Кралски работи и клюки - 8

• 78 487
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
....но да си кажа, че и аз тайничко се надявам да вмъкнат някак името Даяна. Heart Eyes Heart Eyes
+1   

# 571
  • София
В Англия няма първо, няма второ, няма трето, сутринта раждаш. следобед те изписваш и с бебето в коша отиваш в супера да пазариш. Та не е само Кейтито, всички са така.
Много точно казано, простосмъртните отиваме да напазаруваме, но Кейтито предполагам е проспуснала пазара в Азда или Теско  Laughing

Е, нормално. Все пак да си част от кралското семейство си има своите преимущества.  Wink

Аз ѝ се възхищавам, че въпреки спекулациите за връзката им с Уилям, все пак се омъжи за него, дори и да ѝ костваше толкова чакане.

# 572
Аз ѝ се възхищавам, че въпреки спекулациите за връзката им с Уилям, все пак се омъжи за него, дори и да ѝ костваше толкова чакане.
Нека не отнемаме полагаемото и на Уилям. Доста умен избор.

# 573
  • София
Нека не отнемаме полагаемото и на Уилям. Доста умен избор.

Да, но според мен по-печеливша е тя в случая. Уилям си е принц, той можеше да има почти всяка по мое мнение. Кейт не е лош избор.  Peace

Днес май ще стане ясно името на принцесата. Според dailymail Уилям ще информира баба си за името.

Чакам с нетърпение да разбера избора на Хари в следващите години.  Wink Голям сладур.  Heart Eyes

# 574
  • Sydney
добре, че е била Даяна да модернизира кралското семейство и сега Кейт да е доста по-добре приета от нея... нали не е със "синя" кръв... аз я харесвам, тя показва (както и Даяна), че и обикновен човек може да стане принц/еса Simple Smile
интересно ми е мнението на кралицата - ясно е, че не е харесвала Даяна (все пак е размила гена, хаха), но не ми изглежда да не харесва Кейт, но знае ли се, не се ли знае  Rolling Eyes

тук залозите за името клонят към Шарлот, че било женския вариант на Чарлз, уил си

# 575
  • Бургас
Даяна не е била от народа. Тя е лейди,дъщеря на граф.

Сигурно само аз не харесвам Катрин. Нямам представа защо,но не я харесвам. Не,че ще и накривя капелата от това признание,де  Laughing

# 576
  • Бургас
Нямам търпение да разбера как ще се казва малката шушулка. Дали наистина днес ще съобщят?

# 577
Даяна има един куп графове и херцози в родословието си.

# 578
Аз пък много я харесвам, като в приказка са ми
Дано наистина са така щастливи и влюбени Simple Smile

# 579
Кейт има ли операции? Назад някой беше дал линк от студентските и години- ми тя там изглежда даже грозна. Сега и скули и зъби- всичко е различно.

# 580
Е,различно ще да е -вече е дама и на друго ниво е поддръжката и.

# 581
  • София
Някъде бях чела, че Кейт е подготвяна с години за жена на Уилям (по заповед на кралицата). Накарали са я да отслабне, учили са я на етикет, походка, маниери и т.н. Склонна съм да вярвам, че е истина, защото в ранните години на връзката им тя често слизаше неправилно от колите, нямаше я тази осанка и грация т.е. школована е.
Не са лоша двойка. След "реконструкцията" (така да се каже) определено Кейт е симпатична. Единственото, което не ми допада е, че изглежда доста по-възрастна за годините си и от Уилям като цяло, но според мен това е ген.  Peace

Даяна изобщо не е от народа. Не случайно е избрана за жена на Чарлз. Тя е с благородническо потекло и е била идеална за целта. Въпросът е, че това ѝ е коствало щастието. Според мен кралицата не се меси на Уилям точно заради майка му. Намесила се е при Чарлз и резълтатът е ясен.

На Хари ще му е много по-лесно, защото той няма задълженията на Уилям за наследници и т.н.  Peace

# 582
  • Бургас

Даяна изобщо не е от народа. Не случайно е избрана за жена на Чарлз. Тя е с благородническо потекло и е била идеална за целта. Въпросът е, че това ѝ е коствало щастието. Според мен кралицата не се меси на Уилям точно заради майка му. Намесила се е при Чарлз и резълтатът е ясен.

Освен това е била девствена  Laughing

# 583
Цялото семейство Мидълтън са минали на обучение.Наблюдавайте ги и ще забележите.За Хари-все още е напред в линията за онаследяване-да видим какъв ще е изборът му.

# 584
Цялото семейство Мидълтън са минали на обучение.Наблюдавайте ги и ще забележите.За Хари-все още е напред в линията за онаследяване-да видим какъв ще е изборът му.
Напред-напред, колко да е напред, пети подрѐд...

Общи условия

Активация на акаунт