достоверния източник. Да не би да е едно, на което стъпваш / с боси крака / и те карат да държиш отстрани едни хмм...дръжки  Joy Малко странно го обясних . Аз съм ходила на такова миналата година и имаше още няколко неща, които измерваха. Майка ми също беше ходила на подобно с една нейна приятелка , която е с 15-ина кг повече от нея и познайте - приятелката и била с по-малко телесни мазнини Shocked Визирам жена, на която на външен вид и личи, че има сланинки, даже я питат в кой месец е. Rolling Eyes За сравнение - майка ми е 50кг и и бяха обяснявали , че явно имала повече вътрешни мазнини newsm78

Да добавя, че на това, на което ходих имаше показатели и за вода ,  мускулна маса, мазнини, индекс на тяло, базов метаболизъм / който се оказа 1280ккал и се чудя не  е ли много нисък /, биологична възраст, костна маса,  вътрешни мазнини.

За метаболитната възраст си спомням, че трябва да не превишава  истинската възраст, май беше някъде с 10-12 пункта да е под нея. Мен ме изкараха на 12 .

# 576
Не, беше едно мъничко, като половин волан на кола, единствения му контакт с тялото ми беше с дланите. Аз не съм участвала досега в такава процедура и не знам какво би трябвало да се прави.

# 577
  • USA
Благодаря много за мненията и съветите ви момичета!
Ще се опитам да увелича физическата активност, защото наистина в момента тя е равна на нула. Не работя, почти нищо не правя, освен да пазарувам веднъж седмично и да карам децата по спортове и мероприятия, но навсякъде само с кола. Поръчах си днес кростренажор, не че нямам фитнес в картала безплатен и точно на 2 минути пеша. Отидох веднъж и не повторих. Та сега се надявам като ми е в къщи и го сложа пред ТВ-то този кростренажор, да се размърдам малко, имам и пудовка 8 кг. и съм решила да опитам да си надвия мързела в името на съня. Кога е по-добре да тренирам за тази цел, сутрин или вечер?
Иначе калориите ми със сигурност не са ми малко на този застоял живот, около или повече от 2000, но ще си измеря и температурата тези дни.

# 578
Хмм..това ми прилича на тези в аптеките, които ги имаше преди години / сега не знам дали ги има/ .

Гледам листа, който ми дадоха от онова измерване и ми е интересно 39 кг мускулна маса за 52 кг общо тегло малко ли е ?  newsm78 Ако има някой запознат, ще съм благодарна да каже.    bouquet

SkyBlue, аз също го имам периода с малко часове за наспиване, но пък имам доволно движение, така че може и нещо временно да си така - смяна на сезони, ала бала  Crazy

# 579
облачето хей, премери си талията /най-слабата част над пъпа/ и ханша /точно където минава линията над венериния хълм/ и ми ги прати, ще видим с точност ± 5%  Wink

Лилава коса, базовият метаболизъм е тялото в покой, а не колко калории трябва да приемаш на ден. Над базовия има поне още 500 ккал., за да функционира тялото нормално, но от него се тръгва, за да се изгради останалото.

# 580

и аз искам  Embarassed
72см талия, 88см ханш

# 581
Благодаря, Грийн, ще ти ги изпратя.  Hug Не изглеждат много добре обаче...

Ето ги - 89 талия, 107 ханш. Като тюлен някакъв...  Confused

# 582
Благодаря много за мненията и съветите ви момичета!
Ще се опитам да увелича физическата активност, защото наистина в момента тя е равна на нула. Не работя, почти нищо не правя, освен да пазарувам веднъж седмично и да карам децата по спортове и мероприятия, но навсякъде само с кола. Поръчах си днес кростренажор, не че нямам фитнес в картала безплатен и точно на 2 минути пеша. Отидох веднъж и не повторих. Та сега се надявам като ми е в къщи и го сложа пред ТВ-то този кростренажор, да се размърдам малко, имам и пудовка 8 кг. и съм решила да опитам да си надвия мързела в името на съня. Кога е по-добре да тренирам за тази цел, сутрин или вечер?
Иначе калориите ми със сигурност не са ми малко на този застоял живот, около или повече от 2000, но ще си измеря и температурата тези дни.

Скайблу, а защо не искаш да ходиш в зала?

Иначе, ако имаш възможност тренирай сутрин на гладно. Аз бих стартирала с 5-10 минути разгрявка на тренажора - да се загреят мускули, сухожилия, стави и за да вдигнеш малко пулса. После бих правила упражнения с пудовка - 20тина минути и накрая бих завършила отново с интензивно интервално крадио за около 15-20 минути.
От монотонно каране няма много ефект - тялото свиква за две до три седмици. Но ако ти е по-лесно стартирай с него първоначално.

# 583
облачето хей - 32,5 % = 25,7 кг

Херцен, трябва височина и килограми също  Simple Smile

# 584
hjkl, знаеш ли колко пъти съм се чудила за това ... Благодаря че сподели твоят опит!
Би ли казала малко повече по темата, примерно как приготвяш скумрията, която е цяла?  Как са на вкус върешностите и съвсем нищо ли не махаш от тях?
Разбира се, че махам повечето вътрешности. Оставям само дроба и хайвера. Хайверът няма особен вкус, а дробът на скумрията леко нагарча. Не знам дали си яла консерви черен дроб от треска, този е доста по-различен, не е мазен. А от главата изяждам бузите отстрани, част от очите, мозъка.
Иначе рибата я правя на тиган с капак с малко вода в собствен сос. Тя и без това си е мазна. Винаги купувам океанска (внос от Испания), защото има и беломорска (Гръцка), която е доста суха.
Скумрията е дива риба и освен това е по-надолу в хранителната верига, това е много по-добре от сьомга от развъдници (по повод коментара на Грийндрийм), вкл. по отношение на тежките метали.
Да ви кажа, в момента съм машина за горене на мазнини, съдейки по кантара. Хем вчера нещо ме прихвана и ометох 1 банан и три портокала, даже за хляб се бях размислила, но поне там удържах. Бананът след половината ми става непоносимо сладък. А третият портокал и с него беше така. От доста време съм така с плодовете. Ягодите са доста по-поносими.
И аз мисля, че киснатите ядки е най-добре да са в хладилника. А иначе, ако правя веге-бургери (киснати орехи, лук, морков, магданоз, подправки), дехидрирам в дехидратор на 40 градуса, за да останат ензимите, които се унищожават на температура към 42-45 градуса. След това тези бургери ги слагам в буркани, като ги оставям леко влажни, бургери са все пак, и ги държа в хладилника. Това ми е любима изключително засищаща храна. Между другото, за мен не е необичайно да комбиринам такъв бургер с месен на едно ядене. Месото също напоследък го предпочитам на бургери с магданоз, лук и подправки, горе-долу същата работа, но с топлинна обработка. Т.е. ям и готвени и сушени и мариновани меса и риби.

Общи условия

Активация на акаунт