Кралски работи и клюки - 8

• 78 440
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Галошките на мъника са трепач. Сигурно са маркови, ... на някой известен дизайнер и струват 500 паунда.

# 556
  • Sydney
обувките на Джордж са 36 паунда, марката е start-rite

http://www.startriteshoes.com/boys-shoes/first-walking-shoes/jo- … boys-buckle-shoes

# 557
Още малко снимки:
Кралицата, Чарлз, Камила и родителите на Кейт

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3044227/Royal-baby-girl- … e-Lindo-Wing.html

# 558
Горката Кейт. Какво ли й коства да бъде усмихната, весела, лъчезарна и във форма часове след като е родила.

Кейт е наистина прекрасна и много щастлива! Peace
Здраво дете и любящ мъж, на когото може да разчита - намирам това за достатъчен повод да е в подобна форма Grinning.

Надявам се "Даяна" да е част от името на малката.
Със сигурност няма да е първо име, но някъде там в редицата... след "Елизабет" може би  Wink
Даяна или не - смятам, че малката ще стане всенародна любимка.

# 559
  • по пътя
Оставете името, как смятате, дали ще има и трето бебе след две-три години? Simple Smile

# 560
Да аз смятам, че ще има и не само едно, а няколко. Дано имат много деца, да ги отглеждат с любов!

# 561
  • Телиш/Плевен
Аз пък си мисля, че ще спрат дотук. Laughing

За името дадох две предположения, но да си кажа, че и аз тайничко се надявам да вмъкнат някак името Даяна. Heart Eyes

Страхотни снимки. Heart Eyes Разглеждам ги отново и отново, даже гледах и тези от раждането на принц Джордж. Дано винаги да са толкова усмихнати и щастливи. Много ме радват!!! Heart Eyes

# 562
  • София
Аз мисля, че може да има трето, но вероятно Кейт ще си почине известно време. Аз даже си мислех, че Джордж е на около 3 вече, а той нямал две години.
Чудя се дали наистина са искали да бъдат породени или поради някакви съображения са решили да побързат със второто.
Може би не иска да ражда след 35  Laughing Аз например не искам  Joy

# 563
  • София
Да е жива и здрава новата принцеса!

Всъщност, защо Кейт излиза от болница само часове след раждането? Принципно така ли е във Великобритания или това е предимство за кралските особи?

Според мен ще има поне още едно дете и то до 2-3 години, ако не и още 2 деца. Според мен ще бърза да ражда Кейт и заради възрастта си. Не е и кой знае колко напред във възрастта, но все пак.  Peace

Не мога да се сетя, дали има кралска двойка, която да е останала само с 1 дете.  newsm78

# 564
  • София
Доколкото знам, там ги изписват след ден някъде  newsm78 
А при второто, явно след няколко часа, ако всичко е наред.

# 565
  • София
Ясно, значи не е само Кейт, а и предполагам, че за нея ще се грижат лекари вкъщи поне през следващите дни.

# 566
  • ENGLAND
В Англия няма първо, няма второ, няма трето, сутринта раждаш. следобед те изписваш и с бебето в коша отиваш в супера да пазариш. Та не е само Кейтито, всички са така.

# 567
Брех,какви жени само  bouquet
Направо да го патентоват това тяхното раждане Peace

# 568
  • София
В Англия няма първо, няма второ, няма трето, сутринта раждаш. следобед те изписваш и с бебето в коша отиваш в супера да пазариш. Та не е само Кейтито, всички са така.

Ясно. Мерси!  Peace

Супер усмихната Кейт. Няма и причина да не е. Подкрепяна е от мъжа си и родителите си. Част е от едно от най-известните и уважавани семейства в света. Има 2 прекрасни деца. Живее в разкош, помагат й при отглеждането на децата.
Мисля, че няма причина да не е доволна, даже напротив.  Peace
Да са живи и здрави!

# 569
  • Bristol
Много точно казано, простосмъртните отиваме да напазаруваме, но Кейтито предполагам е проспуснала пазара в Азда или Теско  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт