Кралски работи и клюки - 8

• 78 453
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • София

Даяна изобщо не е от народа. Не случайно е избрана за жена на Чарлз. Тя е с благородническо потекло и е била идеална за целта. Въпросът е, че това ѝ е коствало щастието. Според мен кралицата не се меси на Уилям точно заради майка му. Намесила се е при Чарлз и резълтатът е ясен.

Освен това е била девствена  Laughing

Да. Това го забравих като факт.  Peace

Цялото семейство Мидълтън са минали на обучение.Наблюдавайте ги и ще забележите.За Хари-все още е напред в линията за онаследяване-да видим какъв ще е изборът му.

Факт за Мидълтънови.  Peace
Хари е сладур и дано си намери свястно момиче.

Честно казано повече трусове в кралското сем-во не очаквам. Кейт и Уилям се взеха по любов. Там няма какво да стане (и дано е така!). Хари и той ще търси по любов, а и може да е напред в линията за онаследяване, но Уилям създаде наследник и Хари може да е вече спокоен.  Simple Smile Според мен ще се създадат здрави сем-ва и драмата с Даяна няма да се повтори.

# 586
  • София
Избора на Хари е много важен, ако нещо се случи с Уилям и Кейт той ще е регент на принца, та е важно коя ще е съпругата му, а и  той е доста напред в наследяването на трона.

# 587
Избора на Хари е много важен, ако нещо се случи с Уилям и Кейт той ще е регент на принца, та е важно коя ще е съпругата му, а и  той е доста напред в наследяването на трона.
Хари, за да стане регент, трябва да се гътнат едновременно Кралицата, Чарлз и Уилям, което е в сферата  на фантастиката. Докато тези тримата се споминат, Джордж вече ще е пълнолетен за трона.

# 588
  • Бургас
Хари, за да стане регент, трябва да се гътнат едновременно Кралицата, Чарлз и Уилям, което е в сферата  на фантастиката. Докато тези тримата се споминат, Джордж вече ще е пълнолетен за трона.

То като гледам Елизабет II как е ,нищо чудно да му танцува валс на сватбата на Джорджи  Laughing

# 589
То тези неща не се знаят-Дай Боже и те и ние за сме живи и здрави.
Настоящата кралица от племенница на крал,с понетциален отрицателен ред за онаследяване,за шепа години, не само стана владетел,но почти най-дълго престояваща на престола ще излезе Wink Дато се казва-късмет!

# 590
  • София
Като гледам баба Елизабет (дано да е жива и здрава!), може да не им дойде ред на другите. А, за Хари според мен няма почти шанс. Уилям и Кейт са млади, осигуриха наследник.  Peace

Съпругата на Хари е важна дотолкова, доколкото да създаде здраво семейство. Другото да не се случва, както се казва.

# 591
  • Бургас
Уилям и Кейт осигуриха двама наследника на трона. Новородената принцеса също е в списъка. След промяната тя застава след брат си в листата на чакащите

# 592
  • София
Уилям и Кейт осигуриха двама наследника на трона. Новородената принцеса също е в списъка. След промяната тя застава след брат си в листата на чакащите

Да. Мерси за допълнението.  Peace

# 593
  • София
Аз се надявам Хари да кривне от обичайните момичета, с които се занимава.До една са ми грозновати.
Аз харесвам Кейт,само да не си очертаваше очите с това черно  Grinning
Даяна по-не ми харесваше на външен вид.
Иначе, Кейт има фасети на зъбите, други корекции май няма. Освен отслабване и разкрасяване и нови обноски.

# 594
Тя и като по-млада не е с дебело тяло, а е доста стройна, със спортна фигура. Просто лицето й е бузесто и създава впечетление за пълнота и на тялото.

# 595
  • HH

Мне. Трябва Уилям да е крал и да почине, синът му да няма 18г. и тогава Хари ще му стане регент, ако е жив  Wink . Ясно е, че за да стане крал Чарлз, трябва да умре кралицата, след това Уилям и т.н.

Не знам защо го обсъждаме. Шанса Хари да стане крал е колкото аз да стана кралица. Изобщо не е в началото на списъка, защото е 5ти поред.

# 596
  • София
......
Не знам защо го обсъждаме. Шанса Хари да стане крал е колкото аз да стана кралица. Изобщо не е в началото на списъка, защото е 5ти поред.

Знае ли човек?! Може да те срещне Хари и да бъдеш поне принцеса.  Wink

Скрит текст:
Надявам се, носиш на майтап.  Hug

# 597
  • HH
......

Скрит текст:

И да се лиша от морските дарове до края на живота си, не благодаря.  Mr. Green

# 598
......

Скрит текст:

Това пък що?

# 599
  • София
......

Скрит текст:

Да ти кажа, прежалвам ги тези дарове като нищо.  Laughing

Дано наистина Хари да "избяга" от досегашния тип момичета, с които е излизал.

Общи условия

Активация на акаунт