НВ-ВМХ, част 74

• 36 216
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
A_stra, наистина пробвай К2.

Краси, първокласниците знаят да четат, но ти май не знаеш Rolling Eyes Камелот е обяснила по-надолу какво е имала предвид.

# 556
 Joy
Шоки, тя истината ще изскочи
Ама трябва да се изпуши една нива коноп до тогава

Аги, много интересно

# 557
Отново благодаря за интересната дискусия!  Hug

Аз да се включа за окосмяването.  Embarassed Като че ли малко е понамаляло, но не зная на какво се дължи. На режима съм от октомври и не съм много стриктна на периоди.
Скрит текст:
Сега ще се боря с него с домашна кола маска, събирам информация как най-успешно се прави.
Нямам поликистоза.

Проверявам за Вегетарианският мит на български, май че все още няма...  smile3516

# 558
  • UK
 Момичета, за консумацията на мозък, мисля, че навсякъде написах, че това са мои лични съображения и аз така съм преценила за себе си, че има риск. Както казах, може и да е професионално изкривяване, а също и особеностите на животновъдството в държавата в която живея. Всеки си преценява за себе си  Heart Eyes Peace
 Същото важи и за цигарите, солариумите, алкохола и т.н.  Grinning
 Та по този повод имам приятелка, която е дерматолог и не се показва на слънце за нищо на света. Винаги е с дълъг ръкав и панталон и широкопола шапка  Simple Smile
Я Краси се появила  Laughing И аз като Вив ще те приканя да пуснеш някоя снимка да видим как изглежда жена, която е открила правилното хранене и начин на живот за нея и семейството й  Wink   Пък да видим кое е първо дали конопа или пилето  Joy
 Колкото до Никол Кидман....нямам нищо против да изглежам толкова зле колкото нея, когато съм на 50  Whistling

# 559
  • SA
Цитат
Дори първокласник знае, че едно пиле НЕ е = на поле коноп.

Ауу, какви сериозни познания сьм изпуснала в 1 клас. Все си мислех, че са равни тези неща. Тюх. Ще си го запиша и закача на хладилника , за да си го чета, докато вадя печеното пиле.  Mr. Green

Цитат
А Н.Кидман изглежда на толкова, на колкото е.

Добре де, ти нали си на сходна вьзраст. Пусни малко снимки да видим кьм какьв вид трябва да се стреми горката жена, в случай че реши да изключи отровите от менюто си ( като теб).

svidni4ka, по отношение на сльнцето и аз сьм малко като твоята приятелка.  Embarassed
Затова и пия вит.Д посред лято в Африка.  hahaha

Последна редакция: пн, 17 мар 2014, 10:52 от kameloth

# 560
Никол Кидман изглежда завидно добре дори на фона на много по-млади от нея  Wink
Дано и аз на нейните години да изглеждам така  Flutter

# 561
svidni4ka, благодаря ти за разясненията и информацията! Hug Аз търся за какво да се хвана по отношение на агнешките главички - като удавник за сламка Laughing

# 562
За мозъка, според мен в книгите за зъбите пишеше, че е полезен за зъби, ако животното е яло трева, както и карантиите му. Овчите глави са хубаво нещо, само са малко грозни и страшни навид. Иначе изяждам и каквото мога и от рибешките глави. Сама си чистя скумриите, оставям им и черния дроб. В някои периоди, ако е едра рибата, винаги намирам и хайвер. Ако се купува чистена риба всичко това отива "зян".

Във Великобритания имаха луда крава, но нашите овце се надявам, че ядат по-естествена храна. Има разни фермерски форуми из нета, там сигурно може да се разузнае какво ядат овцете. Мен лично овчите глави не ме притесняват. Мисля, че луда крава се получаваше, защото на животните даваха храна, приготвена от собственото им месо (канибализъм). Но това в България не ми се вярва да се прави с овцете.

# 563
Kam, кисело и е гроздето на наша Краси
Така и не ни показа как и бил изчезнал тумбакът
Ама Кидман и бърка яко в здравето
 Joy

# 564
  • UK
Scrapie при овцете се предава чрез урина/фекалии на пасищата, въпреки че още не е напълно разбран механизъмът на инфекция.  Абе в Англия си е проблем  Peace
 За България не мога да коментирам. Момичета, пак казвам , че аз за себе си не бих рискувала с агнешки мозък. На никого не натрапвам мнение, просто си мислех, че е интересно да се знаят някои неща  Heart Eyes
 Още нещо, което ми се стори интересно: нали коментирах, че само половите органи при прасето не се ядат, като имах предвид матката и пениса  Simple Smile Еми в петък имахме среща с колегите от две области и единият, който работи в кланица за пресета, ми каза, че събирали точно горепосочените за китайски ресторанти. Няма закон, който да забранява консумацията им, така че всичко си е ок  Laughing
Стана ми много смешно, защото веднага си предтавих в менюто "пенис" в сладко-кисел сос Joy
Те най-вероятно си го продават като месо де  ooooh!

# 565
Ако помня правилно, черпещите ме с тестисите май си хапнаха и пениса на скара
Иначе прасетата ги скопявали уж да трупали повече сланина
Ама точно това не беше

# 566
Реално реакцията ни спрямо конкретни органи е просто продукт на нашето възприемане.
Иначе какво толкова  Laughing

# 567
 svidni4ka, продължавай да ни информираш, много е полезно и нивото ти на компетентност по тези въпроси е далеч над останалите списващи тук  Hug

hjkl; не бих яла главата на рибата - там се акумулират тежките метали. Въобще с рибите, особено океанските това е проблем, както и със сладководните от замърсени от заводи води. От друга страна, тези от развъдниците са хранени с животински отпадъци и собствените си лайна ... Бляк. Вече се чудя каква риба да ям.

Краси, както и  hjkl;, половин пиле като полезност за човешкото тяло е равно на една нива с коноп. Може да изберете правилният вариант за вас  Laughing

За неспането през нощта - показва, че сте двигателно неактивни и ядете по-малко от необходимите ви калории. Има ефикасен начин да се провери последното - мерете си температурата. Когато не са достатъчно приетите калории за деня, преди лягане термометъра показва с 3-5 десети от градуса по-ниска температура. Тялото се събужда, за да яде.

Японците и арабите консумират като най-голям деликатес тестисите и половият орган на животните. Те са и най-скъпите на пазара.

# 568
И аз това знам за причина за скопяването, иначе били много нервни, буйни и не трупали сланина.

# 569
  • София
За мозъка, според мен в книгите за зъбите пишеше, че е полезен за зъби, ако животното е яло трева, както и карантиите му. Овчите глави са хубаво нещо, само са малко грозни и страшни навид. Иначе изяждам и каквото мога и от рибешките глави. Сама си чистя скумриите, оставям им и черния дроб. В някои периоди, ако е едра рибата, винаги намирам и хайвер. Ако се купува чистена риба всичко това отива "зян".

hjkl, знаеш ли колко пъти съм се чудила за това ... Благодаря че сподели твоят опит!
Би ли казала малко повече по темата, примерно как приготвяш скумрията, която е цяла?  Как са на вкус върешностите и съвсем нищо ли не махаш от тях?
Аз главата ще я махна, нямам нерви да я чистя, но за вътрешностите винаги съм се чудила, а не съм се сещала да потърся инфо.

Свидничка, тук в темата я знаем Красуна как изглежда, няма да ти се покаже, защото всичките й теории ще заминат по дяволите.

Даа, самовнушението и самоубеждението вършат добра работа, при липса на други.     Laughing

Краси, това изречение вече ти е баш на място! Един път нещо с тежест да кажеш и ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт